• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    cesky,slovenky,spanelky:)))))))))typicky anglicanky:)))))))))))
    DEJV
    DEJV --- ---
    no to jo, ale to zase nejsou anglicanky
    DAW
    DAW --- ---
    Nahodou, jsou tady krasny holky vsude. Aspon v Brajtnu jako.. Nestacim koulet vocima..
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    no,kamo kdyz to sou trotlove a ty jejich buchty jako nic moc..a stalo se mi pri pohovoru na praci,ze mi anglickej manazer rekl,ze vyhazujou ang.personal,ze radeji naberou jiny narody,ze anglani jsou dementi a liny...vzdyt jich tu plno neumi ani psat:)))
    DEJV
    DEJV --- ---
    ja jsem teda jeste pres drzku nedostal, dvakrat to sice vypadalo hur a jednou uz celkem na jisto, ale tak nejak se to obeslo bez nasilnosti a to po nocich chodim po ulicich
    DAW
    DAW --- ---
    Se nedivte.. Dyt jsme jim prisli ukrast jejich praci a oplodnit jejich zeny.. Koho by to nesralo? :-)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    no,tady otevres jen drzku a jak slysi cestinu,tak je zle...
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    ...a ja si rikal jestli ta agrese je jenom v Brighton,nebo v cely UK...
    V noci na ulicich,zvlast patky a soboty se clovek-pokud v kapse nema nakou zbran-moc bezpecne necejsti...
    DAHY
    DAHY --- ---
    Brighton je kosmopolitni. Tady se lidi bijou bez rasovejch predsudku.
    DNNA
    DNNA --- ---
    ale fasisty jsem tu jeste nastesti nepodkal. zmlatili by me urcite taky.
    DNNA
    DNNA --- ---
    WINTERMUTE_A: Me mlati i Brightonu uz jsem dostal parktrat pres drzku... ale asi na to mam ksicht :)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    takze mne tam kamo brzo cekej:)
    NORBY
    NORBY --- ---
    tady je to v klidu, jediny fasisty co znam jsou cesi a do drzky clovek muze dostat akorat na cesko-slovensky party, po tom co pusteji nejakou vypalovacku od Danecka Landy :))
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    tak se asi co nevidet stehujem s kockou do brightonu,,,v doveru je rasismus...a dost hustej...fucking dark Dover!a uplne vypatlany lidi...doufam,ze to neni i jinde,ze cloveka napadnou jen za to,ze je z evropy...bo tady je to uplne normalni...
    NORBY
    NORBY --- ---
    DAW
    DAW --- ---
    No tyvole, tak jsem se byl vcera juknout tady kousek v gejbaru, a bylo to fakt husty. Samy holy lebky, tezky boty, bombry a upnuty dziny. V cechach by se clovek bal, ze se dostal mezi bandu fasitu. A pritom tady to je jen parta citlivejch hosanu, co si radi sahaj na pindiky. :-)))
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    rt, lynx, kff: chci s Váma chodit do toho kina!! na fanoušky akorát tak obušek:))
    W_2
    W_2 --- ---
    RTF: Yes! Neska sem tu poprve jako chef :) tak to nako reziruju... Delame tu fsici, ja DAHY i SAKA...
    Jo von vytunenej byl, ale jaqxem rikal, Sasa se trochu projela a malicko mu tuning vocesala:(
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    tak sem vcera potkal kamosku ... id Acrew .... bydli v Cardiffu a dal sem ji echo ze vy zewlujete kousek od tamtud ... vraci se do tam za tejden ... enjoy :o)))
    (krasna mala blodata slecna z hantyrkou, ze by se za ni nemusel stydet nejeden dlazdic) :o)))
    DEJV
    DEJV --- ---
    a konecne jdu do prace v pondeli... uz jsem nudou nevedel co delat, zvlast kdyz je tady tedka tak hnusne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam