• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Jasně, zapoměla jsem. Ale ve svých klubech se ptát můžou :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    KARNAL: V klubu Pravidla mají právo zápisu jenom organizátoři.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    To v klubu pravidla jsou základní pravidla hry - víc jich nebude. Na pravidla je možno se ptát ve svém klubu na DINyxu či přímo v klubu Pravidla.
    K tomu jsou navíc pravidla anděl/démon/smrtelník (lze je najít v klubech nebe/peklo/svět) + pravidla dovedností. Pravidla dovedností pro smrtelníky se právě vyrábějí, částečná pravidla dovedností anděl/démon už jsou hotová (o moc víc navíc už jich nebude - zkuste si nějaké navrhovat ve svých klubech na DINyxu).
    LYREL
    LYREL --- ---
    myslela jsem, že už jsou nějaká podrobnější, pokud tohle není všechno, jsem z toho už nějaká zmatená
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Pravidla jsou už dlouho zveřejněná na DINyxu, na homepage klubu Pravidla.
    http://di.nyx.cz/index.php/discussion/14071
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    myslím, že pravidla jsou následující: Zdravý rozum a pravidla dovedností. Dvě věci, které když použikeš, nemůžeš se zmýlit.
    LYREL
    LYREL --- ---
    kdy se dá počítat s pravidli? rozhodně bych to nerada řešila dva dny před hrou, sorry za buzeraci:-) ale přece jen-odpočítáváme
    DARION
    DARION --- ---
    To jediné, co k registraci na DI.nyx potřebujete, je opravdu jen vědět:

1) Jsem anděl, démon či smrtelník.
    2) Své herní jméno. (Anděl a démon se pod ním registrují, smrtelník může pod čím chce).

Bod 1 je navíc nepovinný. Můžeme to domluvit až na Di.nyxu.
    Bod 2 je také nepovinný. Pokud chcete, zaregistrujte se pod čímkoli, na di.nyxu domluvíme podrobnosti ve vašem vlastním soukromém klubu - a pak se zaregistrujete znovu pod svým hotovým herním id a ten váš vlastní soukromý klub vám převedeme na nové id.

Ok? Hlavně s námi komunikujte, ať tu postavu máte co nejdřív. Do zítřka registrace!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Já to přihlášení odkládám, protože sem si pořád nezvolil frakci... a hlavně jsem tak nějak pořád doufal že najdu nějaký lidi který by byli ochotný se dohodnout na nějaký správně zlotřilý skupince :)
    asi trochu popoženu
    FIN
    FIN --- ---
    prodávám jména. lacino. zn. dohodneme se.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo jméno.... :-(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Já přihlášení na dinyx odkládám proto, že nedokážu vymyslet jméno pro postavu, definovat rasu a cíle postavy a vůbec vlastně nic. Musím to dát nějak dohromady a ještě tenhle týden to dořešit :o(
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    RAJCE: hele já se na to vyprd asi po měsíci odkládání z přesně toho samého důvodu a lognul se trochu naslepo - mno a po třech dnech a menší výměně s Darem už mám dost jasno....
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    RAJCE: tak už je to jinak:)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    Dare ale podle toho, co jste tadz psali vyznelo, ze se na di.nyx mame registrovat az kdyz je rozhodnuto, co hrac bude hrat, tj. s uz nejak definitivneji rozhozenou postavou...
    DARION
    DARION --- ---
    Rád bych upozornil všechny potenciální hráče, že termín registrace na di.nyx.cz vyprší 29.2. Koukejte tudíž hejbnout svými prsty a objevte se nám tam. Výmluvy typu: "Nevím, co budu hrát..." nejsou účinné!

Teď vážně. Kdo si myslí, že se tam registruje na poslední chvíli a nějak se to celé stejně zvládne, tak se mýlí. Chceme každé postavě vytvořit její příběh a mohu to zaručit jen tehdy, pokud s námi ta postava bude alespoň trochu komunikovat.

Včera bylo pozdě.

Registrujte se.

To, že ještě nevíte, co budete hrát, je jedno. Pokud jste se skutečně nedokázali rozhodnout do teď, tak to asi stejně budete muset řešit s námi, a bude pro nás všechny příjemnější, když to bude na di.nyxu - protože to tam nezanikne někde v útrobách naší pošty či mailu.
    Když se zaregistrujete, založíme vám tam váš vlastní klub a všechno tam domluvíme. Pokud se zaregistrujete pod jménem, které nebude vyhovovat vaší pozdější postavě, tak vám zaregistrujeme nick vaší postavy a váš klub na ni převedeme. Je to všechno snadné - jen to prosím už udělejte.

Opravdu nemusíte mít hotovou postavu, než se registrujete. Spíš naopak. Když ji domluvíme do všech podrobností až na di.nyxu, bude to příjemnější, než to lovit někde tady v nyxu nebo skrz maily.

Hm. Možná teď máte pocit, že byste se už mohli registrovat. V tom případě tohle splnilo svůj účel.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Jak uz jsem par lidem vnucoval, existuje tematickej a zajimavej film Prophecy (pripadne God's army) - Andele, kteri vedou de fakto obcanskou valku a chteji privolat konec sveta, protoze se na ne Buh vysral a zavidi lidem a chteji se jim pomstit etc.
    Nerikam, ze je ten film skvely, ale par peknych mist ma - napriklad Gabriel ma i v tomhle zpracovani vynikajici podobu:), stejne jako role Lucifera je moc povedena:)
    A vubec, nejak mi to k DIcku sedlo vic nez puvodne avizovany Constantin.
    http://www.csfd.cz/film/14880-prophecy-the/
    http://imdb.com/title/tt0114194/
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SEBEL: ale jo, bylo to dobrý, ale už to neslo určitý defekty pokračování. Třeba trapnej antagonista - sorry, ale oproti Asterixovi I a II byl Brutus ve III trochu omezená zábava, trochu smutně mi to připomělo Policejní akademii, která později taky sklouzávala k lacinýmu humoru na účet toho jejich velitele a jeho poskoka.

[jen malej spoil] Ale Michael v červenym voze se čtyřspřežim, kterýmu vyměněj kola za míň klouzavý za tři desetiny přesípacích hodin a kterýmu pošlou náhradní koně přímo na trať, ten mě fakt dostal :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SIRIEN: Já se bavil výsostně:-) Šumacher, Zinedine Zidane, no boží:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam