• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: sakra nemozte vsetci suhlasit! kde je ten slubovany flame ??? :)
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: hm, s tym suhlasim.:)
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    muzika je skratka to nad technikou :)
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: onanisti su zvlastna kategoria.

technika nema brzdit prejavenie feelingu - ani jej nedostatok, ani jej vysoka uroven.:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: to sa bohužiaľ (hlavne u speváčok) deje v podstate vždy...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: to je sice pravda, ale zase vedomie vyborne zvladnutej techniky moze odputavat od vyjadrovania cistych pocitov smerom k sebaukajaniu sa namakanou technikou.... ha... ides :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    DADKA: jedinú výnimku z civilného prejavu tvorí diamanda galás... tam mi tá prepjatosť nevadí, pretože vychádza až z predpeklia...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    DADKA: ja mám rada čistú intonáciu, na druhú stranu milujem civilnejší prejav - ako u žien, tak u chlapov...

tak napríklad v českej superstar je teraz taká slečna, barbora zemanová sa volá... veľký hlas má, to bez akýchkoľvek dišputácií, ale tá farba a to nasadenie nie nepodobné jennifer rush a podobne ubľačaným babám - to fakt nemožem...
    Taká suzanne vega spieva vcelku dosť obyčajne, žiadna ekvilibristika v tom nie je, ale na počúvanie je to super...
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    jaaj ja som presne tusila, ze ked pojdem znovu na hiromi tak budem "sklamana" a to sa aj stalo.... necitila som ani jeden z tych pocitov co minuly rok po jazzakoch, dokonca som uz po druhej skladbe kukala na hodinky a rozmyslala kedy to skonci...to hovori za vsetko...
    ale IKA aj tak dakujem ;-)
    DADKA
    DADKA --- ---
    Ja v poslednej dobe nevydrzim pocuvat hudbu, ktora sice feeling ma , ale technika tam pokulhava, jedna sa hlavne o spevacky, u chlapov mi to az tak nevadi, neviem preco..
    IKA
    IKA --- ---
    JESSIEATREIDES: hej, zvladnuta technika je zaklad pre rozvinutie pocitov a pre vyjadrenie vsetkeho, co treba.

..a to mi pripomina, ze by som mala viac cvicit.:)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    IKA: technika je samozrejme podstatná...

ale feeling samozrejme ešte podstatnejší
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: ok, tak cakame na niekoho z druhej strany este. :))
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: vcera som zazil kruto bluesovy jam s fakt velkym otcom z NY, takze vies na ktorej strane som :)
    IKA
    IKA --- ---
    ..a este si mozeme dat flame "technika vs feeling". ;)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: presne to som pisal pred chvilou o hiromi na inom boarde... "ak si to este nevidela, tak sa to vidiet urcite oplati. je to cele hrozne energicke a virtuozne, ale druhykrat by som uz na to nesiel, je to viac postavene na tej virtuozite, ktora po case nema cim prekvapit."
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: a vlastne bud rad, ze si nebol predvcerom na hiromi. akoze ano, technicky velmi velmi dobre, ale ten feeling som jej, nevedno preco, akosi neverila.
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: mne sa pacila, ked spievala po polsky, aj ked je pravda, ze nic objavne tam nezaznelo.
    a daj nejake fotky, nie?:)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: toz, ja sa priznam... uprimne... nepochopil som tie freneticke ovacie po jej koncerte. mna osobne to po hudobnej stranke prieserne nudilo, a ani ona mi neprisla byt nejak extra charizmaticka ... no, mozno keby dosla nastylovana jak na tej fotke nizsie, mozno by som zmenil nazor :)
    IKA
    IKA --- ---
    JANIS_VIVRE: hej, tiez ma ten obal celkom prekvapil.:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam