• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    FIN: Hab keine Ahnung, vielleicht was exotisches zum Essen...
    TNT
    TNT --- ---
    FIN:
    nevím, já jsem leprechaun :)
    FIN
    FIN --- ---
    was ist das "lidi"?
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    MAIMONIDES: Naopak - pojmout to takhle lidi, třeba by to nějakou stranu zaujalo :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    MAIMONIDES: tak to bylo trefne :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Takhle to pojmuli lidi a nezná se k nim ani jedna strana:)
    VACKY
    VACKY --- ---
    no jestli pojmou takhle hru andele tak to bude hruzostrasnej zazitek :) lidi budou hromadne prebihat k demonum :D
    DRUI
    DRUI --- ---
    GOBERS: Tak nejak..
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    VACKY: Je to myslene naprosto a smrtelne vazne. BOHUZEL!!
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    MODRYTOM: Začínám si tuto knihu spojovat s "pokud chcete hrát smrtelníky, musí být dosti podstatní" - případně i tu další nahrávku. Je vidět, že inspirace je tu až až.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    GOBERS: je to tak inspirativní, až to moje mozila nevydržela a upadla z toho :-/
    DRUI
    DRUI --- ---
    VACKY: Je to vazne a je to priklad jak prostej hlas dokaze vyhecovat nektery slabsi jedince do stavu kdy rvou "haleluja" a vstavaji z vozicku...
    VACKY
    VACKY --- ---
    GOBERS: hele ta nahravka, to je mysleny vazne nebo jako nejaka recese? ten clovek mi pripadal jak pod vlivem nejakejch psychotropnich latek :)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Přelogovávání je hloupé hlavně z toho důvodu, že občas pak člověk neví, jak je zrovna nalogován - a chybné poslání stejně jako smazání pracně napsaného příspěvku je opruz. Proto lépe jeden login.

Elektronická či mailová komunikace na úrovni "na Národní třídě jsem potkal manažera Makrosoftu" mi přijde užitečná - lepší než "můžeš být hned teď na Národní třídě? Nebo v nějakou velkou hodinu." (Vzpomínám si, jak jsem se snažila po telefonu přesvědčit ACE, že ten ohnivý démon, kterého honí po Starém městě, právě prošel kolem nás.)
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIRIEN: úvod tvého příspěvku myslel sem že hrajeme Dies Irae v Praze současnosti skoro navozuje dojem, že se vyjadřuješ i k DI. :-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARALD: V DI klidně být může, nic proti... já nemluvím o tom, že by víra neměla být v DI pravá a skutečná... ale... já mluvím o těch postavách v tý knížce!
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIRIEN: Ale na to prece nemusis do USA. Doporucuji navstevu takovych prazskych pametihodnosti, jako je Triumfalni centrum viry pastora Milose Kozohorskeho, popripade alespon poslech nekterych vybranych studijnich nahravek.
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIRIEN: v současné praze neexistují ani andělé ani démoni. smiř se s tím, že v di může být pravdivá třeba i kreacionistická teorie. :-)
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Bohové, myslel sem že hrajeme Dies Irae v Praze současnosti, ne Dies Irae mezi zfanatizovanejma evoluci popírajícíma fundamentalistickejma amíkama co tvrděj že RPG jsou cestou do Pekel a Marilin Manson antikristův učeň...

Tajemný Z neslyší na jiné jméno než na Z a odpovídá jim na jejich otázky o Bibli a o Bohu...
    ...Rebeka hodně hloubá o věcech víry a její pochybnosti ji často přivedou do průšvihu... je laskavá na každého krom sebe...
    ...Scott je v těžkých časech stejně jako Bekky závislý na své víře v Boha...
    ...Ryanův skeptický postoj k věcem víry prodělal hlubokou změnu když poznal Ježíše Krista...
    Když tak sleduju kdo všechno prodělal kdy změnu po poznání Ježíše Krista tak si řikám, jestli to neni nějaký synonymum pro těžce návykovou drogu... omluvte můj lehce jedovatý sarkasmus...
    ...Maminka je křesťankou, která se za své děti neustále modlí...
    ...Susan pracuje se svým manželem Teddem v křesťanském sboru..
    HA! Julie ve svym popisu nemá o křesťanství ani slovo a na škole věřila v léčivou moc amuletů, přesto ji Bekky považovala za svou nejlepší kamarádku... přesto... u některejch křesťanů neni víra vírou, ale těžkou psychickou diagnózou. Přestože věřila v moc talismanů... bohové...

Teda, tahle literatura vypadá tak nechutně strašně, že si mám skoro chuť některou tu knížku přečíst.

Mimochodem, někdo by měl adminovi říct, že ostře zelená se netu přestala používat docela brzo po vzniku webu, protože nechutně řeže do očí...
    MODRYTOM
    MODRYTOM --- ---
    Zábavná inspirační literatura ... http://www.samuelcz.com/zz/index.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam