• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: to s tim prece nesouvisi :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: a ze ty nepoustis jenom cesky pisnicky vole:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    SBTR: a proc to tam vlastne neni cesky pepo? ;-)
    SBTR
    SBTR --- ---
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    DEEBON: nešlo o "scénu" blbě jsem to napsal .Nechci to tu dál rozmazávat ale myslel jsem to spíš "kdo nic nedělá nic nezkazí" čest
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    nejlepsi sou banany v cokolade!
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    HNZDD: zas co bych neudelal pro scenu :))
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    DEEBON: moc pěkně jsi to napsal kocourku a banan do zadku néé
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    Presne! a jeste banan do zadku! :))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    a jelikoz je dybak spravce tak si muze rikat co chce! :-)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    HNZD: jezisi no tak ty si tomu ted nasadil korunu pudliku . . . . .jestli mluvis konkretne o delani neceho "pro scenu" (pac nepredpokladam, ze bys to myslel obecne a povazoval za nicnedelani to, ze mam jiny zajmy a nevypravim si o nich nad pullitrem piva v tvy spolecnosti), tak to bude asi tim ze s tebou tvoji scenu nesdilim. To ze jsem nakej flayer neudelal ja (abych pak ziskal pravo tady srat dle tebe) je jednoduse pochopitelny snad i pro tebe a to z jednoho prostyho duvodu, protoze to proste neumim, tak se do toho neseru. Ale co docela umim je anglictina, takze jsem se tady dost zastavil nad tou kostrbatosti a nejasnosti sdeleni toho textu. Bohuzel jsem to udelal hodne malo slunickovym zpusobem, za coz se omlouvam, ale dlouho sem tady nebyl, protoze jsem "nicnedelal" ve Francii a mam nakej pomalejsi start s navratem ke zdejsi slunickovitosti.

SBTR: Jozef pyco, no prej v Saas Fee nakladlo metr, tak i kdyby pul, tak by to musela bejt mrda. No to sme projebali, ale az se das dokupy, tak snad dame to Ischgloo a taky nam naklade kurevsky . . . . . no nechame ty nostalgie, zbytek ohledne textu sme poresili na ICQ . . . . . . . . a ja jenom muzu doufat ze me tam nespali shpirit a slunickovej zar milovanejch bratricku a sestricek.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SBTR: ten song neznam ale me to pride fer i s vysvetlenim
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    SBTR: že vždycky serou nejvíc ty co nic nedělaj...
    SBTR
    SBTR --- ---
    :))) jesismarja...decka.....toe v prdeli....misto aby napsal "Cau Jozef vole!, jak je ne? toe v pici ze nevyslo to svycarsko neasi, prej napadlo rikal pincek a my tu smrdime co?.....peknej letak, ale nemas tam naky chyby vole nak tomu nerozumim....ale jinak v poho tak cest!...kááámo".....to ne.....parada

je to prepis textu z jedny desne slavny pecky vite...

"Do you know where your teenager is at five o' clock in the morning? asi jasny ne?

young people..things have changed! joo lidi se meni..joooo casy se meeeniiiii!!!!!

Today the question for parents is, it's 10 am, do you know where
    your children are? jooo nska uz je vsecko jinak...uz se nedivime ze je 5, ale 10 rano!! a kdepa se nam ty holomci asi zase klackujou????

Some say they come looking for
    problems, dirty dancing and
    POUNDING TECHNO MUSIC!...no sousedka rikala, ze nska prej mlady vyhledavaj uz jen problemy a to techno!!!

takze takhle bych to teda videl ja, neprijde mi to jako desnej rebus...jesi to je ale z gramatiky za pet, tak ja to teda z toho internetu stahnu profesore...byla to moje voblibena pisnicka no...hodila se k tomu elektroklašovymu vecirku, alebrz je to klasova hymna a ten text se mi tam libil, z jazykovky sem vodesel v pololeti no....tak ja tam svihnu nakej peknej vobrazek z internetu....

tak zas nekdy napis kámí...

:)
    1KA
    1KA --- ---
    ja to taky nechapu, leda, ze by young people byli tu rodice, ale pak bys musel vynechat dalsi dve vety a nechat jenom some say they ....a je to ;)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    SBTR: tywe nak to cely nechapu, na tom flayeru - "today the question for parents is, it´s 10AM!" . . . . . bych nak po ty prvni vete v souveti ocekaval druhou vetu jako otazku, ne jako odpoved. No a i ten zacatek celyho citatu "Do you know ....." Jako kdo jako ma vedet kde sou jeho teens? Rodice? Tak proc to pak zacina oslovenim, "young people"? . . . . . No podtrzeno secteno Pepo nechci bejt pentlich, ale co se anglictiny tyka tak se cejtim docela pevnej v kramflecich, ale tohle sem nepochopil vubec co se tim chtelo rict, jestli to teda nebyla pointa . . . . jako naka brutal abstrakce abys vubec nevedel na co des :)))
    SBTR
    SBTR --- ---
    SBTR
    SBTR --- ---
    no tuhle si kuci v irsky trenovali s rolema vanocniho baliciho papiru, conehead chvilema silhajic vypadal, ze to s tema paper-hmatama mysli i vazne....mam strachm ze doma sleduje naky nemocny filmy

za antonicka se modlime!
    GOG23
    GOG23 --- ---
    se spis zeptej toho jeho kamice :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    nska sem potkal jardu cestou do prace, sem se ho zapomnel zeptat:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam