• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PAHAVASKA: A HRA je hotová :)
    XTREE
    XTREE --- ---
    PAHAVASKA:
    SINHIRIELL:
    jasne a Cervenymu je to jedno pac to nechape :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PAHAVASKA: A B. je v pohodě.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    XTREE: Dobře:) Většina mrtvol má svá alterega v potkaním světě, recept na vakcínu byl zveřejněn. Lék na dosah. Nikdo nikomu nevěří. Štístko má hlad.
    XTREE
    XTREE --- ---
    ja v tom mam bordel, jak to teda nakonec dopadlo ?
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    ZMYJKA: Strossmayer, Pídivá, zásahovka, uřezávání hlavy a neschopnost pana B. vlézt do pasti.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    LIENEN: To jsou ty věci, které bych rád probral na plánovaném GRAIv afterparty. Navrhuji sraz dohodnout třeba v herním klubu.
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    PAHAVASKA: Mnoooo..... tak možná chápal, ale zapomněl se zmínit ostatním. :-)
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    LIENEN: Aneb: Tak dlouho se budem tvářit,že je někdo zrádce a nebudeme mu nic říkat, až se ten člověk tím zrádcem stane, protože pak z toho aspoň něco má.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PAHAVASKA: o tom nepochybuji, ale někdy je lepší se o něco pokusit a zemřít, než jen neustále ustupovat... Nemůžu za to, že milosrdenství je v určitých situacích spíš blbost než ctnost
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    LIENEN: Systém jsem chápal, jinak nelze než souhlasit.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    THURINGWETHIL: Tebe bych sežral tak mimochodem jako čokoládový zákusek k Malenku.
    LIENEN
    LIENEN --- ---
    PAHAVASKA: Rozboural původní koncept? To je řečeno dost mírně. Původní koncept byl tak překombinovaný, žes ho zjevně nepochopil ani ty, natož my ostatní. :-) Nemluvě o tom, že díky všeobecné paranoie jste si tým rozbili sami ještě víc než bylo nezbytně nutné.
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    SINHIRIELL: Jak říkám. Mé kroky řídila Organisace. Potvrdily to i nejnovější výzkumy naší uklízečky.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ZMYJKA: ale když nemluvil, tak byl roztomilý :)

přemýšlím, jestli léčit nachlazení, nebo vyrazit do Kafárny...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    THURINGWETHIL: Myslím že uáááá byla reakce každého, kdo slyšel Malenka mluvit dýl než minutu :))).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PAHAVASKA: Jó, paranoia světu vládla :). Taky jsem si to neskutečně užila :). Akorát se teď musím odnaučit řvát na lidi a moc mi to nejde :).
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PAHAVASKA: kdybych začala vraždit, byl bys první na řadě (hned pak Alisa), příští DI si to musím nějak kompenzovat :)))

nikdy nezapomenu na hlášky: "je to zplozenec ďábla, zrádce..." a den nato následující: "když on asi nebude tak zlý, Pán má s každým své záměry a do nich mi nevidíme..." Uaaa :)))
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PAHAVASKA: Tos udělal ty, vole.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Tak začínáme od 20 v Kafárně (jestli bude flek) a pak zkusíme tu U Motýla - je to na Zenklově, kousek od tram Okrouhlická, stejná ulice tuším. Tak se přidejte :).
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ZMYJKA: no jo, když některým lidem by se mělo zakázat velet... být poslušná pokorná ovečka pod někým, kdo si opravdu od všech nechá srát na hlavu, je veliká zkouška pokory. :)) ještěže DI netrvalo déle...
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Slavnostně prohlašuji, že jestli byl Krajczik pracovníkem organisace, sním na afterparty tři vakcíny.

Slavnostně prohlašuji, že toto DI bylo nejparanoidnější v historii, většinu doby jsem nevěřil nos mezi očima ani sám sobě a promýšlel, jestli mé kroky nebyly naplánované Organisací. Nakonec jsem usoudil, že ano. (a to jak hráč, tak i postava)

Omlouvám se všem z GRAIvu za nesplněná očekávání teamové hry, moc jsem se na to těšil, nekolik mých organisačních a hráčských chyb, nečekané situace a všeobecná paranoia (jejich agenti byli VŠUDE!) mi rozboural původní koncept.
    Na to také soudím, že oproti jiným DI, tento ročník nebyl stavěn team proti teamu, ale jednotlivec proti jednotlivci. Byl to organizátorský (případně metaorganisátorský)
    zájem, nebo to z toho udělali hráči??????
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    THURINGWETHIL: Já tě taky miluju :))).

PAHAVASKA: Myslíš něco jako Strosmaier, Pídivá...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam