• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    martia:nee,v pressure pointu stale jen plechovky.nemam rada ten prostor nahore a akce tam taky nejsou nijak zvlast uchazejici,jinak hospoda doole je v pohode..
    KFF
    KFF --- ---
    W2 --- --- 17.18:23 25.11.2005: Takhle jezdis do Brtn ty nebo ti to poradil Ara?;)

W2 --- --- 17.34:58 25.11.2005: Co jste to s tim salonnim intelektualem provedli, vy ezoterici??;) Aspon mu dostrihejte tech par vlasu nad levym uchem:)

MARTIA
    MARTIA --- ---
    MATCHECK: jo a v pressure pointu (nahore v klubu) me stvalo, ze tam nemaj nic tocenyho..ale mozna uz se to zmenilo, prece jenom je to nejakej patek co sem tam byla:)
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    MATCHECK: ja sem mela rada volks, alikocky ani nepovazuju moc za klub, ale taky je to jedno z mejch oblibenejch mist, zbytek zalezi podle hudby:)
    MATCHECK
    MATCHECK --- ---
    Tak pro stastlivce co miry do Brightonu a hledaji nejakou tu zabavu mam par ilustracnich foto tri mych blibenych Brightonskych klubu. Concord http://www.dnbtekk.net/?p=10 . Ali Cats http://www.dnbtekk.net/?p=14 . Pressure Point http://www.dnbtekk.net/?p=15 . Doufam ze to nekomu pomuze pri rozhodovani kam zajit. Kazdopadne zavidim neskryvane vsem kteri ted hiri v Brightonu, hnedle bych se tam vratil. Mir a slunce v dusi.
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    W2: a jak uzitecne :)))
    W_2
    W_2 --- ---
    FRANCIMOR: jak, mate??? Radiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    W2: :))) dekuji za radu, vezmu si to k srdci
    KFF dik, zkusim to tam najit, oni to ridici co ja vim neradi prodavaj v buse, pac obcas nemaj drobny anebo naladu:))
    to Francimor myslim ze je to za 6.50, zjisti si to presnej national expres ma svoje stranky, kde si muzes zjistit cenu a cas
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ..takze National expres na letisti v GTW je a stoji to dve libry do Brighton... nebo jsem to pochopil spatne?
    W2 me nak mate :)
    LYNX
    LYNX --- ---
    W2: Co jste s nim provedli? Pred par tejdnama to byl jeste slusnej kluk!Nesouvisi to s tim zranenym prstem? Nejaka infekce a nasledna mutace v nejprisnejsiho prisnaka? :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    omlouvam se za velikost, ale zalezi na kvalite tohoto prisnaka, ne? :))

DAHY
    W_2
    W_2 --- ---
    cesta je sice delsi, zato vsak mene pohodlna, zeano :)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    W2: ))) ano, to je taky moznost. ne kazdy ma odvahu vyrazit na bus za dve libry.
    W_2
    W_2 --- ---
    MARTIA, KFF: Z Gtw do Brightonu se dostanes takto (vyzkouseno, funguje): Koupis si listek do Btn (cca £10 tusim), nastoupis na vlak a vubec Te nezajima, co tam z toho amplionu leze, najednou koukas, ze ses v Cawley, nebo jaxe to menuje a ze vlak miri nekam uplne jinam... Vystoupis a zjistis, ze uz zadnej dalsi vlak nikam nejede, az v pet rano. Volas kamaradum, jestli nekdo pro Tebe nedorazi autem, ale vsichni bud speji, nebo nemaj auto, beres Taxika a za pul hodky ses v Btn za suma sumarum £60 :)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ten national expers je doufam hned na letisti.kolik stoji listek?
    16.prosince behem dne dorazim :)
    KFF
    KFF --- ---
    martia: Ja jsem jela z Gtw do Brightonu dvakrat, z cehoz jednou mi listek prodali v buse a podruhe me poslali do pokladny, co je vevnitr v hale s tim, ze mam pockat na dalsi autobus..
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    nejak sem z toho vypadla a nepamatuju se, jak se kupujou listky na national expres, kdyz jedes z gatwiku...normalne v buse, ze jo. ja si akorat pamatuju z londyna a btonu na prepazce, ale pochybuju, ze by ji na gatwicku meli a kdyz tak este v sest otevrenou
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    SUCHO: jeeee ceska vystava:))

no vypada to, ze v dohledne dobe rozsirim rady cechu z nyxu v btonu :)
    doufam, ze prace je, kdyz ted budou vanoce
    KFF
    KFF --- ---
    sucho: ja chci taky takovou brigadu!!
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    to jsem si to vcera stradovala ze skoly po hlavni ulici kolem toho kycovyho palace a jen tak letmo jsem si precetla plakat na vyloze :hori ma panenko hori,tak mi to pak po vterine doslo...a docela jsem cumela,pac za vylohou se skvela vystava ceskeho designu!o kery jsem mimochodem cetla pred prazdninama,ze se tu bude konat...takze jsem zamackla nostalgickou slzu nad prazskou tramvajou sedackou barvy cervene,nad fotkou zetoru.),jsou tam tesilky original a tak vselijak...vecer jsem sla do ocean rooms ci jak se to jmenuje,sla jsem na zachod a slysim cestinu tak jsem v opilosti(jinak na cestinu raci nereaguju)zacla klabosit no a z tech kluku se vyklubali prazaci kteri jsou v brajtnu na brigade!ale na nejhustsi brigade,jezdej prave s touhle vystavou a davaj to do kupy...za par dnu cestovani si dostanou 12litru..no kazdopadne nahoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam