• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    2MANYFINGERS
    2MANYFINGERS --- ---
    "Podívame-li se na genia také po stránce somatické, shledáme, že je podmíněn některými anatomickými a fysiologickými vlastnostmi, které se vzácne vyskytují jednotlivě, ještě vzácněji v dokonalé úplnosti, ale všechny jsou nezbytné. Tím si vysvětlíme, že genius se vyskytuje jako zcela osamělá výjimka. Základní podmínkou je abnormálni převaha sensibility nad irritabilitou a reprodukční silou a to, což věc ještě ztěžuje, na mužském těle. Ženy mohou míti značný talent, ale ne genia, neboť zůstavají stále subjektivní. (Arthur Schopenhauer: O geniovi.)

bud su Japonky z inej planety, alebo bol Schopenhauer blbec
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: A samozrejme aj Hiromi.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: Tokunbo je veľmi pekná... Určite by som ju zaradila do našej súťaže.
    2MANYFINGERS
    2MANYFINGERS --- ---
    IKA: hehe, ako dlho ste si este nechali kazit vecer poslednym vystupenim? (:
    IKA
    IKA --- ---
    ..ale asi netreba zabudnut ani na dalsiu talentovanu cicu zo vcera, Tokunbo Akinro:

IKA
    IKA --- ---
    preco by dusa nemohla mat orgazmus, ako po vcerajsom vystupeni Hiromi povedal jeden nemenovany gitarista...:)
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    ano a prevelky
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ...masaker sa udial(-:
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    Ja by som sa teda odklonila od toho jazzu na chvilocku a rada vas upozornila na zaujimavy koncert ktory sa blizi....10. novembra v Babylone bude koncert Alesa Brichtu a ako hosta bude mat Pavlu Kapitanovu...tuto damu sa oplati pocut spievat...prvykrat som ju pocula v kapele The Fastbirds co je vlastne Janis Joplin a Jimi Hendrix revival a predviedla ozaj uctihodny vykon, napriek mojim vysokym kriteriam na prespievanie skladieb od Janis musim uznat ze tato baba je fakt skvely muzikant a oplati sa ju vidiet a teda hlavne pocut....
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    ...mno slecna Kentova ma teda vobec nezaujala musim povedat
    IKA
    IKA --- ---
    no a zajtra, samozrejme, Hiromi Uehara. klavir.

IKA
    IKA --- ---
    ..a dnes nas caka Stacey Kent. spev.

IKA
    IKA --- ---
    no, tak vcera sme na jazzakoch videli tuto cicu:

Annika Granlund. trubka. spev.

ale treba priznat, ze asi skor slo o jej zjav, ako o talent.:)
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    ...mno uz sa tesim na koncert dalsej skvelej mladej muzikantky menom Hiromi...
    PUNKD
    PUNKD --- ---
    nominacia
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SHAGA: a sophie marceau - to je kočka největší...
    sorry za OT.
    IKA
    IKA --- ---
    NAVON_DU_SANDAU: to je tvoja kandidatka do pripravovanej ankety?:)
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    Jojo, francouzky byly pro mě velkým zklamáním. Sice nenosej tesilky, ale to je tak vše (když nepočítám BB :))
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    Abatyse Hildegarda z Bingenu!
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: ani nie. sú lepšie oblečené, lepšie namaľované a lepšie vedia špuliť ústočká, ale krajšie nie sú. Myslím, že Francúzi musia z tej Vašej Ľudky srať keksy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam