• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SORROW: Ale je to pěkná inspirace :).
    SORROW
    SORROW --- ---
    KARNAL: Krome toho se film velmi zasadne lisi od knizni predlohy. Vcetne pojeti sveta a role Constantina v nem ...
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Hlavně se tím Constantinem nenechte moc ovlivnit. Příběh i základní nastavení světa bude trochu jiné.
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Jsou lidé, kteří mají na drtivou většinu filmů podobný názor jako já, tj. "jednou to stačilo a podruhé mě nenuťte" :-). Tak se ptám, aby se předešlo nedorozumění :-).
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: CO JE TO ZA OTAZKU!!!??? :-D :-D :-D
    IORETH
    IORETH --- ---
    Začátek vidím tak na sedmou hodinu.
    IORETH
    IORETH --- ---

Promítání Constantine - kdy?

16 hlasy od 8 respondentů

IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Přišel bys na promítání též, nebo bys jenom půjčil DVD?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: OK!! Super, tak ja na to budu myslet. Do Prahy prijedu zase tak +/- 14.-15.1. a zdrzim se do 2.-3.2. a Constantina privezu s sebou (ted se mi vali na koleji).
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Klidně kdykoli.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: Nejsem proti, ale az v druhe pulce ledna. (a musim overit jestli na tom mam ceske titulky)
    IORETH
    IORETH --- ---
    GOBERS: Co kdybychom uspořádali hromadné promítání :-)?
    U nás je to možné.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: Mam a muzu dodat. :-))
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZMYJKA: jasně. :-) ale i tak bych film rád viděl a román případně přečetl. :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    HARALD: Klid :). Film doporučuju - je dobrý, ale jinak důležité info ke světu vám dodáme v pravidlech :).
    HARALD
    HARALD --- ---
    Máte někdo, prosím, na skouknutí film "Constantine"? Asi nebudu jediný, kdo jej neviděl.

Darione, v jakých hodinách je u tebe doma k nahlédnutí ten tvůj doposud nevydaný román? :-)))
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Tak je to tady - začínáme s organizací dalšího DI. Pravděpodobně bude probíhat od půlky března do půlky dubna (upřesníme do konce ledna).

Svět: Přibližně Constantine, ale ne tak úplně - ve skutečnosti je to spíš svět ještě nevydaného Darionova románu :).

Orgové: Svatá trojice - já, Darion a Kamila, pomoc přislíbili také Fin a Maimonides.

Kdo jste se mi s čímkoliv ozýval, připomeňte se znovu - ať to vezmu na vědomí :).

Pravidla a úvod do světa by měly být hotovy do konce ledna, přihlášky se budou uzavírat ke konci února.

Prozatimní nástřel - ať máte o čem přemýšlet - smrtelníky by tentokrát měli hrát spíše zkušení hráči, bude na nich dost záležet. Nebudou ovšem prakticky existovat žádní neinformovaní - obyčejní smrtelníci. Takže spíš přemýšlejte nad různými sektami, inkvizicí, exorcisty, lovci duchů a podobně...

Dále zde budou dvě strany - andělé a démoni (ti by měli zauvažovat nad tím, který ze sedmi hříchů je jim nejbližší), kteří ovšem budou rozděleni do řady znepřátelených sekcí. Takže žádné dvě velké grupy!

Zkušení hráči kteří si chtějí zahrát nějaké ultramegamocné lídry ať se mi hlásí - budou potřeba - a to třeba i na "částečný úvazek" - tedy lidé, kteří nemají moc času a jen se občas zjeví a seřvou podřízené :).

Optimální sestava do hry jsou skupinky cca o 5 lidech (rozhodně ne víc než 10 - to je horní únosná hranice!), uplatnění najdou i dvojice a jednotlivci, ale budou to asi mít těžší.

Hrajeme v tomto světě (až na "drobné" úpravy :)) a čase.

Zatím mě prosím neoslovujte s konkrétními návrhy postav - s těmi počkejte na konec ledna, až budou pravidla, ale pokud chcete něco spešl, nebo víte, za kterou stranu chcete hrát, tak se ozvěte s přibližným nástřelem, a já vám řeknu, jestli je to reálné či nikoliv...
    DRUI
    DRUI --- ---
    LUCKAK: Aha - zahada osvetlena.. :)
    LUCKAK
    LUCKAK --- ---
    Resp. přesněji: Anežka Patočková - Veselá byla falešná identita postavy pravým jménem Michaila Kovalčuka, známé též pod jménem Bridget Hall či přezdívkami Miša a Slash:-))) Michaila Kovalčuka si otevřela pro svou falešnou identitu i bankovní účet, protože je paranoidní a nechtěla, aby se někdo přes účet k ní dostal:-)
    LUCKAK
    LUCKAK --- ---
    No přece JÁ!:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam