• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IKAHUDOBNÍČKY/ŽENY V HUDBE/hudba v ženách
    IKA
    IKA --- ---
    rozhovor so Zuzanou Navarovou, nasla som niekde inde na nyxe, ale uz neviem kde.

http://www.rozhlas.cz/audio/portal/_zprava/145920

(ozaj, mne sa to z neznamych pricin prehrava strasne zrychlene, tak snad vam to pojde ok.:)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: otazkou zostava, kedy si videla plagaty... mozno v novembri :))
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: normalne som si jeden zakupila, este v ten den, ako som prvykrat videla plagaty..ale bolo uplne plno, to je pravda..
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: ty si zohnala listky ? :-/
    IKA
    IKA --- ---
    vcera tu hrala Iva Bittova s Gergom Mrazom, sice som tam sla hlavne kvoli Mrazovi, ale aj ona bola uzasna.:) a hlavne, aj v takejto malej zostave (len oni dvaja) to bolo velmi silne.
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    WENCA
    WENCA --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: o to asi aj ide, nie?
    IKA
    IKA --- ---
    RAVENIUZ: :D
    dobry vyber manzelky. :)
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    RAVENIUZ: pekne, pekne.... ale zozadu vas nikto nerozozna :D
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    JESSIEATREIDES: tak vies ako, na indiu arie som cakal dost dlho, nebudem cakat do nekonecna, je cast ist dalej, do noveho vztahu :)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    (aj keď sa vlastne nedivím...)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RAVENIUZ: až tak?
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    IKA: vidim, ze sa to rychlostou blesku dostalo az sem :)) a nehovor o nej ako o zene s kontrabasom, ale o mojej buducej manzelke :-P
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    IKA: no ty brdo...!
    IKA
    IKA --- ---
    uuu, zena s kontrabasom, a este aka..:)

Esperanza Spalding- Cantora de Yata
    http://www.youtube.com/watch?v=ioYc-u00DR4
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: to je hlavne preto, že sa trh s muzikou točí okolo ľudí, ktorí ešte mnohokrát ani nevedia, kto a čo sú, ale už sú z nich idoly... Tá mnoho-dimenziálnosť umelcov, čo za niečo stoja, väčšinou má svoje pozadie - či už životnú skúsenosť, "kariéru" trvajúcu dlhšie než tri týždne v top of the pops, záujmy mimo hudbu (či už je to politika, filozofia alebo inak - príklad nils peter molvaer) a tak a vobec ;o))))
    JANIS_VIVRE
    JANIS_VIVRE --- ---
    JESSIEATREIDES: jj, presne ta plochost ma neuveritelne vytaca...vo vseobecnosti...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JANIS_VIVRE: to je skoro vždy problém... Joplin mala neuveriteľne bohatý vnútorný život, partu skúseností, dobrých aj zlých... To postmoderná dvadsiatka, síce veľmi talentovaná, predsa však akosi "plochá" (sama niekoľkokrát priznala, že keby nebolo spievania, asi by sedela v kase supermarketu) nedá ani keby sa rozkrájala... Za 10 - 15 rokov možno...

Ale Stonovka inak super...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam