• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    jak protekce...... nahodis, zaber, zaseknes, tahas, do podberaku a je to doma, neasi :)
    DAW
    DAW --- ---
    W2: Protekce se nepocita! :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    ja sem mel praci hned prvni den po prijezdu :)) ale sem asi vyjimka stejne jako ve vsem zejo :))
    DAW
    DAW --- ---
    NIKI_21: Bohuzel, je to jak pise Dejv. Zadnej zlatej dul to tady neni a ze zacatku se spis dostanes do dluhu, nez ze bys neco vydelala... Treba ne.. jsou lidi, ktery meli stesti a jsou za vodou.. ale spis jo :-)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    jde o to že do čech musím platit cca 10 000 tis měsíčně a zajímá mě zda je reálný tam žít a tohle splácet
    DEJV
    DEJV --- ---
    NIKI_21: samozrejme liber :) No a co se tyka prachu, necekej, ze to je nejaky zlaty dul, kde peceni holuby letaji do huby. S sebou si prines minimalne 30k z domu, priprav se na to ze ziskat praci prvni mesic je spise zazrak a pote vetsinu toho co vydelas nechas zase za zivot.
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    4,95 eur nebo liber?je mi to jedno co budu dělat potřebuju si vydělat cca tak 35000 30 000 tis. Kč měsíčně a zajímá mě jak moc je to reálný
    DEJV
    DEJV --- ---
    v lete je v Brightonu prace hodne (v zime taky relativne dost), ale ta konkurence je tam doopravdy obrovska a se spatnou anglictinou je to blbe, chce to aspon trochu komunikovat.

Pokud ti jde jen o praci a ne o Brighton, tak doporucuju nejake industrialni mesto, kde se najde prace u pasu. Rok uz v UK nejsem, ale minimalni plat je kolem 4.95 za hodinu (kdyz ti je 21+) pokud si dobre pamatuju. Pocitej s tim, ze tak 5 euro das za den za jidlo a 10 za bydleni a to je totalni minimum.
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    ahoj, možná blbá otázka...ale tak nějak zjišťuju info...jak je to s prací, kolik se dá měsíčně vydělat a jak těžký sou začátky...???mám dost špatnou anj...díky moc za info
    DAW
    DAW --- ---
    Originalni pohybove divadlo Ceskych drah: Vesele Skoky porada tri predstaveni v Brightonu. Ve stredu, ctvrtek a patek (16th,17th,18th) od 20:00 v Sallis Benney Theatre (University of Brighton, Grand Parade, tel: 01273709709)

Predstaveni se jmenuje "No... at the trainstation", trva 1h 40min, a je to pohybove a zvukove predstaveni inspirovane: by comedy dell'arte, silent comedy, ballet, pantomime, jazz, swing and step.
    SID
    SID --- ---
    mas recht, ono stesti ne vzdycky zavisi na poloze
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    hele,ja taky rozhodne nejsem te mestske povahy a az na veky veku tam,ale ze sebevzdelavacich duvodu je to prave ted nezbytny v meste byt a proto,kdyz uz tu jsem,tak prece jen nebudu vydelavat penize,nybrz rovnou vyuziju moznosti nabizenych a pujdu za tim,co delat chci.to je na tom prece fascinujici,ze muzes rozjet,co chces,cokoliv si jen vymyslis.
    a pak,babylon mi dava inspiraci,uci,ukazuje zrcadlo a ja pak muzu jit tim smerem a rychlosti,zpusobem,jakym uznam za vhodny......

jaky si to udelas..
    SID
    SID --- ---
    no, life je takovej jakej si ho kdo udela, toz bych nemela moc remcat a spis s tim pohnout tam kam bych chtela, tot muj nazor.
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    daw: jj vidim to podobne, ale jeste si na to odstehovani za mesto nejaky ten rok pockam:] ale je to babylon, to bezpochyb...
    DAW
    DAW --- ---
    Hele kazdej jsme zalozenej jinak. Me to treba doslo az relativne nedavno, ze me mesto vlastne nici, a taky kdyz je moc lidi okolo a nebo ruzny energie opilcu treba... Vlastne jsem to tak mel vzdycky, jenom jsem si to neuvedomoval. Ted mam aspon v tomhle jasno a proto jsem se odstehoval za mesto, kde mam okolo sebe aspon trochu prirody... Ale to taky neni pro kazdyho zejo...
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    nj, that's life....nebo neni?
    SID
    SID --- ---
    osobne mam v londyne posledni dobou pocit, ze jsem zas o tyden starsi a zadny vysledky. duseni se v metru, v patek penize, dobit oyster a zase vesele do davu kde se na tebe sem tam nekdo usmeje a semtam te nekdo sejme , aby nebyl sejmutej sam. nakoupit jidlo a moc neutratit, uvarit, najist se a spat a pak znova
    DAW
    DAW --- ---
    Jo ten facebook taky stoji za starou backoru...
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    no ja osobne povazuju brighton za pohodove mestecko,kde si muzes uzit prijemny relax..
    v londyne samozrejme taky,ale vetsinou,alespon v mem pripade,vyuzivas moznosti,co se naskytaji a tak jsi na finale tak busy,ze ani neregistrujes jeho velikost,..maximalne pak jeho prelidnenost...:-)
    to vzdycky jen mrkam,ze ono uz je sakra zase pondeli..?
    DAW
    DAW --- ---
    Dik. Myspace je na houby. Diskuze tam mi prijde nejsou na pokec, ale spis jenom takovy hlasky, co koho zrovna napadne... Se kouknu na ten facebook.. Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam