• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    to je jasny, ze von to zvladne, ale este de vo me :))
    na minulym interview po me chteli, abych umel naspamet ulice v Brightonu a Hove, ze jako naky hledani v mape fakof, ze pekne nazpamet umet rict kazdou adresu kudy k ni nejrychlejc a tak... sem si pripadal, jako bych se uchazel o misto ridice zachranky, bo co:)
    KFF
    KFF --- ---
    W2: No tyjo, tak to taky drzim! Takovej vytunenenj krasavec to musi zvladnout;)
    W_2
    W_2 --- ---
    jejda, dalsi NORBY :))
    DEJV
    DEJV --- ---
    SUCHO: no jako dobra pizza je jak je takove to velke nakupni centrum na Western road, tak ta celkem ujde.
    No jsem programator a bude to proramovani takovych specialnich databazovich enginu, ktere se pouzivaji v armade a telekomunikacich a tak.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    dejv>ja jsem teda v ukaa na dobrou pizzu nenarazila....jen na mastny testo s kecupem a syrem..fuj jen jak to pisu tak mi je blbe.no a jakou praci budes mit jestli ti to vyjde?
    DEJV
    DEJV --- ---
    sem byl na pohovoru vcera a snad to nejak vyjde.
    BTW kde se tady da koupit dobra pizza za nejake rozumne prachy?
    W_2
    W_2 --- ---
    FRNC: hehe, tak mi drz woe, zejtra du na pohovor, jesli bude renoldek litat po Brajtnu s pizzou :))
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    all right
    W_2
    W_2 --- ---
    f pohode, je to Vase vec, az je dotahnete, rozhodime po znamych a po pubech :)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    Oooo tak to budete moc hodny...ja se asi do ty doby v brightnu ukazu,bo tam mam kamarady arad bych je videl...no,popravde se s nima zas ozeru jak to hovado:)))junkett tam vali pristi tyden ale to jeste nebudou vytisteny,bo to hovado se ted nalejva v cesku,tak to nestihnem..:)))
    W_2
    W_2 --- ---
    jojo, vime :)
    poslete nam nejaky flyery, az budou, udelame Vam tu v Brightonu trosku propagaci...
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    10.3.PLANET FUTURE BREAKZ drum and bass night,club Elektrowerkz London

djs:junkett(2.3,cz)
    wintermute(eastek,cz)
    item(2.3,cz)
    mystique(redrum,cz)
    unix(planet dnb,uk)
    nightbreed(ram rec.,uk)
    krucial b2b jay cee(planet dnb,uk)
    queen d b2b ben jay(planet dnb)

mcs:petite and m.r.d.(panet dnb,uk)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    SAKA: jo jo prave sem vydel fotky :)
    Tak to je pohodicka...
    W_2
    W_2 --- ---
    no jasne :) a budem na to cumet jak na drat :)) se tu klido stav za nama na church street mame naproti nejlepci pub:)
    DRAT
    DRAT --- ---
    zdar, 15.2. pojedu do brightonu. kdyby nekdo chtel zajit na jedno, tak budu rad. :o]
    SAKA
    SAKA --- ---
    FRANCIMOR: w2 trochu prehani, voskvotovali jsme predbunkri, nebot vsechny uz jsou plny, bo zamceny a pacit zamek se nam nechtelo, takze jak moc sracek tam je ti nepovim:-))) Ale jinak je to tam napohodu asi jak ve Spanu, nikdo nic neresi, plaz na ni cizinci a skvot:-)))
    Draho tam zas nejak moc neni, mi prislo....kafe od 80cnetu do 1,20, coz je jak ve Spanu, co si pamatuju... jidlo v poho, neprislo mi to nejak sileny. ALE starsne levnej benal a ciga (bezcelni zona)

KFF: css, se tam vysplhat neda a tys urcite mlzila:-))) Da se tam jenom lanovkou, ktera pro pocasi nejezdila a stejne jsme na ni uz nemeli;-)) ale kus pod ni byli...... dobry, chvilema mesicni krajina..........
    KFF
    KFF --- ---
    W2: :)) Vysplhali jste se na horu?:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    tak dobry zazitky wildo :) sem rad ze ste si to uzily...
    nebyl ten bunkr plnej sracek,ktery sye musli pul dne vyklizet?tak to bejva ve spanelsku...
    jen tam drze jako tady na tech votrovech?
    W_2
    W_2 --- ---
    RTFISH: jojo, to sme :)) pucili si auto na falesny ubytovani, projeli skoro celej ostrof, voskvotovali vojenskej bunkr z 2.svetovy, dali noc pod mostem, sex on the beach, vywarezili kupu skorozralejch rajcat and more and more woe:)) za chvili sem hodim naky photoz, feeer khemo fheer :) Tenerife rulez!
    No a hned po prijezdu prohladoveli do Grubsu na burgra, nutnyho jointa a frr do Volxu na Congo Natty a Tenor Fly.... hmm a neska se nak vydepkovavam z toho, ze bych se od 6ti mel uz zase zapojit do procesu :(
    DASHA
    DASHA --- ---
    JAROVLAD: landn aaandrgraaaund wau wau :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam