• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    KFF
    KFF --- ---
    JENEFER: No konecene:) Zavidim..Z Brightonu se mi do Londyna nechtelo ani trochu.
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    daw; ja jsem prazak;]...
    kazdopadne jsme se rozhodli ze tam dame minimalne vikend nekdy v lete, tak dam vedet...samo nevim jaky je to tam zit dyl, asi bych nejaky mouchy nasla jako vsude, ale takhle na pohled se mi to zdalo jako idealni misto k ziti {pro me}
    W_2
    W_2 --- ---
    ja teda rozhodne NE! :o))
    ok, nejsem prazak....
    DAW
    DAW --- ---
    JENEFER: To jo.. nam zavidej i prazaci a to uz je co rict :-))
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    tak jsem se tenhle weekend byla mrknout naprosto neocekavane v Brightonu a musim Vam to ziti tam pochvalit. Coby vegetarian s veganskyma sklonama jsem si tam pripadala jak v raji;] a to nemluvim o mori po kterym se mi uz dva roky styska...kdyz nekde v anglii zit, tak tam!!.. zpatky do londonu se mi ani nechtelo..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    ¨daw:dobry vedet,dik...odjedu co nejdriv,hned co udelam vsecky zkousky..
    coz o to,brighton mesto snu...az co jsem zpatky zjistuju jak je brighton proflaklej.. trendy a kůůl ..
    DAW
    DAW --- ---
    SUCHO: Hele mam kamose, co jezdi docela casto do Cech a moh by te klidopido privezt.. Dalsi kamos pak jezdi s nakladakem vsude mozne, treba do Italie, takze by se taky dalo nekde pristoupit..
    DAW
    DAW --- ---
    Brighton - mesto snu :-))
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    .) rozumim...
    chystate se tam na vejlet v dohledny dobe..? ja tam pobudu v cervenci..
    W_2
    W_2 --- ---
    kua se mate... tywe, neska se mi zdalo o Brajtnu :)) sem tam vez nakyho kamose jen na otocku a hrozne me sralo, ze Sasa hrotila odjezd, ze sem chtel do E&S na pifko a vona, ze neeee, ze musime bejt doma za chvili zpatky, taxme pobyli v Btn cca 10 minut :( docela ulet sen to byl, ale neda se to tak popsat :)
    DAW
    DAW --- ---
    No tak to je teda husty.
    Je tady Misa a pozdravuje.. holka opalena jak cert :-))
    W_2
    W_2 --- ---
    tady obcas na stotywe :)
    DAW
    DAW --- ---
    Ty vedra sou sileny.. Sem zvedavej na leto.. zatim to vypada tak na 50C plus..
    W_2
    W_2 --- ---
    asijo :)
    DAW
    DAW --- ---
    Mozna uzeh? :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    to nebude ani ta vyjimka pravidlo potvrzujici, zejo? :)
    DAW
    DAW --- ---
    W2: Ale... :-)) To uz je vic nez shoda nahod...
    W_2
    W_2 --- ---
    me taky....
    DAW
    DAW --- ---
    DRAT: Asi spatnej odkaz drate.. me se objevi google home screen.. nic jinyho..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam