• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    ZMYJKA: omlouvám se jsem jenom slepej.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    MOR_TIMER:Ty nevidíš červenou barvu?
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    kdy bude známo přesné datum ať vím kdy si vzít dovolenou.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    V záhlaví je datum konání DI.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Až bude DINyx definitivně připraven pro hráče, dáme vědět a začneme tam postupně pouštět. Dočkejte času.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    NOLDO: dočkej času, všechno bude ;-)
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    já se omlouvám za jeden lamí dotaz, ale nemůžu nikde najít žádný DInyx :o) Děkuju za pomoc
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    IORETH: Oooooooooooooooooooooooooooomluva velika. Dovezu kilo cokolady jako vykupne za svou nebohou dusi.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Sháním pár dobrovolníků na připomínkování několika tématických skinů pro DInyx. Je nutný cit pro barvy a žádoucí, byť nikoliv nezbytnýá je aspoň základní zkušenost s webovou grafikou.

Dobrovolníci, ozvěte se mi do pošty. :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Připomínám, že dnes od 19:00 s proběhne u nás promítání Constantina.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DARION: Ve zkrácené verzi hozeno na nástěnku, jinak souhlas, až na to, že bych tady vůbec nedávala RO, ale důležité věci prostě házela na nástěnku. A jak se rozjedou přihlášky, otevřeme DI Nyx.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: hej! to je moje replika! :)
    DARION
    DARION --- ---
    A prosím, jestli souhlasíš, hoď to na nástěnku. :)
    DARION
    DARION --- ---
    Pro lidi, kteří nechtějí sledovat místní spam, tímto slibuji, že skutečně dsůležité informace budou buď rovnou i na nástěnce (Ivano, není to problém, viď?) a nebo alespoň bold.

A v budoucnosti opět vznikne (nebo se vrátí v užívání) read only DI klub, v němž budeme dávat na vědomí změny a důležité věci. (Tohle všechno jen před hrou, během hry už budeme hrát a zvěřejňovat pravidlové a jiné úpravy pouze na DINyxu a tady si kafrejte, jak chcete. Důležité věci půjdou na nás do pošty.)

Takže žádný dvojí login. Jen herní identita, žádná jiná. Prostě hrát se bude na DInyxu, tam také nám budete posílat své připomínky DO POŠTY, my pak budeme zveřejňovat výsledky na read only klubu.
    Tady na nyxu, nebo kdekoli jinde, si pak klidně kecejte neherně, co hrdlo ráčí. My to sledovat nebudeme, abychom pro vás mohli dělat hru a ne ztrácet čas spamem. :)

Ivano, jestli jsem výsledek naší dohody shrnul nějak nepřesně, smažeme tenhle post a opravíme to.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    ZMYJKA: Tak tím spíše by se tam nějaký okultní plátek uživit mohl. Ani ne jako klasický novinář - spíše pro zábavu a legraci posílané články "ze světa lidí".
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Chat chat, chatity chat.
    VACKY
    VACKY --- ---
    to by me zajimalo jakej by meli duvod ty noviny vydavat, kdyz by se je kvuli tomu snazil v jednom kuse nekdo sundat, protoze v podstate donasej vsem na vsechny
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Někdo jako papa Midnight(z Constantina) by noviny vydávat a distribuovat mohl.
    A ostřílená dvojice novinářů bude démonka s velikými přednostmi a cnostných anděl s plamenným mečem. Hmmm.
    FIN
    FIN --- ---
    jako doporučené vzdělání dnes sleduji kupce benátského :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    tak, rozhod sem se paranoidni postavu uz hrat nebudu, jidas nejidas .... hm stejne to zas dopadne stejne - krvi podlity oci tekajici po okoli a nutkani utikat pred policajtama ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam