• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    no prave js se dozvedela, ze pro nas alkoholky uz vytvorili tajnou zbran v podobe podprsenky, do kt se vejde sedmicka vina a je propojena diskretni hadickou, tze si muzu vesele nasavat kdekoliv, aniz by o tom nekdo vedel a konecne budu mit kozy :D uz vim, co chci k vanocum ;D
    multifunkcni popdrsenka
    MKO
    MKO --- ---
    přijďte zejtra pořešit ten aparthejd ;)
    WINTERMUTE_A
    WINTERMUTE_A --- ---
    prodam 2 x pioneer cdj 800mk1 za 20tis.v luxusnim stavu.fota
    zaslu.wintermute.eastek@seznam.cz nebo 608118814
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    RSZ: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uz neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . . . . ses ted vratil z dovoleny vid? :)) vitej v Lbci a na internetu

. . . . . . . a presne jak pises - Dybak ted maka pro kapitalisty, takze se skrz Prusu a tretinkovy piva snazi vysat mistni scenu o jejich korunky tezce vydelany v "ideove neposkvrnenym" systemu :)))) Tusis kolik korun z jedny tretinky . . . nebo dobre pullitru z toho klenotu ceskyho pivovarnictvi - Plzenskyho prazdroje - putuje do jihoafrickejch kapitalistickejch kapes vlastnika znacky SabMiller? A tvuj nazor na roli jihoafrickejch bilejch kapitalistu behem apharteidu? :)))) Jeste furt to chces chlastat z pullitru? :)))))
    No a co se RedBullu tyka, tak jestli si vsimas, tak jdeme proti proudu a plechovka je cim dal levnejsi, coz znamena min penez pro toho rakouskyho "kapitalistickyho burzousta" :)))
    RSZ
    RSZ --- ---
    0,3 vs. 0,5 a gastronomicky buranstvi, to si vzdycky vzpomenu na nejakyho pana z prazdroje kterej v rozhovoru vyklada, ze by chteli z piva udelat "lepsi piti" /cti prodat min produktu za vic penez/
    No a dybak ted maka pro nejmenovane stribrnomodre kapitalisty, tak mu podobnej slovnik nebude cizi zejo:)

nez budu sepsutej tak radsi napisu ze pivo nepiju vubec:)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    WRACH: kámo monk krachuje a dnes se mu vraci po měsících domů žena z daleké cesty ,neboj až se vysouloží z podoby tak to bude starej dobrej kmotr :))))
    WRACH
    WRACH --- ---
    .)) ta vase parta je proste nej,, monk mi chybí, jsem si ho na andelce vubec neuzil
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    no nejak js si odvykla, tze me to premohlo, monk mi domlouva psychouse, asi k nemu fakt na podzim jdu :D
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    orko....vcera to bylo asi velky vid))....boze
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    asi jste to uz resili, ale vite nekdo, co ted z casty bude? byla by fakt hrozna skoda nemit uz misto v liberci, kam zvat normalni dobry kapely ci djs a nemit svou pravidelnou noc....a chapu tatu, ze uz nas nechce :D
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    ja si klidne dam vychlazenou 0,3 v lahvi....radsi nez aby mi nekdo cmrndal pivko z kelimku po nohach...ale to je proste otazka nazoru:)
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    a je jasny ze v zadnym pripade se casta (r.i.p.) nikam neprestehovala -tahle historie skoncila!dikycau
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    co bych asi mel vymejslet za premrdu ?!...bud bude toceny nebo nebude toe vsechno
    bohuzel sme pivni narod takze si to jeste rozmyslime s tim tocenim/netocenim....jako dalsi vec kera me vzdycky srala a sere je reseni skla! v caste kdykoli jsem sehnal sklo bylo do tejdne rozkradeny nebo rozbity....a bohuzel i ve stereu sklo mizi desne (moc to nechapu - snad už vsichni doma ten pulitr na stavu maj tak proc se porad ztracej?))...pak tam jsou docela debilni schody a predstava tahani sudu po nich, me desí)... a protoze sme už asi dvojnasobne (klasicky ale na druhou stranu sme nepocitali ze to bude tak v prdeli -od elektriny po ..vlasne vsechno z puvodniho podniku tam nezustalo vubec nic) prekrocili rozpocet tak popremejslime jesi nakej pivovar neoslovime uvidime-moc se mi nechce!!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MEDAN: asi tak

ale uvidime co tata vymysli za premrdu
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    to je blbost. ten kdo umi pit, tak mu pulitr nezvetra a pochutna si. narozdil od tretinky, ktera je slabsi a tim padem rychleji ztepla... ;o) kdyby cesi nevedeli, jak pit pivo, tak by ho do pulitru netocili...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    no me osobne je docela jedno co se v klubu pije ale rad si poslechnu vobcas taky neco jinyho nez totalni komeci sem na ten klub spis zvedavej s pohledu kvality hudebni produkce a doufam ze vnese novej cerstvej vitr do lbc demence co se tyce klubu
    ps: kdo pije v klubu 0,5 je vul nebo alkac jelikoz mu to ztepla nebo vyvetra a
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    jdu na plzééň...
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    GOG23: No jo, nic jinyho bych ani snad necekala:-))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZUBANA: zřejmě nechápeš o čem je internet :-)))
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    To je dlouhy poctenicko tady:-) mozna mi prijde skoda, ze si radsi vsichni nepockate na to nez se to vubec otevre. Treba vas ten klub prekvapi nejen tim jakej tam maj nebo nemaj chlast, ale taky tam bude mozna hezky prostredi, hudba kvuli ktery se ten klub t dela, par novejch tvari za barem, ktery vam taky udelaj dobrou naladu...v lete na terasce bude pivka haba kuk:-) tak se trochu teste vzdyt to bude novy a lepsi!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam