• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    aktualne motto pochadza od JESSIEATREIDES a znie takto:

Sex a muzika spolu idú ruka v ruke... Nehovoriac o base. Basák, ktorý nevie, ako poriadne uspokojiť ženskú, ktorý nepozná dokonale ženský rytmus, je na hovno basák. výnimku tvoria talentované ženy - pretože tie svoj rytmus poznajú. preto pálim všetkých tých pseudo-jazzmanov, čo tvrdia, že kočka nemože mať feeling na basu alebo na bicie. to sú kokoti.

..k tejto teme urcite mate co povedat...:)

zeny: ako sa vam hra v prevazne muzskom hudobnom svete? ..s akymi reakciami sa stretavate? ..mate nejake zenske "idoly"?

muzi: maju zeny vobec pre hudbu vlohy? ako sa vam hra so zenami, su skor rusivym elementom alebo vitanou inspiraciou?

...atd, urcite mate toho hodne na srdci.:)

spriateleny klub: PRIATELKY BUBENIKOV A PRIPADNE AJ INYCH HUDOBNIKOV :)

..na chat používajte spriatelený klub, ďakujem.:)

..ake su vase oblubene hudobnicky? (sup s nimi na nastenku!:)
    rozbalit záhlaví
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: nelíbí, není na ní nic přirozeného... příliš vyumělkovaná, aby "pasovala" komerčnímu vkusu. ale rostlá tak není.

FREYA: Krainová? Bože, dyť to je plastique fantastique... původně tmavovláska, ještě po několika plastikách, o fejku dělaném mejkapem ani nemluvě...
    verešová? fajn, ta je hezká, ale takhle hezkých ženských běhá po slovenských kopcích takové množství, že to ani nemůžu brát vážně... to kdyby byla na jejím místě ika nebo kterákoliv jiná hezká slovenka, podpořená štábem stylistů, vypadá podstatně lépe. navíc je verešová blbá jak tágo a moc dobrých vlastností u ní taky nenajdeš.
    FREYA
    FREYA --- ---
    JANIS_VIVRE: jo tak s pink treba souhlasim
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    no kazdy ma iny vkus, mne sa napriklad paci aj Pink a vela ludi na jej adresu vravi presny opak
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: jopekovou neznam furtado je docela hezka je zajimava a tak ale aby zenska byla pro me fakt krasna tak nejsem schopna ti rict co by mela mit...treba fakt krasna mi prijde andrea verešova kdyz uz jsme u tech modelek nebo se mi libi simona krainova abych nevypadala ze odsuzuju blondynky:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: niečo hodím, neboj...
    IKA
    IKA --- ---
    ...nejaku podobne kontroverzne posobiacu hudobnicku na sklade nemate, ze?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: fajn, takže houdová, jopeková, furtadová jsou nehezké, která je dle tebe hezká? nahoď...
    FREYA
    FREYA --- ---
    no chtela jsem napsat ze me pripada nehezka ale asi bych celila bezpredmetnym narazkam ohledne zavistivych zenskych:)
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    JANIS_VIVRE: muj taky teda ne .. prijde mi spis oskliva :)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: prijemna a sympaticka to vsechno byt muze ale podle me fakt proste neni nadherna...co se tyce tech muzu myslim ze neznam zadneho kt by se nejak extra libila, mozna par o ni reklo ze jo ze to neni spatny ale prave jak ty se nad ni rozplyvas, nikdo
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: takze vseobecne plati, ze cim fesnejsi hudobnik akehokolvek pohlavia, tym nizsia kvalita jeho produkcie?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: tak sa skús opýtať chlapcov... ;o))))

a nenamaľovaná skutočne nevyzerá tak ako na tej prvej fotke - to ju museli vycvaknúť v dobe, keď mala chrípku alebo ju bolel zub...
    nehovoriac o tom, že to je aj veľmi príjemná a sympatická slečna.
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: ..dufam ze ta teta si aspon v sprche zvykne spievat (s perkusivnym doprovodom na vodovodne potrubie) ked uz tu je.

:))
    FREYA
    FREYA --- ---
    JANIS_VIVRE: souhlasim:)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: v podstate, a ze vlastne preco sem nechodia sexisticke hovada...
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    no tak som si vygooglila tetu houdovu, lebo som teda nevedla kto to je a musim oponovat, nenasla som jednu fotku kde by sa mi pacila, ci uz namalovana, alebo nie.... a neni to ako povedala jess z jesitnosti, zavisti, alebo niecoho podobneho ....
    neni moj typ :))

FREYA
    FREYA --- ---
    ad whitney...celkem cumim teda, nepoznala bych ji
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: tak ja posloucham punk a metal a jsem blond kdyz uz jsme u toho ale me osobne se moc bloncky nelibi, na helene mi vadi ty jeji zoubky, jo dokonalost muze znamenat udelat z nedostatku prednost ale tenhle nedostatek mi proste do toho jejiho celkoveho vjemu nejak neladi..ale chapu ze je spousta lidi kt zaujme a pripada jim nadherna, jinak by to asi nemohla vyhrat:)i kdyz co se tyce tech miss tak nestacim zirat..myslim ze to hodne upada a na ulici muzes potkat spoustu mnohem krasnejsich holek
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: takze z toho by malo vyplyvat, ze hudobnici o seba dbaju a snazia sa byt co najfesnejsi, a hudobnickam to je jedno? alebo ako si to myslel?

/asi si nemyslel "súkaniu", ze?:))/

JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: inu, crack ještě nikomu nepomohl ke kráse...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: nekřivdím a neříkám, že tak hlasovaly všechny...

ale když jsme u té houdové: já ji viděla nenamalovanou, v džínách, se šátkem na hlavě... musela bych popřít všechna ta léta strávená nad monografiemi starých i nových mistrů, veškerou estetiku, co v sobě mám, kdybych řekla, že ta slečna není naprosto a bezvýhradně dokonalá - počínaje ušima, přes celou postavu a křivkou mezi rty konče... na některých fotkách z ní udělají akorát "blondýnu", ale ta ženská je prostě nadpozemsky nádherná. A to už když říká zarytě tmavovlasá pankerka o nějaké blondýně, tak na tom asi něco bude...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam