• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Pořád ještě doufám, že dostanu onu fotku ze "Sobotní konference" :(
    LYREL
    LYREL --- ---
    Ano, někteří z nás, když chtějí něco napsat Chorošovi musí nejdřív na Desmondův účet, aby si pročetli komentáře a zjistili, komu vlastně mají psát
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    FREKIM: *shoots Frekim*
    LYREL
    LYREL --- ---
    SEBEL: tak si každý den nastav mod: PAVOUK a my tě poznáme...možná
    HARALD
    HARALD --- ---
    SEBEL: ta funkčnost není naimplementována, proto ne. je možný se domluvit, že si vezmeš jinej nick.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FREKIM: i lawled
    FREKIM
    FREKIM --- ---
    No jiste. Mit nick jinej nez jmeno je uhozeny. Ja bych to strilel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SEBEL: No však Ti díky tomu taky velice poctivě ignoruju, až do teď ;)
    Kdo si to má pamatovat. Všeliaký velcí draci, lopoti, sebelové a podobná verbež ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    a normálně Pavouk
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SIRIEN: Mno, to by se mi taky líbilo... Sebel je původně kvuliva Amberu a dělá mi to bordel, protože mně málokdo poznává, když na nyxu sebel
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    proč rušit? Chceš si založit novej pod jinym nickem?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: Jakto že ne?
    HARALD
    HARALD --- ---
    LOPOT: nejde to.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LOPOT: ask HARALD nebo NYX
    NOELIN
    NOELIN --- ---
    Arwww!! Nenavidim tě mlíkaři Dane.. -.- A ty víš co tim myslim..
    LOPOT
    LOPOT --- ---
    Nevíte někdo jak zrušit svůj účet na nyxu?
    QUERER
    QUERER --- ---
    GREATDRAKE: nestraš! koho bys zprznil tentokrát? ;)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ad1 - ten profesor neni jedinej a jeho technologie je promítání (pokud to je to video co myslim). Ve skutečnosti na to jiní vědci jdou i jinak - jedni např. silným mikrovlným polem odklonily EM viditelného spektra... v 21. století a Epoše vyjde aspoň jednou do roka článek o tom, jak se neviditelnost blíží a blíží... znalci Mage the Ascension, hlavně ti, kteří vědí jak funguje Technmokracie a jak manipuluje s realitou, se nad tím obvykle tiše usmívají.

Ad 2 - vzhledem k tomu, že podobný pokus by armáda zabezpečila že by se civilové pos**, a zvlášť, protože to publikoval zrovna the Sun, tak nemám nejmenší tendenci na tuhle kachnu skočit ;)
    Ah, a čtu dál... řekl jim to voják. To určitě. MI5 by si ho dohledala a měl by po kariéře a šel by do vězení pro něco, co by zrovna mělo šanci projít, to bych se vsadil ;)
    Pokusy byly přísně tajné, a proto britský bulvární plátek ví, odkud pocházeli vědci kteří jej prováděli. To je taky pěkné :)

A... uznávám že nejsem technik, ale ta poslední věta se mi nějak moc fyzikálně nezdá :))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GREATDRAKE: Nahodou, neviditelnost je docela vesela vec. Tenhle japonsky profesor se tim dlouhodobeji zabyva. A kdyz si predstavim, jak vypadaly mobilni telefony pred 10 lety, tak jsem zvedavy, jak bude vypadat neviditelna bunda za 10 let...

oc-okugai3.mpg (719285 B)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam