• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    Ahoj...chci se zeptat...v zari koncim po 9letech v jednom petihvezdickovym hotelu v praze a chci jet do anglie.bohuzel diky jistym udalostem co se odehrali v londyne se moje pritelkyne vraci zpet do cech...takze trochu na picu...no,ale nechci upustit od svyho planu a preci jen chci jet do anglie...jen se chci zeptat jak je to v brightonu s praci a s bydlenim...a tak...poradi mi nekdo?diky
    MAJODRUM
    MAJODRUM --- ---
    Sak tu v Brightone je viac pocut cestinu, slovencinu a polstinu jak anglictinu...co si o tomto jave myslite? Nelezieme trocha tym anglanom na nervy?
    SAKA
    SAKA --- ---
    JENEFER: Az na to budeme mit penize, takze tu asi chcipnem:-))))
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    :))) pěkný!
    kdy už se nám vrátíte, emigranti?
    SAKA
    SAKA --- ---
    Vcera jsme meli super rano, probudila jsem se a v pokoji lital pomatene ptak, vzdycky narazil do toho obrovskyho okna, spadl na zem, tam chvili lezel, pak se zmatoril a znova. Ja sem vstaval do prace, w2 ne, ale ten ptak delal tema narazama slusnej bordel... a w2 nejstricktli vegetarian, milovnik zvirat, bojujici za jejich prava zahlasil nasrane z podperiny: "at se ten debil klidne umlati" :-)))
    ADE_ZEWL
    ADE_ZEWL --- ---
    ty crabec i discuze pro zewly
    DNNA
    DNNA --- ---
    jj jede z Cuurchila 22 na ELmGrove kolem hospitalu..
    KFF
    KFF --- ---
    Nebo peso..v Br. je vsechno blizko:)
    REN_REN
    REN_REN --- ---
    takze rikas 22.. jede z Churchil sq.?
    MAJODRUM
    MAJODRUM --- ---
    ...ale, tu je dokonca klub kolo Brightonu...som necakal...hi all
    DNNA
    DNNA --- ---
    REN_REN: club? asi ne, paty ale byvaji primo na zavodisti :), jo a dobry orientacni bod je i vysilac ktery je kosusek od Racecourse
    REN_REN
    REN_REN --- ---
    DNNA: diky moc.. nevis, jestli je tam nekde nejaky club? no mozna to bude open air :)
    DNNA
    DNNA --- ---
    jj nad marinou
    REN_REN
    REN_REN --- ---
    myslis az u mariny?
    DNNA
    DNNA --- ---
    REN_REN: na kopci blizko je general hospital, bus 22 Whitehawk myslim
    REN_REN
    REN_REN --- ---
    Kdo vi kde je Racecourse??? Vyhrala jsem lupeny na nejakou party na sobotu..
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    rt: :-))) jjj taky si rikam ;-))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    vsadim se, ze w2 si jeste porad nevsim toho privesu, protoze kdyz mu zrak zabloudi tim smerem, zacne zkoumat... pejska:)
    KFF
    KFF --- ---
    w2: :)) Treba ti tam zas prijde Nick Cave:) Na depky ti da Sasa klepky;) A o hezkym pocasi zas nemluv ty, tady je opovazlive pod mrakem!

lynx: Ta fotografie by se dala pojmenovat "Seda eminence ve zlutem svetru";)
    W_2
    W_2 --- ---
    jo to je zenskeho pohlavi... ted na to poradne koukam :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam