• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Ale co te nema. To je teprv zacatek :-)
    Maminka ta nefetuje z ty si holka priklad ber... jedine me napadlo, ze to mohla vzit moje bejvala pritelka, mela totiz pocit, ze ma se mnou nejaky nevyrizeny ucty :-) Ha. Ale ptat se ji se mi nechce...
    KFF
    KFF --- ---
    DAW: Kdyz jsi mluvil s maminkou naposledy, nezdala se ti nejak klidnejsi a vyrovnanejsi, nez obvykle?.)

Uz se mi zda, ze se s bydlenim a zarizenim zacinas trochu vytahovat!:)
    DAW
    DAW --- ---
    A zejtra si jedu pro fotbalek :-)))
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Hmm. Me zmizela v Praze nekam moje lahvicka s opiem. Maminka prej o nicem nevi :-(
    KFF
    KFF --- ---
    I tobe ve virtualni realite bude muset nekdo utirat 3d zadek z masa a kosti, takze radsi rychle ty opiaty (ano Mejlo, to uznavam, ze byl dobry napad:)
    DAW
    DAW --- ---
    Je fakt, ze s timhle uz ti nikdo nepomuze. Kazdej ti bude radsi deset let utirat prdel, nez by ti ulehcil jednou dobre mirenou ranou kladivkem :-( Anebo jak pise RTFISH napojit se na hadicky a presunout do virtualni reality... to neni spatnej napad :-)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    ale houby z okna, na stary kolena tu bude spousta vylepsenych opiatu + nejaka ta virtualka:)
    KFF
    KFF --- ---
    Mno jo, to chce spravne nacasovat ..dokud se ti jeste podari a) zvednout nohu tak vysoko, abys vyskocil z okna, b) dopravil prasky do pusy bez toho, aby se ti rozsypaly vlivem klepajici se ruky.)
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Snad ne. Ja planuju sebevrazdu :-) ...az to teda bude nutny.
    KFF
    KFF --- ---
    DAW: Jojo..musis myslet na to, ze za par let se o tebe bude taky nekdo takhle start..:)
    DAW
    DAW --- ---
    JENEFER: Jo. Tak pohoda :-). Ja mel dneska hned po ranu na starost jednu babicku, co ji uniklo nezbedne hovinko jeste nez stacila vylezt z postele... a bylo to vlastne docela fajn... ;-)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    daw: jj, ale zas takova drina to neni:] budu mozna vypomahat u starych lidi jako pecovatelka o vikendech...asi docela podobna profese ne?:]
    DAW
    DAW --- ---
    JENEFER: Tak to je skvely. Snad ti to vyjde. A uz nekde pracujes?
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    daw: slysela jsem ze o ten crb si muzes zazadat i na cesky ambasade, kde Ti ho vystavej cca za 15 liber a ceka se na to 14 dni...kamosi z cech to tak udelali..pujdu to testnout!pac paltit 36 liber se mi za to fakt nechce
    DAW
    DAW --- ---
    KFF: Diky... Skvelej film :-) Ten mam moc rad a fakt to docela i sedi. A taky jsem se docela nasel v Sileni od Svankmajera :-))
    KFF
    KFF --- ---
    DAW: Tyjo tak to gratuluju k bydleni i praci (podle popisu jsem si vzpomnela na nektere pasaze z Million Dolar Hotelu:)
    DAHY
    DAHY --- ---
    STAFF WANTED: Opet hledam nejakyho pomocnika do kuchyne. Rodinny Deli & Bistro v Kemp Townu. Kazdej vikend. Sobota 9:00-18:00, Nedele 10:00-15:00. £6/hod. Detaily postou.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    DAW: hmm..uvidim,pokusim se to dohodnout pres skolu uz z cech.s tim domovem duchodcu..soudim z toho ze kamaradka co pracovala v lewes nic takovyho nepotrebovala..
    SAKA
    SAKA --- ---
    DAW: no ono je rozjetej a rozjetej:-) jako ze uz to zaciname mit na haku a objednavky sou vic a vic:-))
    je supr, te ti konecne vysla ta prace...
    DAW
    DAW --- ---
    SUCHO: Ses si jista ze ne? No mozna, kdyz si to dohodnes predem z Cech, tak jim bude stacit prelozenej ceskej vypis z rejstriku...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    no jo mas recht ne nadarmo se ti to tak nehorazne protahovalo...ale myslim ze kdyz se to tyka dobrovolniceni tak to nutny neni.tak prinejhorsim zkusim nakej domov duchodcu(i kdyz se mi tuze nechce),tam to nemusis mit stopro..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam