• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Jinak nas byt uz zacina bejt pekne nechutnej, jelikoz jeste nedisponujem vysavacem. Fuj. Zarizovani je taky v zacatcich, takze to u nas vypada jak v cikanskym tabore. Na pristi tejden naplanoval Pepan jakousi kolaudacni party, tak doufam, ze do ty doby se trochu zcivilizujeme. Taky doufam, ze sousedi to rozchodej a nebudou odposlouchavat ty vulgarni vyrazy a tak.
    NEXU
    NEXU --- ---
    DAHY: vsichni tri hrajem d'n'b :)
    DAHY
    DAHY --- ---
    NEXU: Tohle neni moje akce. Zase tak moc to tady na haku nemam :)) Nicmene znam par lidi, ktery by v tomhle mohli mozna pomoct. Kdyz budu mit prilezitost, tak to rozhodne zkusim. Co jste schopny hrat za muziku?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    nebudte liny a napiste jak to slape!
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    a co vubec nejaky novinky jako? jaky je pocasi, co v byte noviny, ceny marockyho hashe vs. kvalitni cernej matros, desitky novych antikvariatu a blesaku?:))) a co prace?
    W_2
    W_2 --- ---
    DAHY: ja taky necet woe, tak nevim, co sem podepsal :))
    RTF: hele, jako tam dva dny snad predtim, nez vyhodili nas, tak jely jointy jeden za druhym, vis co...
    RASTADEL....: hmm, musis do Kralik a poodrbej a vystekej ji i za me :)
    NEXU
    NEXU --- ---
    DAHY: respekt kemo..komando z Doveru se pokusi dorazit na kalbicku v plnem poctu....jinak kdybys mel nake hrani tak budem radi:)) jsem tu ja,junkett(2.3),dillen(wkc)..ne ze bych se vnucoval ale...:)
    DAHY
    DAHY --- ---
    A sakra. Nasi smlouvu jsem jeste nevidel, tak doufam, ze kluci neco takovyho nepodepsali :)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    hmm.. a kdo za me pozdravi a podrbe Pampu?????
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    dahy: pohlaď za mě sašenku, podrbej jí za ušima a pusu na nos! dík:))
    MATE
    MATE --- ---
    Dahy:pekne presny reference a pozdravuj Beccu!
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    DAHY: naajz1bratha'!!
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    v mow pozdravuj vsechny veterany kamo:) asi tam zajdu na vegeburty s kasi, az budu mit cestu kolem:)
    DAHY
    DAHY --- ---
    S praci jeste nevim. W2 a JSF tvrdej, ze naprosto v pohode, coz znamena, ze to bude asi peknej vopruz :)) Dneska vecer se chystam podivat do Barley Mow. Tam maj ted prej sice plno, ale vzhledem k tomu, ze jsou jedna z asi dvaceti hospod se stejnym vlastnikem, tak by mozna mohli vyzjistit, jestli neni KP potreba nekde jinde. Uvidim.

O vesely historky je zatim trochu nouze, ale jakmile se neco veselyho prihodi, tak samozrejme nalezite pribarvim a poslu dal :)
    DRIFTER
    DRIFTER --- ---
    nejaka dobra kalba v sobotu? budem v brightone prvykrat, tak odporucte nieco na co nezabudnem!! v tom pozitivnom zmysle!
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    dahy: vida, snad se mi povede dorazit v terminu na mejdan:) jinak hodne stesti s praci a pozdravuj celej gang a jak se vubec mate? nikdo neda vedet co se mu veseleho prihodilo... a s praci jak?
    DAHY
    DAHY --- ---
    Tak uz se aklimatizuju (nachlazeni) a zacinam shanet praci. Bejvak je luxusni. Uz jsme zacali stahovat ruznej odpad ze siryho okoli, takze brzo bude i zarizenej. Akorat sousedi jsou udajne trochu neprijemny, coz potvrzuje i Matthew, majitel bytu. Prej si s nima ale nemame delat hlavu.

A vsichni emigranti povinne sem. Vstup je zdarma a tahle z prvnich vlastovek potrebuje podporu. Je treba mistni promotery utvrdit v tom, ze cesky hudebniky ma cenu sem vozit.

ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    15cervna bude rychta: brighton-, crystal distorion, fredie croizon, mental band...all live!!
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    dahy: stastnou cestu ...
    kff: .. dikez za balicek ;-)) a uzivej japan ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam