• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    tak zabehni do Student agency a pres ne to jde taky obednat, ale chtej asi 100 Kc za to...... a mas to hotovy hned, poprve jsem to delal taky takhle, pac sem nenasel nikoho, kdo mi to zaplati stejne jaky Ty....
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    dík moc, já stim mam problém,pže mi to nikdo nechce zaplatit přes jejich karty, já ji nemam a musim to zaplatit do dneška do kdy sou tam slevy :)

a přes platební kartu to nejde teda?
    W_2
    W_2 --- ---
    RTFISH: ja sem si taky rikal, ze za sesti az osmivalcovyho medveda do toho uz nehupnul a radsi jel do Kralik vypravet lidem, jak neni blazen :)
    W_2
    W_2 --- ---
    z Gatwicku je nejlepsi jet do Crowley vlakem, pac zapomenes prestoupit a pak taxikem za 60 liber do Brightonu, zarucene nejlepsi cesta!!! :))

Jinac sweriously:) Z Gatwicku po 10 vecer je nej;lepsi jet nacerno vlakem, turnikety jsou uz otevreny i v Brightonu vsude, na Gatwicku zadny nejsou, takze Te nema kde co donutit k placeni....

STOJAN: taky sem letel uz parkrat s EJ a vsechno bez problemu.....
    DEJV
    DEJV --- ---
    DNNA: a jak vychazi vlak pro jednoho, nevis?
    DEJV
    DEJV --- ---
    STOJAN: ja letim na Gatwick ve stredu s EJ a na tom placeni kartou neni nic divneho, potrebujes vsak kreditku a ne platebni kartu jak vydavaji ceske banky (alespon k zakladnim uctum).
    Kdyz nemas kreditni kartu, tak si muzes zridit E-kartu u komercni banky nebo virtualni kartu u E-banky (nebo tak nejak se to jmenuje).
    Bezpecnosti bych se fakt nebal u teto spolecnosti.
    DNNA
    DNNA --- ---
    STOJAN: z Gatwicku je lepsi vlak 25-30min cenu nevim ale skupina 4lidi 4£
    KFF
    KFF --- ---
    STOJAN: Letela jsem s EJ dvakrat a vsechno v poradku..Mozna je dobry, pokud mas takovou moznost, platit to z uctu, kde mas jinak minimum penez..
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    KFF: dikes a nemaš zkušenosti s easy jet, nak tam nechapu ty jejich pochybný zpusoby placení přes kartu kdy mas zadat bezpečností kod atd...
    KFF
    KFF --- ---
    STOJAN: Nejlepsi je to na Gatwick..Odtamtud to trva do Brightonu kolem 50 minut..Ja jsem jela vzdycky busem (cena necelych 7 liber myslim)..vlak ale asi jezdi taky..
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    zdravim, sim když chci letet do brightonu, tak musim na letište london luton nebo gatswik, a za kolik cca se dostanu odtam do brightonu? kuju
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    W2: tyvee, a ara do toho nesel? myslim, ze na barak by kaslal, na praci uz vubec, ale ukazat mu neco aspon sestivalcovyho, tak si vezme i anglickou duchodkyni:)
    KFF
    KFF --- ---
    Uz mate svuj iPod?
    W_2
    W_2 --- ---
    RAVI: no urcite by se naka nasla, nejlip Iranka, to pude nejrychlejc... Jeden nas kamarad (ktery se mimochodem tady v Anglii zblaznil, ale doufam, ze to s tim nesouviselo:)) co pracoval v Piccollo pizza a nabizeli mu tam kazdy den Iranske zeny, ze kdyz si ho vezmou jako EVROPANA :) zaopatrej ho tu v Anglii do zacatku domem, autem a pomerne dobrou praci :)))
    RAVI
    RAVI --- ---
    Hm, ja sem ted taky na vychazce u laptopu a svaraku v zavesenym kafi. Nemate tam pobliz nakou bohatou volnou dychtivou anglicanku okolo 40? Potrebuju zaopatrit jednoho otce.
    W_2
    W_2 --- ---
    hmm, sem linej, znas to.....
    Im lying on the sofa with my laptop, splif and cofe:)))
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    W2: prijd do Unenployed centra za chvily bude obet(super vegan jidlo za 1.30 and small meal only for 50p)
    prijdu po jidle :)
    W_2
    W_2 --- ---
    stav se, vysvetlim Ti to, je to kousek od nas.... Ale ne vecer, od 17.00 jdu mastit burty :)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    nevite kde je tady v Brighton Council office?
    W_2
    W_2 --- ---
    ZAmrek je takova prdel kousek od Pisecny woe:)) ale vono se to prej menuje nak jinak, co si nikdo nedokaze zapamatovat:) hlavne Sasa :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam