• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DAW
    DAW --- ---
    DEJV: Koukam, ze sme na tom uplne stejne. Taky shanim neco, abych vypad z polskyho hostelu :-)
    DEJV
    DEJV --- ---
    Nevite nekdo o nejakem bydleni? Bydleni na hostelu uz se mi prestava libit, je pravda ze jazykove dovednosti se rapidne zvetsuji, polsky uz mluvim slusne to zase jo, ale uz by to chtelo neco lepsiho... treba i kratkodobe
    W_2
    W_2 --- ---
    jo, divnej vzduch tu je... uz se tesim zpet do CR:)
    DEJV
    DEJV --- ---
    stejnak je tu divnej vzduch v CR me jsem nemel potrebu zajit doopravdy kazdej den na pivko
    W_2
    W_2 --- ---
    DEJV: pocitame auta..... Parkovani, pak pro zmenu parkovani a jeste jednou parkovani:(
    DEJV
    DEJV --- ---
    za co se tu tak da dostat pokuta? kdyz se nepocitaji auta?
    W_2
    W_2 --- ---
    fuj, a kdo tam dal to logo? Taky to mam s tema pokutama jaxi stejne:)
    DAW
    DAW --- ---
    Hele mam jenom BBC 1, 2, 3 a 4. :-) Futurama taky dobra, nebo King of the Hill.
    DEJV
    DEJV --- ---
    simpsonovi jsou vsude, staci odpoledne prepinat z jednoho kanalu na druhy a do vecera nemusite nic jineho videt.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    fuj ja uz jsem me takovejch pokut ze tady to logo nemuzu ani videt..
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    jinak na freeview snad na ch4 od 1800
    DEJV
    DEJV --- ---
    Sky one a tak nejak od sesti do deviti nepretrzite s tim ze tam je obcas futurama
    DAW
    DAW --- ---
    Nevite nekdo v kolik a na jakym kanale davaj Simpsony?
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    no nevim jak je to jinde,ale po mne vyjeli uz tady potreti kvuli tomu ze jsem east europe...takze muj dojem to dost na ty vypatlance ovlivnilo,ale nastesti vim,ze jsou tu i typci v poho...jenze...jsem v doveru a tady tech idiotu je asi plny mesto...ind su tu proste sam vecer nevyjde...to je dover
    W_2
    W_2 --- ---
    DAW: dyxi rikal, ze do toho pudes, jen kdyz nikoho nesezenem...

Takze jestli nekdo chce, call me:) 0779 051 2604 jde o patky 10.3. a 17.3. 18.00-03.00 (s vizi i v budoucnu dalsi sichty) za £ 50,- za jednu sichticku...
    DAW
    DAW --- ---
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    jestli nikdo v Brighton chce si dat patecni nocni (18:00-03:00) sichty pro pristi dva-tri tejdny v Grubbs na Western road tak at posle SMS W2 na ceskej telefon 00420602435780 nebo telefonuje me (pouze do 5.3) na anglickej 07908141193

W2: sem nak nemohl najit tve angl.numero
    NORBY
    NORBY --- ---
    To neni jenom britska narodni tradice.

Tancovačka (1929)

Rvačka v hospodě (1943)
    DNNA
    DNNA --- ---
    Ja se taky citim bezpecne. Jen jak jsem psal, dva napiti angalni mi dali jednou pres drzku .. chteli prachy ale ja nedal. Nastesti me zachranili kamosi. Jo a v Lewesu na Bonfire vcelku slusne krome rachejtli litaji flasky :)
    DEJV
    DEJV --- ---
    ja se taky citim v Brightonu bezpecne. jako perou se tu no, to patri tak nejak k britskemu folkloru, ale je to vzajemne a kdyz nekdo nema zajem tak sem jeste nevidel, ze by jen tka nekoho napadli.
    NORBY
    NORBY --- ---
    teda jeste jsem si vzpomel na dalsi, kdyz nejaky curaci chcali pres zabradli na Pidu uklizejiciho Budha Lounge, coz se mu samozrejme nelibilo, jenze chlapiky nasralo , ze je nekdo omezuje...

no, ale to je porad hovno oproti tomu, co se deje napriklad v Holicich, jeden tamnejsi nacisticky vejpitko se rozhodl, ze zbori tzv. holicky hrob - nonstop Montana (mimo jine mnou vyhledavane misto pro chvile odpocinku), skoncilo to tragicky, dreveny dvere misto sklenenych a on odvezen nejakou zasahovkou na zachytnou stanici, mrtvy a zraneny jeste nebyly spocitany (stalo se to v sobotu)

nevim jestli jsem prijel z nejaky jungle, ale tady si vubec nepripadam v nebezpeci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam