• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    W2: teared-off ?
    W_2
    W_2 --- ---
    cau poradte mi, jak byste prelozili slovo UTRHNUTÍ (pridavne jmeno, prvni pad mnozneho cisla). Jde o nazev fotbalkoveho muzstva, takze v zadne vete, jen to jedno slovo....
    DRAT
    DRAT --- ---
    ale je lokalni... jeste sem tam nebyl. o vikendu sme smrdeli doma, hulili a cumeli na futuramu vod dahyho. :DD

Btw: Nejlepci film na speka: Lubosova dovolena v chorvatsku. Tak vychlamanej vecer uz sme dlouho nemeli.
    JSF
    JSF --- ---
    Metro nejni nejvic duveryhodny.....
    DRAT
    DRAT --- ---
    cau, hele, vite jak je v ty ulici co je tam LA fitness ta vyloha s napisem 'PORTSLADE MASSIF' ? - je to pobliz Lanes.
    sem se docet v deniku Metro, ze to prej patri nakymu bejvalymu muzikantovi z KLF. Bych to mozna o vikendu vomrd, co je to za bordel.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    LEONID_EK: ja jdu omrknout ten volks. vstup 2libry a pivo za 1,80 si rika o navstevu!
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    RAMON23:
    je to kazdej tyden za celkem dobry love, predminule treba marky...pristi krafty kuts.
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    andy c nejni zlej, ale to uz bylo - ne? a co hrajou dnes? nejak jim nefunguje web ...
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    drumec rikate?! co treba@audio
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    (tady si britpopu rika Indie - cili nezavisla tvorba :D )
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    DAW: podle toho co mi rikal typek vcera v digitalu, tak delaj students night, takze bych to tipoval na nejaky britpop nebo disko trysko
    DAW
    DAW --- ---
    RAMON23: Tak Mad Profesora inzeruje dokonce i Brighton Source... Grrr... Bych rad vedel, jestli misto nej bude aspon nejaky regecko
    DRAT
    DRAT --- ---
    ok. :o)
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    DRAT: ale ten drumec je zitra =)
    DRAT
    DRAT --- ---
    hele, pudu na jakykoliv klacky v kyblu, ale ne neska. chrapu v praci uz ted.
    DAW
    DAW --- ---
    No to nevim... To me sere!
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    DAW, DRAT: tak co by jste teda řekli na ten čtvrteční drumbác??
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    už jsem tam byl. mluvil jsem s týpkem co zjevně k tomu klubu patří a ten povídal, že je to ostuda, ale že zejtra mad professor nebude, a že se ho snaží zařídit na jindy...
    DAW
    DAW --- ---
    http://events.myspace.com/index.cfm?fuseaction=mycalendar&eUserId=152240755&eUserName=Digital+Brighton&calViewDate=10-17-2007&eID=77658
    Tohle jsem prave nasel na myspace Digital clubu
    Ale nejak mi ten link nefunguje..
    Jinak tady:
    http://www.myspace.com/digitalbrighton
    Ho maj uvedenyho na programu

RAMON23: A kdy tam pudes?
    RAMON23
    RAMON23 --- ---
    DAW: hele tak jo... bydlím od digitalu asi 5minut, tak se tam zajdu zeptat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam