• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    JSF
    JSF --- ---
    R_T_FISH: myslis,ze ti sem kun projde?/vish jakej problem je jenom se psem.........:o}}}
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: uz si sestavuju planek, co vsechno obejdu jako prvni, myslim ze v dubnu jsem na vejlete jak na koni:)
    KFF
    KFF --- ---
    dahy: A kdyze se to chystas?
    KFF
    KFF --- ---
    SAKA --- --- 19.20:04 14.3.2005: Zda se, ze Nacelnik ma dost kratkou pamet:/
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    book : )))
    JSF
    JSF --- ---
    tak to se tesime..... uz se shanime po nejakym spolecnym byte......
    DAHY
    DAHY --- ---
    JSF: Vrele doufam, ze to nebude potreba a ze Vilda se Sasou neco rychle najdou, ale kazdopadne diky moc za nabidku. Uz zacinam pomalu balit kufry.
    JSF
    JSF --- ---
    W2: baterky uz mas a originalni foto take.....:o}
    DAHY: mno jasne jsem taky rad,ze si to pojistili jinak nez pres hostel,hele ked bys chtel tak u me muzes take prvnich par dni prespat.....?
    SAKA: od netu nemusite byt odpojeny staci me dat vedet a muzete zajit na net ke me...:o}}}
    DAHY
    DAHY --- ---
    Suppa. Uz jsem se bal, ze fakt skoncite v nejakym hostelu.
    W_2
    W_2 --- ---
    jak rikas :)
    no momentale se stehujem k Ive, ale tam neni net, tak se mozna na par dnu odmlcime... hmm, mozna ne :)
    DAHY
    DAHY --- ---
    No tak hlavne ze je to poradku.
    SAKA
    SAKA --- ---
    KFF: nacelnik byl fakt divne, mluvil se mnou jako pan chytrej, nekolikrat mi rekl, ze nni fakt lehky sehnat bydleni o nejaky pomoci ani slovo. Pak jsme se bavili chvilku o petkovi a dahym a kdyz jsem mu rekla, ze dahy se jim ozve, tak mi rekl, ze je to v poradku tak nevim, co si myslet,,,,
    W_2
    W_2 --- ---
    KFF: Nacelnik je picus, Sasa Ti rekne vic, ta s nim mluvila....

RASTADELICT: no, prave o tom premejslime:))

ale ted mi odepsala naka rostenka na mejl 4share flat.... kua kua, to nezni spatne bydlet s dvema rostenkama :)) hehe:) a vlastne se trema, sem nak u toho premejsleni na Sasu zapomel, jeee ta mi da, az si todle precte :)

JSF: a gde? tady prede mnou ne-e:( A gde ses Ty? v praci?
    JSF
    JSF --- ---
    W2: Baterky jsou takze uz je to jen o tom nebejt linej.......... :o}
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    ptejte se spis tady .. [ squatting ] :o)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    KFF> to sem dodneska taky nepochopil .. ale ten sqautingovej zakon me byl vysvetlovanej prave takhle ...
    KFF
    KFF --- ---
    SHASHA_KRASTY: Hele a jak pak prokazes, ze uz tam zewlis dyl jak mesic?:)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    RASTADELIC_T_: neni to legal, ale maji tam super zakon, ze kdyz ses v baraku mesic a majitel te do ty doby nevyhodi (coz znamena i zavolat fizly a rict jim, ze to nejsou zvany hosti), tak te muze vyhodit jen policie, ktera ma soudni prikaz .. noa soudy preci jen docela trvaj .. :o)

takze najdete barak, v kterym evidentne nikdo nebydli, na mesic se tam nezewlete a chovejte se tise a klidne .. noa po mesici si uz muzete dat na dvere i zamek ... :o)
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    Saka: jo, squatt klidne, ale nezkousejte stanovat na plazi. Prej o hubu.
    KFF
    KFF --- ---
    Reknete Nacelnikovi at si pekne vzpomene, jak nas tam zadaco okupovali 14 dni a pocet lidi v 21 Bristol Road tim stoupl na 6 a pekne se jim tam nakyblujte...teda jestli je vydrzite!:)

RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    nebudte masla a neco vysqatujte ;-)) .. v anglii je to legal nebo ne ??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam