• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    co v Brigtonu? pojdte do manchesteru :-)
    DAW
    DAW --- ---
    BELQEES: Pockej tyjo a neni tohle skladiste asi 15 min od Kings Cross? Nekolik salu a par takovejch jakoby kleci pro stripterky?
    DAW
    DAW --- ---
    BELQEES: To zni skvele :-)) Ale ja jsem v Brajtnu..
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    DAW: no jestli jsi v londyne,tak temer denne.... zrovna vcera jsem sla na reggae night,...bylo to v takovem skladisti,ktery je zarizeny jako nevestinec,...jednou za cas se tam delaji takovehle akce...roots reggae a dubik,..nekolik powerfull vocalistu a pozitivni vibrace..:-D
    DAW
    DAW --- ---
    Nebyl by v dohledne dobe nejaky dub anebo electro clash? Na oboje bych moc rad zasel...
    DEJV
    DEJV --- ---
    zacatkem cervence se chystam opet do Brightonu, pojedu dost na lehko, tak kdyby jste chteli nekdo neco dovezt tak si reknete.
    W_2
    W_2 --- ---
    jak protekce...... nahodis, zaber, zaseknes, tahas, do podberaku a je to doma, neasi :)
    DAW
    DAW --- ---
    W2: Protekce se nepocita! :-)
    W_2
    W_2 --- ---
    ja sem mel praci hned prvni den po prijezdu :)) ale sem asi vyjimka stejne jako ve vsem zejo :))
    DAW
    DAW --- ---
    NIKI_21: Bohuzel, je to jak pise Dejv. Zadnej zlatej dul to tady neni a ze zacatku se spis dostanes do dluhu, nez ze bys neco vydelala... Treba ne.. jsou lidi, ktery meli stesti a jsou za vodou.. ale spis jo :-)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    jde o to že do čech musím platit cca 10 000 tis měsíčně a zajímá mě zda je reálný tam žít a tohle splácet
    DEJV
    DEJV --- ---
    NIKI_21: samozrejme liber :) No a co se tyka prachu, necekej, ze to je nejaky zlaty dul, kde peceni holuby letaji do huby. S sebou si prines minimalne 30k z domu, priprav se na to ze ziskat praci prvni mesic je spise zazrak a pote vetsinu toho co vydelas nechas zase za zivot.
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    4,95 eur nebo liber?je mi to jedno co budu dělat potřebuju si vydělat cca tak 35000 30 000 tis. Kč měsíčně a zajímá mě jak moc je to reálný
    DEJV
    DEJV --- ---
    v lete je v Brightonu prace hodne (v zime taky relativne dost), ale ta konkurence je tam doopravdy obrovska a se spatnou anglictinou je to blbe, chce to aspon trochu komunikovat.

Pokud ti jde jen o praci a ne o Brighton, tak doporucuju nejake industrialni mesto, kde se najde prace u pasu. Rok uz v UK nejsem, ale minimalni plat je kolem 4.95 za hodinu (kdyz ti je 21+) pokud si dobre pamatuju. Pocitej s tim, ze tak 5 euro das za den za jidlo a 10 za bydleni a to je totalni minimum.
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    ahoj, možná blbá otázka...ale tak nějak zjišťuju info...jak je to s prací, kolik se dá měsíčně vydělat a jak těžký sou začátky...???mám dost špatnou anj...díky moc za info
    DAW
    DAW --- ---
    Originalni pohybove divadlo Ceskych drah: Vesele Skoky porada tri predstaveni v Brightonu. Ve stredu, ctvrtek a patek (16th,17th,18th) od 20:00 v Sallis Benney Theatre (University of Brighton, Grand Parade, tel: 01273709709)

Predstaveni se jmenuje "No... at the trainstation", trva 1h 40min, a je to pohybove a zvukove predstaveni inspirovane: by comedy dell'arte, silent comedy, ballet, pantomime, jazz, swing and step.
    SID
    SID --- ---
    mas recht, ono stesti ne vzdycky zavisi na poloze
    BELQEES
    BELQEES --- ---
    hele,ja taky rozhodne nejsem te mestske povahy a az na veky veku tam,ale ze sebevzdelavacich duvodu je to prave ted nezbytny v meste byt a proto,kdyz uz tu jsem,tak prece jen nebudu vydelavat penize,nybrz rovnou vyuziju moznosti nabizenych a pujdu za tim,co delat chci.to je na tom prece fascinujici,ze muzes rozjet,co chces,cokoliv si jen vymyslis.
    a pak,babylon mi dava inspiraci,uci,ukazuje zrcadlo a ja pak muzu jit tim smerem a rychlosti,zpusobem,jakym uznam za vhodny......

jaky si to udelas..
    SID
    SID --- ---
    no, life je takovej jakej si ho kdo udela, toz bych nemela moc remcat a spis s tim pohnout tam kam bych chtela, tot muj nazor.
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    daw: jj vidim to podobne, ale jeste si na to odstehovani za mesto nejaky ten rok pockam:] ale je to babylon, to bezpochyb...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam