• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DRUI: Na tvou blahodárnou kojnou taky sahat nehodlám :).
    DRUI
    DRUI --- ---
    ZMYJKA: Kuš, na moji Alma Mater mi nesahej ;)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DRUI: Plzeň... To je na Aljašce?
    DRUI
    DRUI --- ---
    ZMYJKA: holt jsme meli na ZČU v Plzni posunutej rozvrh, u Gilgameshovy klady :D
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DRUI: V listopadu? U všech Ištařiných koz, na jaké škole? Zkouškové končí v září a začíná až někdy v prosinci, lednu, podle školy.
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    DRUI: Děláš, jako by se někdo z přítomných nechal omezovat v hraní DI kvůli škole. :)
    DRUI
    DRUI --- ---
    Poznamka - me se to uz netyka, ale nejsou v listopadu neco jako zapocty a podobne?
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    listopad nebo brezen
    radeji drive nezli pozdeji :D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    hh, nevim, ale co jsem loni zabíral asi pětkrát loviště na Hájích tak abych chyt poslední metro, tak nevidim moc rozdíl v tom jestli mám mrznout v říjnu v mikině a bahně nebo v listopadu v bundě a bahně, ke konci možná v nějaké pražké parodii sněhu...

...kromě toho v zimě budou aspoň všichni akčnější, aby se zahřáli a čekání na někoho za rohem bude mít ten správný nádech otravné policejní rutiny :D (teda... podle toho jestli tohle DI bude s policajtama, žejo...)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GREATDRAKE: Za sebe - radsi budu mrznout v listopadu, kdy se beztak kulovy deje, takze je na DI spousta casu nez na jare zoufat, ze je vsude nejaka hra, vylety, vandry a tak.
    Druha vec je, aby mi nekdo nenadaval, ze hlasuju a pak nehraju - ze fakt nevim jestli budu DI hrat. Zatim ze vsech jsem mel smiseny pocity, takze proste nevim, jestli budu vubec hrat, jak intenzivne a tak...
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Můj hlas je ovlivněn tím, že plánujeme strávit listopad v Norimberku - na druhou stranu se může stát, že tam bude Vilém a já budu víc v Praze a tudíž mi nikdo nebude nadávat, že po nocích hraji DI.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---

DI v listopadu

59 hlasy od 59 respondentů

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Dies Irae, podzim 2008
    Poločas rozpadu.

První má zpráva je pozitivní. Nezanevřeli jsme na vás. Pravidla, povídky, mávátka, transparenty - vše se barví a lepí.

Druhá negativní, zbylé dvě třetiny organizátorského jádra týmu nemají v září čas z důvodů které neznali a neumějí ovlivnit. Což je vize na finiš před hrou dosti chmurná.

Já osobně vidím ale vizi DI v listopadu jako příliš chmurnou a hlavně chladnou pro vás. Proto prosím vyjádřete sobě v anketě, zdali je vaše touha po larpení tak silná, že chladný měsíc zkousnete, či ne.
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    HAC: Jen tak dál :-).
    HAC
    HAC --- ---
    A dalsi galerie s letosniho DI je na svete, najde te ji zde
    TNT
    TNT --- ---
    HAC:
    díky :)
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    HAC: fajn:)
    RILVEN
    RILVEN --- ---
    HAC: Bezva, děkujem :-)
    HAC
    HAC --- ---
    Tak jsem konecne dokoncil dalsi galeri z DI.
    Vecirek s policejnim zasahem.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---

Volna mista na Prvnim prazskem larpvikendu!

Vzhledem k obvykle fluktuaci ucastniku Prvniho prazskeho larpvikendu se objevilo nekolik volnych mist, proto nevahejte a prihlaste se jeste dnes!

Volna mista jsou:
    Patek 23.5. 20:00 - Klub sebevrahu: 1 volne misto pro zenu
    Sobota 24.5. 10:00 - Bunkr: 2 volna misto pro zenu, 1 volne misto pro muze ci zenu
    Nedele 25.5. 10:00 - Posledni pokoj: 1 volne misto pro zenu
    Nedele 25.5. 10:00 - Bunkr: 1 volne misto pro muze, 2 volna mista pro muze ci zenu
    Nedele 25.5. 16:00 - Posledni pokoj: 1 volne misto pro zenu
    Nedele 25.5. 16:00 - Bunkr: 1 pro muze ci zenu

Prihlasit se muzete prihlasovacim formularem http://www.vampire.cz/lv/prihlaska.php , pripadne chcete-li pouze upravit svou prihlasku, napiste na lv@vampire.cz
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---

Byly otevřeny přihlášky na První pražský larpvíkend, který se odehraje ve dnech 23. - 25. května 2008 se v prostorách DDM na Praze 8 Kobylysích. Jedná se o víkend plný krátkých komorních larpů, které si může přijít zahrát kdokoli, kdo se přihlásí. Pořádá Prague by Night ve spolupráci s DDM Praha 8 Kobylisy, hostem bude Court of Moravia.

Náměty larpů jsou velmi rozmanité. V Bunkru se budete mít možnost stát postavou zavřenou v krytu uprostřed věznice, v Cestě dlouhým dnem do noci ztvárníte jednoho z členů rozvrácené rodiny, v Křišťálu se dostanete do světa, kde je magie darem i prokletím, a v Posledním pokoji na vás dýchne mystika, spojená s vaší vlastní duší. Autoři z Court of Moravia budou hostovat se svým tarantinovským larpem Kořist a viktoriánsky dekadentním Klubem sebevrahů

Na stránkách Prvního pražského larpvíkendu lze nalézt podrobný program nabízených larpů a informace o každém z nich.

Bližší informace naleznete zde: http://www.praguebynight.eu/lv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam