• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SP1T
    SP1T --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    DOE
    DOE --- ---
    Ahoj,

Poradite mi nekdo prosim ohledne letu do Prahy a zpet na dovolenou?
    Chtela bych letet zacatkem zari a rozhoduju se jestli koupit Easyjet z Gatwicku a nebo CSA z Heathrow. EasyJet z Gatwicku je levnejsi a mnohem bliz, ale bojim se, ze je vetsi sance ze let na posledni chvili zrusi nebo presunou. Tak premyslim jestli je uvaha ze u CSA (pripadne British Airways) z Heathrow je mensi sance zruseni a jestli to stoji za cenovy rozdil a cenu vlaku na Hethrow (zpatecni vlak je dalsich 80liber)

Ma nekdo ted nedavne zkusenosti s letanim mezi Londynem a Prahou? S cim jste leteli nebo chteli letet a jak to slo?
    SP1T
    SP1T --- ---
    DOE
    DOE --- ---
    BHUUBH: mozna na skok zitra, jinak ten vikend po velikonocich, v patek nebo sobotu 26./27.4.?
    BHUUBH
    BHUUBH --- ---
    DOE: Tak super,kdy máš čas?
    DOE
    DOE --- ---
    BHUUBH: ahoj, ja bych zasla
    BHUUBH
    BHUUBH --- ---
    Nezajde někdy někdo na pivko či jinou akci v Brightonu či Hove?
    BHUUBH
    BHUUBH --- ---
    ahoj nevíte náhodou o nějakém bydlení a práci v Hove či Brightonu,prosím? Dikes za info
    DOE
    DOE --- ---
    SP1T: no ja ma holt chut na pivo a na pokec vic nez jen jednou za rok na oslavu jara :-)
    SP1T
    SP1T --- ---
    Dozens drop to the floor in mass 'die-in' at Brighton shopping centre - Brighton and Hove Independent
    https://www.brightonandhoveindependent.co.uk/...fRNVW74Z2EgQT1ZqZFl4ujgjaJxzN64JIkfeb-v6JxF5c1AOGGHY
    SP1T
    SP1T --- ---
    DOE: jaro, jaro ;)
    DOE
    DOE --- ---
    BASSAREUS: SP1T: LUIS_:
    co takhle udelat v blizke dobe nejaky sraz v Brightonu, jak uz se o to asi nekolikrat nekdo pokousel? Zasel byste nekdo na pivko nebo jiny drink?
    SP1T
    SP1T --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    SP1T: tak leto by jsme meli... takhle dlouhy ho snad nikdo nepamatuje... a porad pocitame... takze?
    SP1T
    SP1T --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    The Seagulls of Brighton
    https://vimeo.com/217860619
    BASSAREUS
    BASSAREUS --- ---
    No super :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    SP1T: Čtyři