• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    RAVENUN: prosimte tady neeeeeee!!!! je zbytecny abys tady komentovala neco k cemu nemas zadnej vztah a o cem vis picu - jenom proto, ze tady obcas prispivaj kluci z Remku, ktery se kdysi svezli na tvym nejlepsim delfinovy, evidentne ti za to zapomeli podekovat a ty jim to ted nemuzes odpustit.

. . . . . jinak mejdanek fakt prijemnej, dlouho sem se neprochlastal do takovyho deliria ranniho - jako kdyz Prusa behem objednavky v MCDonalds (ano byl jsem u meka) priblizne v 11:30 hodil 3x celo na pult, kde ho nechal vzdy az do chvile nez jsem ho zvednul za fligr . . .to by se muselo videt.

add 150,- Kc vstup - je myslim otazkou priorit za co kdo da nebo neda 150,- Kc :))
    SKIN
    SKIN --- ---
    :)))) delfini utoci
    RSZ
    RSZ --- ---
    Presne! 150 bych dal tak maximalne za Ladu Krizka
    SKIN
    SKIN --- ---
    valy>no ja neznam zadnyho, ale myslel jsem ze je to tim ze jsem socka :)
    VALY
    VALY --- ---
    no kde asi? kolik znas lidi, ktery maj 150 korun na vstup a dalsi prachy na chlastani/fetovani?
    SKIN
    SKIN --- ---
    a kde teda vsichni byli??
    RSZ
    RSZ --- ---
    no vzhledem k tomu ze tam bylo XX mimoliberecaku tak nic moc teda.. sem myslel ze bude vic...
    SKIN
    SKIN --- ---
    slusne, na lbc
    SBTR
    SBTR --- ---
    209 platicich.
    SKIN
    SKIN --- ---
    sbtr>kolik bylo lidi? my meli v alkaci takove privatni posezeni :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    jo nerikam nic sem cekal ze se bude vybirat dlouho..
    SBTR
    SBTR --- ---
    no jo...newit zacal hrat hrat tak v jednu, takze se vybiralo dlouho...
    SBTR
    SBTR --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    no my sme chteli jen zaskocit na drink asi ve ctvrt na dve ale priznam ze na drink za 150 sem chut nemel:))
    SBTR
    SBTR --- ---
    vyborny!...abych pravdu rek, cekal jsem vic lidi, ale nakonec v poho, vsechno dulezity se myslim poplatilo, takze ok...akvaskajovec velmi prijemnej typek :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    k co sobota?
    SKIN
    SKIN --- ---
    deebon>ono imo hiphop stoji za prd...holt tady zadny gheto podobny harlemu bo bronxu nepotkas, nastesti...ono zit ve meste kde te 12 letej spratek zastreli treba kvuli blbejm hodinkam neni zrovna muj zivotni sen...takze nasi hiphoperi si tady hraji na NY...ale jo budiz jim to prano...
    btw vzdycky si vzpomenu na Southpark a na Cartmana jak ma spat u Kennyho a postava pred horici popelnici a pobroukava si "Jo zivot je drsnej tam u nas v ghetu, jo v ghetu" :DDDD
    btw taky me bavi jak "deti ulice" ukecavaj rodice at jim koupi tu bundu za 4ooo :DDD pravy decka ulice
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    na Superkru sem taky nebyl :)))) nicmene co jsem slysel to jejich Cedo, tak je to fakt super ubohost. Postavit karieru na vulgarnich textech a disovani do kazdyho se v americkejch podminkach povedlo Eminemovi, jak je videt cesky decka co jeste cekaj na svyho prvniho opravdickyho jebaka to u nas zerou Supakru a delaj z nich kult a prvni opravdovou "trueskulovou" hiphopovou kru. Jeste horsi nez ty texty mi ale prijde ta hudba. Tak chudy, unyly, monotoni, pomaly podklady, ktery se jeden track od druhyho lisej pouze minimalne jsem dlouho neslysel na jednom albu :-//
    Jinak nic proti Eminemovi, jeho tvorbu, ackoliv to neni muj nambawan zanr, respektuju, protoze to neni jenom o tech vulgarismech.
    SBTR
    SBTR --- ---
    sunshine dobry!...me se libili dost, ale myslim ze na lidech bylo trochu videt ze je to moc nebavi....vetsinu divactva tvorili rokeri, a tohle byla proste anglicka post kytarovka, takze moh frontmen list po stenach jak japonec a zadna moc odezva. Hrali docela dlouho, ackoli byl zpevak nakej nemocnej, takze dobry....zato SUPRKRŮ!!!! :)).....no cement
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam