• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DRAT
    DRAT --- ---
    ahoj, sice nejsem z brightonu, ale nekdy bych se zajel kouknout. studuje u vas nekdo na university of brighton? potreboval bych se vyptat na naky veci. de mi o sochu kombinovanou s instalaci je to tohle. http://courses.brighton.ac.uk/course.php?cnum=13
    dekujuu.. :o]
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: jo jo 16.prosince je patek a 17. sobota.Alespon podle meho kalendare :)
    ...a spanelske vino :)
    Mam domaci s provincie Murcia,pak Cano viejo(mistni r.2002)a Viejo(mistni) mozna nakoupim dalsi,mam ale trochu strach s vahou batohu na letisti :)
    ..asi teda koupim i mistni Rum (Motril) s parve cukrove trtiny..
    KFF
    KFF --- ---
    Ze by?:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: udelej si dovolenou :)
    KFF
    KFF --- ---
    francimor: Ale kazdej Cech, co se pohybuje na nyxu ma nejake ty kamarady, vime?;)) No kazdopadne me mrzi, ze 16. v Brightonu nebudu:/
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    MARTIA: Ja mam spanelsky vina a kazdej ucastnik party je povinen prinest neco na zpestreni.Pocitam ze zas tolik cechu co se pohybujou na nyxu v Brighton neni :)
    ....to je v pohode,udelame vetsi party.
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    FRANCIMOR: kdyz to davas takle verejne na nyx, tak ti nevim, esi to bude jenom mala party a esi budou ty spanelska vina stacit :))
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---

MARTIA: priletam 16.prosince.Letim ze Spanelska a vezu spanelske vino (nekolik typu)
    Muzem to prodebatovat u sklenky cerveneho :)
    for all:
    Mala party- 17.prosince party na Devonshire place 30 flat 9

MARTIA
    MARTIA --- ---
    FRANCIMOR: souhlas:))
    jinak berou obcas v nejakejch obchodech, jako treba v forfars bakery, tak se tam kdyztak stava vypln si aplication form
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    JO taky bych nakej ten job na full time..se pripojuju.
    Podte zalozit nakou "ceskou" firmu v Brighton?Nakou mafiozni spolecnost na vydelavani penez :)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    MARTIA: hmm...taky shanim full time..obesla jsem par sympaticky vzhlizejicich hospudek a vsude mi rekli ze az tak v polovine ledna..jo pockat vcera mi kamaradka rikala ze v praci shanej nekoho na full time..je to v soping centru v jacket potatoes..asi pripravovat jidlo...jestli chces zeptam se na to.kdyztak napis do posty..
    MONKOK:houbicek jsem se nahledala mnoho ale ted co zmenili zakon tak uz je nemaj..nebo JOO??
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    sousedi muzete doporucit nejakej dobrej kramek na hadry v brightonu ? ... nejaky pekny trika, mikyny, gate?
    btw. mate v brightonu taky kofik ? tady ve worthingu je jeden uplne super (sluzby srovnatelny s mekacem (presnou lokalitu doplnim pokud je zajem) ;)) ... teda vlastne sem slysel ze tam mate dokonce smart shop kde maj houbicky, je to tak ?
    W_2
    W_2 --- ---
    kdyz sem si odpoledne hral s timto obrazkem, abych ho pastnul do massacre, koukal mi pres rameno Ara a rika: "Ty voe, kdes to vzal, vodkad to je ta fotka, kua dobry, sem se lek, ze sem to zas ja" :)
    W_2
    W_2 --- ---
    HRBOLEK:
    hmmm, www.spolujizda.cz ? Nic vic me fak nenapada :(

MARTIA: me taky :)))
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    SUCHO: jojo, snad se zadari, uz sem tady...neska se du kouknout po nejakej praci...snad to nejak dopadne, anyway, kdybyste o necom vedeli - full time, tak mi pls dejte vedet
    HRBOLEK
    HRBOLEK --- ---
    ... nevite nekdo nahodou o nekom, kdo by jel z Cech do Londyna nekdy mezi Vanocema a Silvestrem, po Silvestru se vracel zpatky a mel by jedno misto v aute? ... prispevek na benzin apod. je samozrejmost ... (pripadne o nekom, kdo by na tuhle dobu mel zabookovany misto v autobuse nebo letadle a nemohl by jet?) ... nebo proste nejakej napad, jak se tam a zpatky v tuhle dobu dopravit?... diky moc ...
    HIGHLIFE
    HIGHLIFE --- ---
    W2: jeziiiiiiis to neni hodny, mily, slusny dahy, to je nejakej zhyralej techno/pankac vozrala!!!! :)))
    DNNA
    DNNA --- ---
    DEJV: ja zacinal pred rokem tady :) http://www.brightonbackpackers.com/ jak si na tom stim programovanim? nekoho by jsme potrebovali. kdyz tak posta.
    DEJV
    DEJV --- ---
    nemate nekdo nejaky typ na ubytovani? Nejaky dobry hostel nebo cokoliv, tak nejak uvazuju, ze ted, kdyz vyvojove oddeleni nasi firmy presunuli do Egypta, ze se v lednu vydam na druhou stranu do UK.
    BTW a jak to tam vypada s praci? da se nejaka najit? zkusenosti mam teda akorat s programovani, ale vemu asi vsecko co bude.
    W_2
    W_2 --- ---
    jo, libilo, presli sme si tam mustek nad kolejema, zavolali a nastoupili do drozky..... libilo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam