• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    LORD_WANG: Nic ve zlém.
    Jako hráč jsem ti věřil.
    Jako postava jsem ti nevěřil.
    Jako postava i hráč jsem zjistil, že vyslýchání zajatců není v mých duševních silách:)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    MAIMONIDES: No dovol? Rekl jsem vam VSECHNO co jsem vedel krome odhaleni prave identity Stistka a odhaleni laborantky. A taky o nekolika projektech, ale na ty jste se neptali, neb jste o nich nic nevedeli a i kdyby, vedel jsem jen ze existuji a o co zhruba slo, nic detailniho. Stistko mi je jednou vyjmenoval, tot vse.
    Ja vam dam, najimat si na me profesionalni vyslychatele! prectete si report v mem klubu.Tfuj! Pravdu jsem vam rikal, pravdu! Skoro celou. To, ze jsem vedel tak malo, ze jste si vybrali tak spatnou obet, ktera opravdu nebyla vasim nepritelem, ze jste nevedeli, na co se me vlastne chcete ptat a tak podobne si muzete sami.
    ACE_
    ACE_ --- ---
    A myslíš, že je někdo chtěl .... :-)
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SEBEL: Tahle blamáž se ti skutečně vydařila, to byl velice duchaplný nápad. Jinak byste ze mě nedostali asi vůbec nic nebo jen nějaké informace o mrtvých členech...
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    poznámka: "Milý deníčku, pokud se někdy dostanu do spárů Levimu, nenechat se od něj k čemukoli přivázat ani nijak jinak znehybnit... žádným způsobem... nikdy. Tak, to by bylo pro dnešek všechno, co jsem ti můj milý deníčku chtěla svěřit."
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    THURINGWETHIL: tzv. jedenácté přikázání? ;-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GOBERS: To se obracej na špatnou osobu... já bych to poznal snadno :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PAHAVASKA: btw. už jsi slyšel tohle? "nesežereš bližního svého."
    to dnes řekl jeden moudrý otec biskup v kázání. :))) jako by tě znal... zvlášť našeho bratra Miroslava jsi baštit neměl :)))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    GREATDRAKE: A jak poznáš, že autonehoda byla reálná a nefingovaná? :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: Inu smrt na rakovinu se dá předvídat přece jen o něco lépe nežli reálnou, nefingovanou autonehodu :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: To bys chtěl vědět, co? :-D

HARALD: Být na tom prkně já, tak bys musel být trochu víc Live Action. ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Toto se mi jako věštba na začátku moc líbilo :)

[ FIONOR @ DIES IRAE ]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SEBEL: To je obecná pravda - zabít při první příležitosti ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    GREATDRAKE: Psychopat!!! Měl jsem ho zabít už v tý laborce...-(
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: Na to, že to byla normální krev, smíchaná s nějakou neškodnou pálící látkou to docela zabralo.-))) Blamáž se mi vydařila:-)))
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    MAIMONIDES: útlocitní? lámání prstů, přerážení prstů, bičování dominou, řezání pilou do nohy....

i vaše mučení si koblížek zažil...no na wolfa jste neměli...
    HARALD
    HARALD --- ---
    MAIMONIDES: no, na bezkrálí by se kat uplatnil :-)

LEVI: jo, rozumíme si :-)
    LEVI: kladka zbyla ve sklepě po rusech, co tu bydleli před náma. :-)
    LEVI
    LEVI --- ---
    HARALD: Tak 20 minut je jeste pomerne lidovych, ale kazdopadne ta kladka je uplne supr :-)
    LEVI
    LEVI --- ---
    HARALD: 100 procentne s Tebou ve vsech bodech souhlasim.

Ale na druhou stranu.... nebudu zabihat do detailu, ale potencialni tvrdy pristup vytvori velmi zakona-dbale a poslusne postavy:-)
    Coz pak muze mit i podobne nasledky, jako ze po takovem jednom poslednim komornim LARPu mi "zasahovka" cely vecer skuhrala, ze cekali, ze se budu prat a ze se tesili jak mi daj pres drzku a jak jsem je tim, ze jsem si, dokonce driv, nez me stihli vyzvat, lehl na zem a dal ruce od sebe dlanemi nahoru, pekne vypekl :-)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    HARALD: S tímhle bys mohl do příštího larpu jít jako s činností. Profesionální výslechy s.r.o. Na Krále by si tě Světlo Třetího dne najalo. Jsme útlocitní a nic jsme z něj prostě nedostali.
    HARALD
    HARALD --- ---
    KID_MCHUTT: no roto jsem taky vytáhl králíka :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam