• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: no hej, ale kedze dnes tu mame specialny den pre tie sexisticke hovada...trochu marketingovych tahov sa da odpustit.:)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: no budiz:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: spíš hodně mladá... to není totéž ;o))))
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: nahravku & fotku pre mimobratislavskych asi nemas, ze? :)

JESSIEATREIDES: svata pravda. :)))
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: obyčejná buchta... co se vzhledu týče.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES: akurat ta jopekova s methenym bol jeden velmi sikovny marketingovy podvod... skoro podobone ako richard muller a anthony jackson...
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES:lol tak jsem tupa asi ja kdyz tu tupost nepoznam:)tim nerikam ze jsou chytre jen jsem se tim proste nikdy nezabyvala
    FREYA
    FREYA --- ---
    a co rikate na tuhle?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: a ve věku kolem třiceti let je už tupost vidět na obličeji dost výrazně...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: ano, to ano, ovšem tupost vyzařující z obličeje všemi póry není zrovna zesilovačem fyzické krásy - naopak... kdybys ty posuzovala pouze vzhled, všimneš si, že i na těch modře "vystajlovanejch" fotkách, je anička jopeková jako obrázek... na styling se vykašleš...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: zbehni do maleconu (pri redute) a pozri si joannu (pianistku ...) a mas vystarane... miaaaau.... :)
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: predpokladala jsem ze posuzujeme pouze vzhled
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: ja se taky bavim vic s klukama nez holkama ale to bych tady nepletla..tady na te fotce byh o ni rekla ze se mi libi ovsem na tech predchozich opravdu ne...co se tyce talentu o tom se tady s tebou bavit nemuzu pz ji neznam ale jako blba nicneumelka rozhodne nevypada
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: protože znám všechny tři - simonu, andreu i helenu.
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: tak ty daj este nejaku kubansku cicu a budu vsetci spokojni. ;)

JESSIEATREIDES: hej hej, tu sa mi paci viac ako tak na modro vystajlovana.:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FREYA: tady ji máš s pat methenym... ona totiž ta blonďatá kráska je anna maria jopek, luxusní zpěvačka s ještě luxusnější image...

dle všeho nebude ani trochu blbá, za jejími "blue eyes" se skrývá bystrý mozek a úžasný hudební talent...
    a já pořád nemohu pochopit, že je pro někoho méně přitažlivá než fetem jetá PJ harvey nebo beth gibbons... asi nebude náhoda, že všechny moje nejlepší kámošky jsou kluci...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    ad pink: dobry pop, dobra produkcia, urcite vyssi level nez priemer. ale tam to konci. aj hlasovo, aj vizazou ... teda neviem mozno niekoho take punkovo riznute defky vzrusuju... no mne pride byt brrrr...
    FREYA
    FREYA --- ---
    JANIS_VIVRE: ptali jste se na hudobnicky:)me se libi jako zena to je cele..a jo pink ma supr hlas ale ta jeji hudba mi taky zrovna nic nerika
    FREYA
    FREYA --- ---
    JESSIEATREIDES: no vidis a me se libi:)a ja jsem helenu neurazela a nerikala jsem o ni ze je blba i kdybych si to myslela tak nevim proc ji tak urputne branis a neprijmes jiny nazor:)..a ano po slovenskych kopcich mozna ale ne po ceskych, na slovensku je podle me vic zajimavych a krasnych holek
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    no a stacie orico? tak ta neviem co tu hlada.... ani z jednej ani z druhej stranky, ale budis :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam