• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    a vubec, prasknu to tady..... co bude na Silvestra, resp. co bylo na Silvestra.... PArty u nas na baracku byla fheer, nic velikanskyho, naopak pohudka... Francimor nam udelal vybornou domaci pizzu, popili sme neco cerveneho a hlavne nejmenovany pankac si cca ve 23.00 zahulil a pulnoc si dal v poloze lezmo se zavrenyma ocima na sofa zatimco vsichni ostatni opustili dum v domeni, ze na seafrontu bude ohnostroj..... hmm, par rachejtli tam litalo, ale spis je tak nejak vystrileli mistni nactileti:( teda reknu Vam pane Councile, nic moc:((
    W_2
    W_2 --- ---
    SUCHO: tos mohla rict driv..... hm.... prijeli sme autem 28.12. uz :( a volno na kolo bysme tam i meli bejvali.... Nojono, pozde bycha honiti :))
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    jj sem to ja ... zatim nevim jestli budou penizky a volno v praci ..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    ja svoje slovo dodrzim!jedes!!s evickou v unoru..teda jestli jsi standoslavek..?:)
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    ok .. za meloun ti dopravu sezenu ;-)) .. ale jinak nepomuzu .. ja do brajtonu nejedu ..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    sííím je tu nekdo kdo se vraci z prahy karou se zahradkou a je ochoten pribalit sebou kolo?odmena:1 000 000 káčé
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    w2: gut ... a co ten hrnec nezapomeli ste na nej ???
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    W2: doufám, že ve vaší nové rodinné síti..:))
    W_2
    W_2 --- ---
    nenene, uz sme z5 v Btn :)) a mame tu karu, tak HRBOLKU, cekej nasi navstevu v Londyne :)
    cesta byla f poho, akorat sem ridil celou dobu, tak sem ted celej den spal...
    HRBOLEK
    HRBOLEK --- ---
    ... hmmm, tak tady se to vidi ... s zenitbou konci kazda sranda ... kde je kdo??? to se vsichni jeste vyzdravujou z hostiny???
    DAHY
    DAHY --- ---
    KFF: Predvanocni shon a pracovni vypeti me nejak unavily, ale v Praze se snad zase dostanu do formy a po novym roce dame nejakej poradnej marathon.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Rush Hour 2 cili Krizovatka Smrti 2 to byla. Vydrzeli jsme to asi tri minuty :)
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    vitajte svatebcane ... hele tak ja se poustim do toho dortu .. to bue ulet ... nic takovyho ste ode me este nevideli a uz asi ani neuvidite ;-))))
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    KFF: no po tom alkoholu se neni co divit..a film zacinal po pulnoci...sam si nevzpominam co to bylo :)
    KFF
    KFF --- ---
    Teda to by me fakt zajimalo, co to bylo za film, kdyz Dahy usnul??;)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    nak se k tomu hosi nemaj,takze odpovim ja,ze party dopadla brzo,paac kdyz francimor pustil film(at si lamu hlavu a vzpominky sebevic nemuzu si vzpomenout o jakej film se jednalo)tak jsme se s dahym shodli ze usnem a sli jsme radeji domu...
    Joo maate fakt luxusni siidlo to se musi nechat!!a ty laadiofrancimore taky samozrejme aby ti to nebylo lito.)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    w2: to je sranda, zrovna se mi dneska o Vás zdál sen:))
    W_2
    W_2 --- ---
    sme z Prazeeeeeeeee :)))))
    tak co pardalove? japaste dopadli po party?
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    JAROVLAD: teplota v pohode,sice je ve spanelsku na slunicku tepleji,ale v noci to bude podobny
    JAROVLAD
    JAROVLAD --- ---
    tak co teplotní shock?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam