• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    aktualne motto pochadza od JESSIEATREIDES a znie takto:

Sex a muzika spolu idú ruka v ruke... Nehovoriac o base. Basák, ktorý nevie, ako poriadne uspokojiť ženskú, ktorý nepozná dokonale ženský rytmus, je na hovno basák. výnimku tvoria talentované ženy - pretože tie svoj rytmus poznajú. preto pálim všetkých tých pseudo-jazzmanov, čo tvrdia, že kočka nemože mať feeling na basu alebo na bicie. to sú kokoti.

..k tejto teme urcite mate co povedat...:)

zeny: ako sa vam hra v prevazne muzskom hudobnom svete? ..s akymi reakciami sa stretavate? ..mate nejake zenske "idoly"?

muzi: maju zeny vobec pre hudbu vlohy? ako sa vam hra so zenami, su skor rusivym elementom alebo vitanou inspiraciou?

...atd, urcite mate toho hodne na srdci.:)

spriateleny klub: PRIATELKY BUBENIKOV A PRIPADNE AJ INYCH HUDOBNIKOV :)

..na chat používajte spriatelený klub, ďakujem.:)

..ake su vase oblubene hudobnicky? (sup s nimi na nastenku!:)
    rozbalit záhlaví
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: nahravku & fotku pre mimobratislavskych asi nemas, ze? :)

JESSIEATREIDES: svata pravda. :)))
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: zbehni do maleconu (pri redute) a pozri si joannu (pianistku ...) a mas vystarane... miaaaau.... :)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: predpokladala jsem ze posuzujeme pouze vzhled
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: ja se taky bavim vic s klukama nez holkama ale to bych tady nepletla..tady na te fotce byh o ni rekla ze se mi libi ovsem na tech predchozich opravdu ne...co se tyce talentu o tom se tady s tebou bavit nemuzu pz ji neznam ale jako blba nicneumelka rozhodne nevypada
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: protože znám všechny tři - simonu, andreu i helenu.
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: tak ty daj este nejaku kubansku cicu a budu vsetci spokojni. ;)

JESSIEATREIDES: hej hej, tu sa mi paci viac ako tak na modro vystajlovana.:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: tady ji máš s pat methenym... ona totiž ta blonďatá kráska je anna maria jopek, luxusní zpěvačka s ještě luxusnější image...

dle všeho nebude ani trochu blbá, za jejími "blue eyes" se skrývá bystrý mozek a úžasný hudební talent...
    a já pořád nemohu pochopit, že je pro někoho méně přitažlivá než fetem jetá PJ harvey nebo beth gibbons... asi nebude náhoda, že všechny moje nejlepší kámošky jsou kluci...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    ad pink: dobry pop, dobra produkcia, urcite vyssi level nez priemer. ale tam to konci. aj hlasovo, aj vizazou ... teda neviem mozno niekoho take punkovo riznute defky vzrusuju... no mne pride byt brrrr...
    FREYA
    FREYA --- ---
    JANIS_VIVRE: ptali jste se na hudobnicky:)me se libi jako zena to je cele..a jo pink ma supr hlas ale ta jeji hudba mi taky zrovna nic nerika
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: no vidis a me se libi:)a ja jsem helenu neurazela a nerikala jsem o ni ze je blba i kdybych si to myslela tak nevim proc ji tak urputne branis a neprijmes jiny nazor:)..a ano po slovenskych kopcich mozna ale ne po ceskych, na slovensku je podle me vic zajimavych a krasnych holek
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    no a stacie orico? tak ta neviem co tu hlada.... ani z jednej ani z druhej stranky, ale budis :))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: nelíbí, není na ní nic přirozeného... příliš vyumělkovaná, aby "pasovala" komerčnímu vkusu. ale rostlá tak není.

FREYA: Krainová? Bože, dyť to je plastique fantastique... původně tmavovláska, ještě po několika plastikách, o fejku dělaném mejkapem ani nemluvě...
    verešová? fajn, ta je hezká, ale takhle hezkých ženských běhá po slovenských kopcích takové množství, že to ani nemůžu brát vážně... to kdyby byla na jejím místě ika nebo kterákoliv jiná hezká slovenka, podpořená štábem stylistů, vypadá podstatně lépe. navíc je verešová blbá jak tágo a moc dobrých vlastností u ní taky nenajdeš.
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    JESSIEATREIDES: tato slecna sa mi nepaci ;)

co sa tyka pink, tak podla mna ma ona vyborny hlas, veci ktore vyprodukovala sice casto nestoja za vela ale co sa tyka hlasu, nemozem povedat jedine krive slovo....
    FREYA
    FREYA --- ---
    IKA: jj predbehls me:)
    FREYA
    FREYA --- ---
    IKA
    IKA --- ---
    FREYA:
    ok, tato tu este nebola, tak teda radsej hned aj s fotkou.
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: :)) nie. to ja len tak, aby rec nestala.:)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: tak zahle je podle me hrozna..
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: hehe, paci sa mi tvoja neunavna snaha davat veci do suvislosti a nachadzat vsade priamu ci nepriamu umernost... nepises ty o tom diplomovku ? :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    proč chodit daleko, tady ji máš:

a tahle buchta je prý stejně krásná jako beth gibbons (alespoň podle ankety) a ani zdaleka ne tak krásná jako PJ Harvey... Ještě pořád si myslíte, že někomu z tohoto klubu křivdím?
    FREYA
    FREYA --- ---
    IKA: tak me se treba libi stacie orrico
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam