• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    R_T_FISH: no problem je u me v tom ze ja nemam zadny trvaly bydliste :(
    ...jsem odhlasen ze staryho a nikam jinam neprihlasen
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    FRANCIMOR: asi ne, ale trvaly bydliste mam z ruky, ve vsedni den uz sem tam nebyl tak rok a pul...
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    R_T_FISH: to je vydavani pasu ted v cechach nakej problem?potrebuju si taky udelat novej kurnik..
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    W2: jako nemuzu za ty curaky vole co na me hrajou za komedie, jestli mi rozumis. vydani pasu je uplne na vylizprdel a frybobcanku mi taky stopli curaci, jako vo co komu de? ted abych to mesic sefoval a jeste za tema mrdkama urednickyma jel dvakrat az do hor, to by ses posral... ale stihnu to!

ten kff nakladak nam taky jezdil do hospody se zasobama:))
    DEJV
    DEJV --- ---
    DNNA: stale 70 za tyden
    KFF
    KFF --- ---
    W2: Si asi pockam na jaro ne:) A ja uz za vama, narozdil od nekterych, na navsteve byla, tak nas nesrovnavej laskave;))
    DNNA
    DNNA --- ---
    SUCHO: pred rokem bylo v Backpackers 70£ za tyden. nevim jak ted.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    hmm..dekuju.
    DEJV
    DEJV --- ---
    pod deset v Brightonu nenajdes nic, aspon o nicem nevim, mozna se zkusit podivat za kolik ma Walkabouth nebo ten hostel na Oriental Street (nebo to je Place?)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    no ceece ted jsem zrovna tenhle hostel nasla,vypada fakt pekne,vyborna lokalita..no ale pro 3lidi to porad vyjde na hodne penez:(
    DEJV
    DEJV --- ---
    SUCHO: brighton backpackers middle street uplne nazacatku 13 - 15 paundu denne za shared dorm, kdyz tyden tak 10 paundu tydne. Je tam kuchyn a tak. Sem tam tedka byl 3 tydny, ted jsem tyden v CR a pristi tyden se tam vracim.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    siiim jestli nekdo mate tip na nakej hostel (jen na 5dnu a pro 3 lidi),dejte vedet...diiik
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    W2: mno dík už to vim.. :)
    W_2
    W_2 --- ---
    STOJAN: jakou mam napsat top level domenu, kdyz pisu do Anglie nekomu na @seznam.cz ? :)
    STOJAN
    STOJAN --- ---
    zdarek jak mam napsat předvolbu na mobil když píšu do anglie na český číslo...
    W_2
    W_2 --- ---
    W_2
    W_2 --- ---
    KFF: hele, sem nak slysel, ze ty ses zacala taky nejako vymlouvat..... jako RTF na svuj prijezd, zatahlici!!!!
    SAKA
    SAKA --- ---
    KFF: rajt kote:-)))
    KFF
    KFF --- ---
    SAKA: Tak ze bych tam s tebou zajela ja?;)
    W_2
    W_2 --- ---
    hmm
    SAKA
    SAKA --- ---
    NORBY: manzel je zatahlej....:-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam