• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    JAKAR
    JAKAR --- ---
    same here, ja to s vama vypada?
    brajton rulez, hledame si ubytko...
    ...a praci...
    :)
    KFF
    KFF --- ---
    Tak jak to s vama vypada?
    KFF
    KFF --- ---
    w2: Tss tss tss!:)
    To asi nevis, ze brajtonsky hranolky jsou nejcastejs smazeny na zivocisnym tuku (pouzivaj kocici, psi a obcas vezmou za vdek i nejakym tim vypasenejsim rackem!!:)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    W2: a o Tvý velký břicho a furt stejnou sašku mi právě jde!!sem s nima!:))
    W_2
    W_2 --- ---
    RT: ja to nak moc neresim, vis jak..... jako KFF v Praze hehe:)))))
    ale jako resim, no, ale jen se k necemu dokopat, znas to :))

PLOMB,JENMEFER,KFF: ani raci ne.... Sasa furt stejna, Dahy taky a ja mam tak vo 30-40kg vic, pac se furt cpu v praci hranolkama... uff, zacina to bejt naprd ale, furt s sebou tahat ten batoh vepredu :) no a jinac klasika, ja ciro, barvy, Pepe 2 cira 2 barvy:))) vis co :))

RTF: na angl. duchod seru, ale hodila by se anglicka podpora, bo naka socka :))) abych furt nemusel ten job hledat :)
    KFF
    KFF --- ---
    Jooo super fotky, prepada me sentimentalni nalada:) Musim prijet na navstevu a konecne zajit do Duke of Yorks kdyz tak koukam na tu posledni fotku:)) Jo a vy se pred objektivem priste opravdu neskryvejte;)

S Nacelnikem prej mluvil taky nedavno Egon a fakt to nevypadalo, ze by chteli zvednout kotvy..skoda..
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: fotooos:) tyjo, nerikej ze na jare na zacatku sezony kdyz hospody zacinaj praskat ve svech a vsude mozne hledaj ruzny typky i na jiny prace se neda sehnat dobra facha! navic kdyz se da legalne (budes mit anglickej duchod voe:))
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    a jak se měníte a culíte:)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    parada, ale jeste bych poprosil o nejaky fotky s vama, at vidime jak se tam tvarite;)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    moře krása:) počasí typicky anglické...
    W_2
    W_2 --- ---
    hmm, a s Nacelnikem to nako nevupada, rikal Dahy :( fnuk fnuk fnuk :((
    W_2
    W_2 --- ---
    maj, prej za £860 p/night + bills :))))
    JAKAR
    JAKAR --- ---
    v tom baraku na treti fotce odshora nahodou volny pokoje nemaj?
    W_2
    W_2 --- ---
    hmm, tak bydleni shanime dal :))
    no a naky novy photozzzzz:

HIGHLIFE
    HIGHLIFE --- ---
    W2: drzime drzime, myslime....
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: no drzim palce...
    HRBOLEK
    HRBOLEK --- ---
    Roni Size (mimo jine) zahraje letos v Tabore, takze - kdo to ma do Brightonu daleko ... http://www.partypeople.cz/servis/detail/?rowid=1888
    KFF
    KFF --- ---
    No tak to preju hodne stesti s obchudkem na 21A Bristol Rd. a s kucharskym flekem k tomu!!:)) Chce to ale urcite reference..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    r size? wow :)
    W_2
    W_2 --- ---
    tak neco novyho?
    Definitivne nas Mathew vystipal z bytu :( Takze shanime neco novyho, fcera nam prisel z realitky dopis, ze se do 14 dnu mame vystehovat a jako vobloz jaxvina, pac to je napsany, jakoze jasny, ze nam to uz Mathew rekl a tak, vic vi Dahy, pac s nim komunikoval....
    Jinac za 3 tydny bude zuppa parthy :) Andy C, Roni Size, BadBoy,..... a je to jen za 8 kacek, takze to snad dopadne :))
    No a pristi tejden se du zeptat do Barley, pac sem nasel inzos, ze tam shanej kuchare, coz by bylo fheer... mozna to uz nacelnik zapichnul se nam tak zda, takze na nej musime este vlitnout, jestli po nem nezbyde ten byt, coz by bylo nejviiic :)
    No a japa Praha? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam