• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SUCHO: dik za info na luxusni parkovani. kings and queen jsme nasli v poho. jako dost ulitla knajpa, jen skoda, ze tam focus nikdo hrat neumel. no a pak nas nasrali v concorde2, kam nas nechteli v pul druhe pustit, ze maji plno. ale jinak paradni mesto...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    cus fotbalek maj trebas v King and Queen,jenze nevim ulici...je to na hlavni u st.Peters church,jestli to tam neznas tak je to asi k nicemu.nebo Cowley klub na London rd.zaparkovat muzes na oblibenym miste primo u Levelu parku,coz je v centru za zminovanym st.Peters church,mezi London rd. a Lewes rd.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    zdravim, valime o vikendu do brightonu, tak by me zajimaly tri veci:

1. deje se nekde neco (neobvykleho) zajimaveho?
    2. da se nekde zahrat fotbalek (stolni)?
    3. kde (zdarma) zaparkovat dodavku?

dik
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    tak plantaznici jen pripominam ze moje sbohem kalba se kona ve stredu dejme tomu v osum v Dorsetu...north road nevim cislo ale stejne vite kde to je...
    NORBY
    NORBY --- ---
    nebo spis plaz :)
    NORBY
    NORBY --- ---
    ja na nejaky to pivo pres vikend docela urcite zajdu, ze by zejtra vecer hospoda?
    SID
    SID --- ---
    vzhledem k tomu,ze easy jet zrusil na dnesek vsechny lety a booknout neco dalsiho na vik. je nemozny a mel mi prijet kamos, pricemz mam uz koupeny listky do Brightonu na zitra rano do pondeli a chteli jsme jet kempovat do Sheepcote Valley, tak to cely pada a mne se nechce samotny stanovat,nechce se nekdo pridat na nejakou vikendovou kalbu se mnou?
    NORBY
    NORBY --- ---
    mel bych tady hymnu na tento vikend: http://rajsmichu.cz/30860
    DRAT
    DRAT --- ---
    DRACONIK: v sobotu chvili volno mam. info...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hoj, v sobotu budu v brightonu... na nakou tu chvili:)
    tak jestli nekdo bude mit volno a chut me zabavit nez mi prijede slecna tak muzem:)
    NORBY
    NORBY --- ---
    nejaka mrdka prejmenovala Brighton na Rochdale!
    DAHY
    DAHY --- ---
    Supr!
    NORBY
    NORBY --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jungle se hraje v brtnu snad vsude staci projit plazovy podniky techno obcas bejvalo ve volksu ..
    SID
    SID --- ---
    nemate nejaky tip na nejaky podnik v Brightonu?Nejlepe kdyby se tam hral jungle nebo techno, ale to bych si asi moc diktovala cuz.... Za 14 dni se tam vydavam na vikend a chci si poradne zakalit.Mimochodem kdyby jste vedeli o nejakem osvedcenem kempu, tak kazdou radu uvitam.
    NORBY
    NORBY --- ---
    DRAT: pokud se nepletu, tak toe je prst od nohy a slepys nejspis nejaky ty kusadla masa

DAHY: tak to tam narychtuj, tenhle tyden se tam stavim!
    DAHY
    DAHY --- ---
    NORBY: Sounds good. To bych mohl zkusit zaradit na Brunch menu hned za Full English.
    DRAT
    DRAT --- ---
    NORBY: zaby maj zuby? a cerv zihadlo? aaasi nerozumim english... :o]]
    LABEL
    LABEL --- ---
    ahoj lidičky, prosím pozdravujte ode mě v Neptunu, jestli tam chodíte :o)
    dííííííííííííííík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam