• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    VACKY: Tak taky jsem se ještě vůbec nenamáhal přemejšlet nad postavou, protože nevim jaké jsou možnosti toho světa :) Tohle bylo jen takový popíchnutí, že by v tom popisu toho světa mohly bejt ty andělé trochu rozvedený. Takovej jako lehkej a nenápadnej apel :)

ALDARION: Hm. Ty už byly zpracovaný hodněkrát. Ty zlý přišli do módy právě protože došly možnsoti jak originálně zpracovat ty dobrý.
    Ale tak pořád tu máme k dispozici lidi, žejo :)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SIRIEN: Kdyz oni jsou ti zli uz takovi strasne ohrani, jsou furt a vsude a vsude stejne cool... Dobre zpracovani hodni se mi zdaji byt mnohem vetsi vyzvou...
    VACKY
    VACKY --- ---
    SIRIEN: myslim, ze kdyby meli andele bejt takovy nudny chudaci, tak by orgove opravdu udelali rovnou jenom peklo jak tu psal Darion, ja bych se zdrzel nejakejch zaveru dokud dar nezverejni aspon nakej obraz sveta, protoze se mi zda ze "bude to podobny constantinovi" je nedostatecna informace pro utvoreni nazoru o nudnosti nektery z frakci
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    DARION: Problém je v tom, že ta dobrá strana je NUDNÁ. Kdo starší patnácti let s vyjímkou beznadějně ztracených romanticky fixovaných holek fandil v Harry Potterovi těm dobrejm? Přiznejte se - kdo tu netoužil po tom, aby v sedmičce Voldemort všechny vyvraždil?

Ty zlí sou prostě... cool. Maj negativní rysy (hříchy) na kterých se dá stavět komplikovanej charakter... ale ty dobrý sou prostě... dobrý :) O ničem.

Nabídni něco zajímavého na andělech a klidně si zahraju anděla, ale prostě mě nic moc nenapadá, ne pokud to nechceme zrelativizovat do politický úrovně "andělé a démoni se lišej spíš jedním rozhodnutím než tím čím jsou" - tedy charakterový vady a klady maj +- stejný, ale jedni ty druhé kdysi vykopali z Ráje.

DARION
    DARION --- ---
    Ivana tu někde napsala, že dvojice a jednotlivci to budou mít těžší - nikoli nutně. Smrtelníci asi ano, ale jednotliví démoni a andělé vždy budou mít své zázemí v ostatních démonech a andělech.

A smrtelníci budou mít možnost hrát hodně podle toho, jak se cítí. Buď otevřeně následovat jednu ze stran, nebo lavírovat mezi nimi, nebo cokoli dalšího. Ono totiž o co jde? O duše smrtelníků. Takže se nebojte, že by jednotlivý smrtelník nenašel dost zájmu o svou osobu. Právě naopak.

Každý smrtelník určitě bude mít svých pár minut slávy - pokud bude hloupý. Jinak mnohem víc.

Jdu zase dělat mimo net. Zatím.

Prosím, dál mi hlašte do pošty, co jste s Ivanou domluvili za postavy (zajímá mě: anděl/démon/smrtelník, jednou větou popis vaší osobnosti, druhou cíle).
    DARION
    DARION --- ---
    Už makám na settingu světa, ale píšu to všechno najednou, aby to rovnou bylo provázané, takže výsledky snad do konce týdne.

Jedna maličkost. Prosím, nebuďte všichni démoni. Ano, jsem schopný celý ten setting přehodit jen do Pekla a udělat vám peklo, ale to jste možná hrát nechtěli.

Takže... lidi, jste tam? Andělé, slyšíte mě?

Slibuju, že hraní za anděle a smrtelníky rozhodně nebude nuda.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    PETRIUS: osm pěkných motivačních obrázků a dvě zajímavý věci, ale už nevim který... jo, předběžná cena vstupnýho a... hm, to druhý asi tak podstatný nebylo :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    nojo, nojo, me zaujal genocidni mod :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    stop spam...
    VACKY
    VACKY --- ---
    potrebuju cisternu s benzinem a petriovu adresu, kdo me podpori? :D
    SHACKLETON
    SHACKLETON --- ---
    tim spis
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ikdyž nebudu hrát?
    VACKY
    VACKY --- ---
    DRUI: hehe pozorny ctenar :D
    DRUI
    DRUI --- ---
    PETRIUS: Jo, umres... :D
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    něco důležitého v hromadě spamu?
    MELDATH
    MELDATH --- ---
    VACKY: No prave, ze to se rozhodlo uz davno predtim, proto me ta kombinace krasne pripomnela cely ten napad:)
    VACKY
    VACKY --- ---
    MELDATH: a pro tlacitko a osmej hrich ses rohod uz driv nebo az ted? :) nevim z ci strany se bere to vlezdoprdelkovstvi :D
    MELDATH
    MELDATH --- ---
    To je opravdu vtipne, do jedne hry, co pripravuji hodlam vecpat jak cervene tlacitko, tak osmy smrtelny hrich... Tentokrate je to ale vlezdoprdelkovstvi :D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    GREATDRAKE: Ani ne, to můžeš hodit do jednoho pytle s již existující sebevraždou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam