• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    IKA
    IKA --- ---
    FREYA:
    ok, tato tu este nebola, tak teda radsej hned aj s fotkou.
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: :)) nie. to ja len tak, aby rec nestala.:)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: tak zahle je podle me hrozna..
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: hehe, paci sa mi tvoja neunavna snaha davat veci do suvislosti a nachadzat vsade priamu ci nepriamu umernost... nepises ty o tom diplomovku ? :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    proč chodit daleko, tady ji máš:

a tahle buchta je prý stejně krásná jako beth gibbons (alespoň podle ankety) a ani zdaleka ne tak krásná jako PJ Harvey... Ještě pořád si myslíte, že někomu z tohoto klubu křivdím?
    FREYA
    FREYA --- ---
    IKA: tak me se treba libi stacie orrico
    IKA
    IKA --- ---
    FREYA: radsej skus znova nejake tie hudobnicky, modeliek na dnes stacilo.:)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JANIS_VIVRE: jo tak s pink treba souhlasim
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    no kazdy ma iny vkus, mne sa napriklad paci aj Pink a vela ludi na jej adresu vravi presny opak
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: jopekovou neznam furtado je docela hezka je zajimava a tak ale aby zenska byla pro me fakt krasna tak nejsem schopna ti rict co by mela mit...treba fakt krasna mi prijde andrea verešova kdyz uz jsme u tech modelek nebo se mi libi simona krainova abych nevypadala ze odsuzuju blondynky:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: niečo hodím, neboj...
    IKA
    IKA --- ---
    ...nejaku podobne kontroverzne posobiacu hudobnicku na sklade nemate, ze?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: fajn, takže houdová, jopeková, furtadová jsou nehezké, která je dle tebe hezká? nahoď...
    FREYA
    FREYA --- ---
    no chtela jsem napsat ze me pripada nehezka ale asi bych celila bezpredmetnym narazkam ohledne zavistivych zenskych:)
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    JANIS_VIVRE: muj taky teda ne .. prijde mi spis oskliva :)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: prijemna a sympaticka to vsechno byt muze ale podle me fakt proste neni nadherna...co se tyce tech muzu myslim ze neznam zadneho kt by se nejak extra libila, mozna par o ni reklo ze jo ze to neni spatny ale prave jak ty se nad ni rozplyvas, nikdo
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: takze vseobecne plati, ze cim fesnejsi hudobnik akehokolvek pohlavia, tym nizsia kvalita jeho produkcie?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: tak sa skús opýtať chlapcov... ;o))))

a nenamaľovaná skutočne nevyzerá tak ako na tej prvej fotke - to ju museli vycvaknúť v dobe, keď mala chrípku alebo ju bolel zub...
    nehovoriac o tom, že to je aj veľmi príjemná a sympatická slečna.
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: ..dufam ze ta teta si aspon v sprche zvykne spievat (s perkusivnym doprovodom na vodovodne potrubie) ked uz tu je.

:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam