• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    GOBERS: já věřím v jeho pustou prázdnotu, to je bezpečné, ne?:)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LISBETH: No jo, to je takové dilema... jeden by v to peklo třeba i nevěřil, ale jak si může být jistý, že peklo nevěří v něj... :-D :-D
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    GOBERS: Protože na peklo nevěřím ;-)
    GIULIANO
    GIULIANO --- ---
    Májové také předpověděli konec světa na 2012... ale asi první to byl ten blbec z Fiore, ale to bylo 1212 ne? :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LISBETH: A jak víš, že jsem myslel na nebe...;-)))
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    GOBERS: Těžko říct...třeba se v Nebi všichni nesejdeme...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LISBETH: Noooo, to si povíme... ;-))
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    GOBERS: Stát se to může kdykoli...tak aby potom někdo mohl říct.."On to předpověděl!" Ale po koci světa už nikdo takový nebude...:-(
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    GOBERS: To je taky pravda :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    APOSTRI: Ono je docela těžké najít rok, na který Nostradamus (v podání některého z vykladačů) konec světa nepředpověděl. :-D
    APOSTRI
    APOSTRI --- ---
    Mimochodem Nostradamus prej taky predpovedel konec sveta na 2012. Proste je to oblibene datum :-)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    ACE_: No a co říkám... aha... asi jsem tu větu trošku špatně zkonstruovala... mělo to být ve smyslu, že ten poslední hřebíček do rakve může být panika.
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Jixipen, nechci nějak rozsáhle oponovat tady kde to je úplně mimo mísu i téma ale panika je naopak přesně to co může ekonomiku položit a to velmi rychle a velmi spolehlivě, řekněme jak málo co :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JIXIPEN: no jasně, děti nejsou to pravý ořechový, když ti jde o pohled na pěknou mladou babu :)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    KID_MCHUTT: Starší 16 let, samozřejmě. :-)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    ACE_: Ale ten se špatně předpovídá.

ETHAN: No, dolar už zase roste... a on ani ten burzovní index není tak úplně šíleně dole - zatím ten pád není nic nepravděpodobného. Stačí se podívat do historie. Že z toho lidi panikaří, no, panikaří. Že si vlády neví rady? No, to poslední, co ekonomiku může položit je panika. :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETHAN: mlyslíš mladé číňanky, předpokládám ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ACE_: Díky tomu, jak padá dolar mě opravdu baví nakupovat lego z USA ;o) Ale apokalypsa přijde v podobě mladých, silných a krásných Číňanů, jak nám předvedla olympiáda. Vytáhli se pěkně...
    ACE_
    ACE_ --- ---
    Já vám nevím ale pokud chcete předpovídat apokalypsu tak radši než aztéckým kalendářem bych se zabýval burzovním indexem ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TNT: a končí tam aztécký kalendář, nemýlím-li se (takové věci nesleduju)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam