• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    aktualne motto pochadza od JESSIEATREIDES a znie takto:

Sex a muzika spolu idú ruka v ruke... Nehovoriac o base. Basák, ktorý nevie, ako poriadne uspokojiť ženskú, ktorý nepozná dokonale ženský rytmus, je na hovno basák. výnimku tvoria talentované ženy - pretože tie svoj rytmus poznajú. preto pálim všetkých tých pseudo-jazzmanov, čo tvrdia, že kočka nemože mať feeling na basu alebo na bicie. to sú kokoti.

..k tejto teme urcite mate co povedat...:)

zeny: ako sa vam hra v prevazne muzskom hudobnom svete? ..s akymi reakciami sa stretavate? ..mate nejake zenske "idoly"?

muzi: maju zeny vobec pre hudbu vlohy? ako sa vam hra so zenami, su skor rusivym elementom alebo vitanou inspiraciou?

...atd, urcite mate toho hodne na srdci.:)

spriateleny klub: PRIATELKY BUBENIKOV A PRIPADNE AJ INYCH HUDOBNIKOV :)

..na chat používajte spriatelený klub, ďakujem.:)

..ake su vase oblubene hudobnicky? (sup s nimi na nastenku!:)
    rozbalit záhlaví
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    JESSIEATREIDES: suhlas...
    tiez sa cudujem ze napriklad whitney houston sa usiel jeden (moj) hlas ked podla mna to bola krasna zenska kedysi... i ked pri pohlade na nu v sucasnosti .... :-/

FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: tak tady si ti dovolim oponovat, myslim ze nekterym zenskym(napr me:))krivdis, ja jsem sice nehlasovala pz vsechny neznam ale myslim ze v ankete ta tvoje teorie prilis nefunguje.nemam vubec zadny duvod si myslet ze by me jakakoli slecna z uvedenych mohla ohrozit(navic se nikdy s nima nepotkam) a snad si to nemuze myslet zadna nezavistiva zenska. dokazu ohodnotit zenskou krasu ale myslim ze zeny se na ostatni zeny divaji jinak.napr me se teda zrovna zminovana helena houdova nelibi ani trochu:)ale kolik lidi tolik chuti
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES: neni si ty nahodou chlap, ked tak mudro hovoris ? :)))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: beth gibbons má rovnaký počet hlasov ako anna maria jopek - to nepotrebuje žiaden komentár... hlavne že mali už v názve uvedené, že sa jedná o povrchnú sexistickú anketu...

opäť - najvätší rešpekt pre beth gibbons a celý portishead, ale ak sa človek pozrie na fotky slečny jopekovej a porovná ich s bětuškou, musí byť slepý, aby povedal, že bětuš je rovnaká sexy-číča ako jopeková... jopeková by mohla ísť predvádzať šaty pre diora...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: podľa mňa aj hej - preto má dosť hlasov Natalie Imbruglia atď.
    Ale podozrievam ženské, že vždy volia ako "najkrajšiu" a najviac "sexy" takú babu, čo by ich fyzicky príliš neohrozila... ak má dokonalý ksicht, krásne tvarované plné poprsie, štíhly driek a oblé boky, nohy až po zem a je - nedajbože - blondýna, je "hnusná a tuctová"... preto ti žiadna nepovie, že najkrajšou miss čr bola helena houdová - príliš dokonalá... zato sa budú rozplývať, aká krásna je P.J.Harvey... Všetka úcta pre P. J., ale krásna nikdy nebola, nie je a už ani nebude...

ale nenechajte sa nikto otráviť mojimi extrémistickými výrokmi.
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    JESSIEATREIDES: az na mna :))))))
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    JESSIEATREIDES: podla mna sa nikto nedokazal odosobnit a posudit iba telesnu schranku a zabudnut na muziku ;)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: to je vidieť, že hlasovali hlavne intošáci a parta zakomplexovaných ženských...
    lebo keby tu prevažovali normálne a povrchne uvažujúci chlapi, tak sa to nestane... obzvlášť v tej spoločnosti, ktorá sa zišla v našej ankete...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: to nechápem... mám ju veľmi rada, ale že by som kvoli nej menila sexuálnu orientáciu... no, neviem, neviem...
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    Jeeejda Bjork nam tusim vyhrala anketu :-/
    DADKA
    DADKA --- ---
    DADKA
    DADKA --- ---
    IKA
    IKA --- ---
    a znova nieco z kyberie, len tentoraz nie tak ...hm,... oddychove.:))

Diamanda Galas - Schrei X

2MANYFINGERS
    2MANYFINGERS --- ---
    IKA: no samozrejme, ma takmer pravdu, len ze mam z tej velkonocnej nadielky radost
    IKA
    IKA --- ---
    2MANYFINGERS: co sa ti nezda?:)
    pozri co hovori RAVENIUZ..:)
    2MANYFINGERS
    2MANYFINGERS --- ---
    IKA:
    to snad nie (:
    IKA
    IKA --- ---
    Cassandra Wilson - New Moon Daughter

(velkonocna nadielka, nie?:)
    IKA
    IKA --- ---
    Erykah Badu - Baduizm

(link na download znova z kyberie. znova prijemna vec)
    IKA
    IKA --- ---
    nazivo bola skvela, nahravky tiez mozem:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: cica alebo brazília? ja ju poznám iba z nahrávok a zo záznamov koncretov, nikdy som ju nevidela spievať naživo...

ale nepoburuje ma to.
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    asi vas poburim, ale mne teda vobec nesadla....
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: ja tiež... ;o))
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    bebel je velikaaaa cica ! zamiloval som sa este na jazzovych dnoch 2000 a trva to dodnes ... i love brasil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam