• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SAKA
    SAKA --- ---
    DAW: jo a co delas za praci?
    SAKA
    SAKA --- ---
    DAW: my se mame hezky w2 je pan reditel a ja delam na tom, co jsme delali do ted. Vypada to, ze se rozjedem ten e-shop s bio potravinama;-)0
    DAW
    DAW --- ---
    Na konci Moulsecoomb, naproti Coldeanu pres Lewes rd. Ulice se menuje Ashurst road a je to takova osmela ulice, bez dalsich baraku okolo... Je to trosku z ruky (cca 15 - 20 min autobusem do centra), ale ja ted pracuju primo v Coldeanu, takze pro me pohoda :-)
    A co vubec ted delate vy, pani reditelova? :-))
    SAKA
    SAKA --- ---
    DAW: uaa a kde to presne je?
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    daw:congrats!:]
    DAW
    DAW --- ---
    Prave jsem se nastehoval do uplne nejlepsiho bejvaku v Brajtnu :-)) Od pristiho tejdne prijimam navstevy. Pokoj na jih, s vlastni zimni zahradou... :-) Zahradka se sklenikem, kopce a lesy za humny... :-)))))))))))))))))))))))))))
    W_2
    W_2 --- ---
    :)
    KFF
    KFF --- ---
    Kus drzoto reditelska!
    W_2
    W_2 --- ---
    KFF: trpis samomluvou kote? :D)
    KFF
    KFF --- ---
    KFF: No tojo..kde jinde se muzou vyskytovat takove anomalie, ze?:) A to ji chudinku urcite neterorizovaly jen ostatni kosky, ale taky parta "public enemies number one":)
    W_2
    W_2 --- ---
    http://www.blesk.cz/Clanek68858.htm

Majitelka kočky z anglického Brightonu se rozhodla pomoci své smutné přítelkyni zatočit se strachem.

KFF: sorry4hacking, ale patri to sem imho:))
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    peknaa...srdce drasajici ale to je osobni zalezitost:)
    SID
    SID --- ---
    DNNA: hodne vydarena
    KFF
    KFF --- ---
    DNNA: :)) Ja jsem si rikala, jak se ke mne dostala:)
    DNNA
    DNNA --- ---
    KFF: hele moje 2roky stara fotka :)
    KFF
    KFF --- ---
    NORBY
    NORBY --- ---
    DAW: pozde, budu to tu musech checkovat casteji...
    DAW
    DAW --- ---
    Dneska slavi kamos Kamil v London Unity narozky. Asi tak od deviti. Budu rad, kdyz tam uvidim Dahyho, nebo Norbyho, nebo dalsi cesky lidicky, tak jestli se vam to hodi tak prijdte.
    KFF
    KFF --- ---
    Diky moc:)
    HRBOLEK
    HRBOLEK --- ---
    jeste jsem prave mluvil s jednim chlapikem, kterej s tim jel minulej tejden - rikal, ze kdyz si to zabookujes na netu, tak nejses vazana konkretnim casem odjezdu a muzes to vyuzit kdykoliv v danej den, stalo ho to £14 obe cesty (z LND na Stansted a ze Stanstedu do LND) ... jo a taky si ty autobusy naramne pochvaloval
    HRBOLEK
    HRBOLEK --- ---
    DEJV
    DEJV --- ---
    KFF: nijak jsem to nezkoumal, ale imho bude nejlevnejsi National Express, ktery urcite jezdi od letiste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam