• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    W_2
    W_2 --- ---
    jo a koukejte s sebou s prijezdem hodit, pac tu mame na konci mesice UK Apache a Freestylers :)

hmmmm, new anketa
    W_2
    W_2 --- ---
    SAKA: to NENI PRAVDA!!!!!!!!!! a s tou prdeli uz vubec NE!!!!!!

RTFISH: vyslusku sem prines dva dny predtim, samozrejme po oba.... vzdy minimalne 40kg :))) a docela me stve, ze sme nevzali tu palmu, ale byla moooooc te4zka:(
    A krome vseho super plakat Chilli zaramovany ve skle :-P

a vubec, fcera super bramboraky a prefcirem haluskove hody se slovakama.... to bylo nejvic..... :(ale ja musim jit shanet job :( jesli zas skoncim negde v kuchyni, taxe neznam a zacnu tu nekoho vrazdit:DD
    jinac sme v nedeli byli na zavodu Lond-Brght class.cars, takze nabizim photozzzz...
    jsou na nove adrese, kde si muzete prohlednout i dalsi obrazky o nas, o Pampelisce a vlastne o vsem:)
    http://w2.illu-zion.org/4dayz - nezkouset hned, pro rychliy, prave uploaduju:)
    hehe, jinac Pampa v nedeli vrhla 10 krasnych stenatek, kdo chce, at se hlasi do posty, bo tady :))))))))))) fotky budou snad nextweek:)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    vivid:)))))))))))) to je tema! ze jeste nikdo nenapsal podobny protestsong o prazskych nocnich linkach:)))
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    W2&SaKA: mno prave ze nevim vubec nic ... typek nejak zahaluzil v praci (udajne nejaka kradez nebo co) a do hodiny ho vyhodily a od ty doby sem ho nevidel .. bohuzel neni presna adresa ani mail ani tel cislo na Zelvu co uz tam je ... zkusim se este poptat ostatnich kolegu estli nekdo z nich nahodou neco vic nevi, ale nedavam tomu moc nadeji :-(((((
    VIVID
    VIVID --- ---
    R_T_FISH:
    tak to uz se asi dostavame do definicni roviny :-)) Ja osobne povazuju vyraz 'pojizdny' za adjektivum vztahujicim se k nejaky dolhoudobejsi vlastnosti danyho predmetu, s vyhledem delsim nez tejden po koupi napriklad.
    Na druhy strane mas pravdu v tom, ze jezdit v monterkach v aute ma taky svy kouzlo, jeste helmu a pripadas si jak Stirling Moss...

KFF: jeste k tem cervenejm MINI: abych se poopravil, tak sem videl vcera pekne cerveny, ale teda nebylo ta hnusne vyblita origo cervena, ale takova hodne tmava metla....

a jeste song pro dnesni den:
    http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1833

pro me s horkou prichuti reality bohuzel...
    KFF
    KFF --- ---
    az to pampeliska vrhne ... Tady se zas projevil milovnik nejlepsich pritelu cloveka;)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    VIVID: nemluvim o nalestene hracce za sto litru, do ktery aby sis prevlikal svatecni kratasy a bal se s tim popojet po poli, ale o normalnim poradnem aute v pojizdnem stavu:) rozumna cena za ojete auto je GBP 50,- az 500,-:) mimo DS samozrejme, to je uplne jinej pripad...

saka, w2: az to pampeliska vrhne, chcete poslat mlady v baliku?
    KFF
    KFF --- ---
    pepazz: imho lol!!:)))

highlife: No pokusim se je dat trochu do late (jestli teda sezenu penize na cestu...:)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    KFF: 12.51:03 9.6.2005 : nežereš maso ....nechápeš vtip : ))))))
    HIGHLIFE
    HIGHLIFE --- ---
    SAKA: rikam, ze jste zvlcili, jesteze tam jede kff, v tu mam moralni duveru.....
    KFF
    KFF --- ---
    tsss..nahodou..

KFF
    KFF --- ---
    vivid: Pod na ferovku!:)
    VIVID
    VIVID --- ---
    R_T_FISH: no to si zrovna vybral pekelny plecky, slusny jezdici mini s MOT a mene nez 98% rezu misto karoserie bych videl tak minimalne 1500£... Cerveny mozna se slevou, ponevadz sou hnusny :-))
    KFF
    KFF --- ---
    :))))))))))))) Tomu se rika "znat svoji miru":))))))))))

saka: Opet te zadal o ruku romantickymi slovy: "Vemes si me pyco?!?" jako tenkrat v Turgoru?;))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    :))) tak to ma bejt! a jeste prinyst nejakou vysluzku, treba barovy pult a televizi!
    SAKA
    SAKA --- ---
    takze: Kdyz byla zaviracka cactusu, wilda se vratil docela brzo a normalne otevrel dvere taze jsem si myslela, ze se mi vratil jen lehce priopili muz. OMYL otevrel vpotacel se padl dopostele, zase rikal neco o tom, ze si me vezme..., pak ze de na cigo na balkon, tam se oprel o zabradlicko a ve stejny poloze zustal nejakou chvili, trochu me jimaly obavy, ze to zabradlicko casem povoli:-))) obcas pronesl neco ve smyslu : Ja pridu! Pak si hacnul a hacal a pak se ozval takovej ten zvuk, jako kdyz padaj velikansky kapky deste, ano blinkal...
    Dahy to pak nevydrzel a sel se na nej podivat a najednou zazrval "Jezisi on ma holou prdel" ano Wilda sedel na zidlicce a mel ztazeny kalhoty. Vysvetlil nam, ze je to proziravy, kdyby se nahodou i posral.:-))) Ale neposral a druhej den nastesti prselo, takze balkonek je v poradku.
    Pak uz se jen odpotacel na zachod, stacil spadnout ze schodu a takj si tak na pul hhodky zdrimnul.
    Takze vlastne do postele se dostal uz docela v normalnim stavu, akorat si zapomnel sundat boty............:-0)))
    KFF
    KFF --- ---
    Zacinam setrit, ja ho chci!! Tedy ten posledni by se asi musel postavit celej znova..:)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: no esteze uz se valis na ty plazi! dej si tam na me jednoho turbo-lynxe nebo este lip skola:)

kff:
    MINI 1987, 998cc, drives well, spares or repair, Ł150ono 07969 530114 or 01323 764937

MINI CLUBMAN 1974, , all original, 48k, 10 months mot, great runner, rare to find, slight dent to side, , reluctant sale, Ł495, leicester, 0116 2992930 / 07734 593281.

MINI CLUBMAN 1100 1978, no MoT, SORN. Unfinished restoration project. Engine runs. Space needed now. Best offer takes away. 01424 838654.

MINI, G reg, red with white roof, 1000cc, 1yrMOT, excellent runner some bodywork required hence Ł495 01323 737461.

("ono" - or near offer, MOT - technicka)

nebo tenhle je taky cervenej a ma volant na spravny strane, akorat mu chybi par drobnosti: http://www.aukro.cz/show_item.php?item=53827185
    KFF
    KFF --- ---
    Di uz se radsi valet na plaz prosimte!!;))
    W_2
    W_2 --- ---
    jeee, at zijou tripipinaaaaaaa..... :-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam