• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    typci need ceskej býýr end kuk na czech rostenka a nemeli na letenky no:)
    KAP
    KAP --- ---
    me se to zdalo vetsinou dobry, je fakt ze hodne starsich veci, coz mi ale nijak nevadi, zadny zazrak to nebyl ale spatny myslim taky ne..
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    nee jako nevim, já taky celou noc pendloval všude možně takže jsem si to nějak extra podrobně neposlechl.. ale právě proto, že mě to moc nebavilo.. hudebně mě to fakt nebavilo a co jsem se bavil s kamarádymi, tak vim jen o jednom člověku co si to chválil... breakbeat takovej nemastnej neslanej, já bych potřeboval větší šlapačky, abych si i zapařil... tohle bych si pustil max. doma napohodu
    SBTR
    SBTR --- ---
    jako finanz provar? to ne, klub plnej, na baru ruleta, spis asi fantoms nesplnili predstavy...ja teda poradne nevim, pac jsem dost prebihal.), takze to nemuzu poradne posoudit, táncflor ale plnej, ja zil v domeni ze dobry!? domu sme prisli akorat na obed...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    jakoze phantom provar?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    tak to jsem rada, ze nam nic neuniklo
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    éé funkilla docela nuda.. Saboteur saved the party, škoda že až asi v 5 ráno
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    tak co nakej report z funkilly?nebo vam je vsem jeste blbe?;)
    APPU
    APPU --- ---
    :DDDD
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SBTR: uf :))
    SBTR
    SBTR --- ---
    magg: pozor! nejedna se o klasicky vence, tohle sou jeste z Goletu takovy ty stary klasicky vjence...no uvidis. Rika se, ze kdo si goleti vjenec pred pulnoci sunda, zarucene se poblije.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ty cune :)
    VANJA
    VANJA --- ---
    a po osmym pive uz to stejne bude fuk.:)
    VANJA
    VANJA --- ---
    no ja nevim jako ja muzu stihly, pohledny, nemusej mit ani moc velky vnady, ale myslim ze treba cholda ma rad vysaky..))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    VANJA: jeste bys mel udat nejake zakladni rysy, jake by dane divciny mely mit, ne?
    RSZ
    RSZ --- ---
    no hlavne at ta holka vyvetra i tu tejdeni zatuchlinu:))
    VANJA
    VANJA --- ---
    SBTR: no tak dyztak prosimte sezen pro kazdyho jednu (kapela = 5 clenu), at se pak nehadame.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    SBTR: nebo jen venec, ne? :)) (pardon, patecni dmnc)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    RSZ: no, tak to fakt bylo, ale prece te tady nebudu popisovat jako nejakyho nasilnika, ne? :))
    SBTR
    SBTR --- ---
    jasny....este teda shanime holku v plavkach, co vam preda uvitaci vjence.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam