• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MEDAN: asi tak

ale uvidime co tata vymysli za premrdu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    to je blbost. ten kdo umi pit, tak mu pulitr nezvetra a pochutna si. narozdil od tretinky, ktera je slabsi a tim padem rychleji ztepla... ;o) kdyby cesi nevedeli, jak pit pivo, tak by ho do pulitru netocili...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    no me osobne je docela jedno co se v klubu pije ale rad si poslechnu vobcas taky neco jinyho nez totalni komeci sem na ten klub spis zvedavej s pohledu kvality hudebni produkce a doufam ze vnese novej cerstvej vitr do lbc demence co se tyce klubu
    ps: kdo pije v klubu 0,5 je vul nebo alkac jelikoz mu to ztepla nebo vyvetra a
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    jdu na plzééň...
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    GOG23: No jo, nic jinyho bych ani snad necekala:-))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZUBANA: zřejmě nechápeš o čem je internet :-)))
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    To je dlouhy poctenicko tady:-) mozna mi prijde skoda, ze si radsi vsichni nepockate na to nez se to vubec otevre. Treba vas ten klub prekvapi nejen tim jakej tam maj nebo nemaj chlast, ale taky tam bude mozna hezky prostredi, hudba kvuli ktery se ten klub t dela, par novejch tvari za barem, ktery vam taky udelaj dobrou naladu...v lete na terasce bude pivka haba kuk:-) tak se trochu teste vzdyt to bude novy a lepsi!!
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    DEEBON: Mas recht Deebo.Omluv mne prosim.
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LOKOS: hele, pokud vstoupis do diskuze na naky tema, ktery ve druhym prispevku vlastne dementujes tim, ze te ani jedno z toho vlastne nijak nebere a je ti to putna, tak potom nechapu, proc se vlastne zapojujes. Ja tady od zacatku prezentuju svuj (ne Mary) jasnej nazor na dany tema, kterej si svoji retorikou snazim obhajit to je cely. No a ty to tady presouvas do roviny typu "vedel jsem predem" "klidne promazni a muzes se honit sam na vlastnim pisecku" - ubohost! Zaverem teda jeste dodam, ze pokud bych z tebe chtel delat debila, tak bych na to sel mnohem primocarejc a necintal bych si tady zbytecne pentli o nakejch pivech.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: jablonec ? co to je ?
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    WRACH: presne . . . . a jeste k tomu jsem z Jablonce a slovo posh ma zaklad ve slove poshtevaczech!

GOG: samozrejme :)

N_I: pravda svata, ale nakejm hoshkum jde primarne o to pivo :)

LOKOS
    LOKOS --- ---
    DEEBON: Presne si to vystihl!Doufam ze jsem se dostatecne zviditelnil a nasbiral dostatek respekt bodu!To je to oc tu bezi.

Prosimte Dýbáku nesnaz se ze mne udelat debila.
    Chudaka z Mary si zacal delat ty.Na teto vlne jsem se pouze svezl.
    Utnout jsem to chtel pouze proto ze mne nabavi tva retorika.NE proto ze by dochazeli argumenty.

Vedel jsem predem za jaka koliv debata s tebou neni jednoducha a pouze jsi mne v tom utvrdil...takze mne klidne promazni a muzes honit opet sam na vlastnim pisecku.

Jeste mne uprimne omluv jestli ohrnuji nos nad pitim ktere se nebude v klubu vyskytovat ,ale to byla pouze reakce na tve podsouvani (jedno z mnoha).
    GOG23
    GOG23 --- ---
    a vo tom je ten posh teda :-))
    WRACH
    WRACH --- ---
    GOG23: asi tak, tyhle kozy moc nedavaj, spis ve vetsine pripadu berou .)
    N_I
    N_I --- ---
    kozy na baru..silikonovy i normalni..maly i velky..to je oc tu bezi..:]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: estli to neni spíš vo tom těmhle kozam ty drinky kupovat co ? :-))
    WRACH
    WRACH --- ---
    Deebon je nejakej LBC posh? .) nejak to zatim nepobiram .)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LOKOS: me uz vubec neni jasny co si chtel vlastne teda rict, v klubu pecenej varenej nebudes, pivo ti je sumak, nad zelenou a tuzemakem ohrnujes nos, nad kolou taky. . . . . takze klasickej nyx exhibicionismus a potreba se vyjadrit a zapojit do diskuse ze sceny? a kdyz dochazej argumenty tak tady z Mary udelat chudaka a utnout to! Fer
    GOG23: je kdyz si u tebe tyhle kozy objednaj drink woe :))
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    DEEBON: Verim ze jsem minymalne trochu pri smyslech a proto se domnivam ze keci o kurveni pivni sceny sou dosti velka nadsazka z Lemurovi strany nikoli histerie.
    Ano presne hnedle po tom budeme chtit 0,5 litrove petky s kolou.To bude dalsi faze.
    Asi nejsem dostatecne posh abych pochopil tve tvrzeni o 0,5 vs. 0,3.
    Za to bez zeley a tuzemaku budu Deebo uplne v hajzlu to mi ver!

A uz bych se tu bavil jen o nakejch prijemnejch vecech abychom chudaka Maru zbytecna nedemotivovaly.
    KATCH
    KATCH --- ---
    DEEBON: mel bys bejt radsi pro kelimky, protoze az te zacnou tlouct tema lahvema po hlave, tak to bude bolet :D
    GOG23
    GOG23 --- ---
    DEEBON: aha a posh gastronomie je co ? :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam