• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LONEWOLF: Vinklář si nakonec pod dojmem několika poměrně přesvědčivých zážitků ten svůj kriptofašismus poměrně rozmyslel. :-D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARALD: půlku pod herníma ménama a nedivil bych se kdyby je na konci DI za vzteku všechny smazal :) . Navíc Když dostane to číslo takhle na papírku tak je docela jasné, na čem je, žejo... :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    HARALD: to ale často bývají herní telefony... teď by mu dávaly příme telefonní linky a možná i adresu s rozpisem, kdy rodiče... ehm... přítel není doma :)))
    HARALD
    HARALD --- ---
    QUERER: nemá náhodou organizátor všechna čísla v mobilu už od hry? :-))
    QUERER
    QUERER --- ---
    GOBERS: no jasně... nechceš taky něco zorganizovat?
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    QUERER: Jo proto člověk dělá organizátora... už to chápu...
    QUERER
    QUERER --- ---
    GREATDRAKE: ale no taaak... přece akce, kde tě všichni budou plácat po rameni a děkovat ti za skvělou hru a dívky před tebou budou nesměle klopit oči a červenat se a ty co se osmělí, ti budou dávat telefonní číslo do kapsy u košile... to není tak špatná vyhlídka ;)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    QUERER: Na víc než jednu afterparty mne nikdo nedostane :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: já myslím, že by to bylo ono... o DI si teď budou povídat lidi ještě tři měsíce dle mých zkušeností... :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: dá, ale nebylo by to ono :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    děkuji všem za skvělou zábavu na party... sice jsem musela brzo vypadnout a netáhnout to s vámi až do bílého rána, ale i tak to bylo velmi příjemné... škoda, že se afterparty nedá dělat častěji ;)
    FIN
    FIN --- ---
    GREATDRAKE: ano, zaregistrovali jsme používání jazyka velmi přízemním a hrubým způsobem. ale s tím se dá něco udělat, četba mistrů dvorních soutěží poezie pod patronátem císaře - nechť žije deset tisíc let - už napravila větší balvany.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FIN: u nás je prosím zvykem nazývat ránu do hlavy obuškem méně nejasným opisem.
    FIN
    FIN --- ---
    GREATDRAKE: to probereme v rámci hodiny meditace z hlediska duševní disciplíny
    KAZI
    KAZI --- ---
    LONEWOLF: Nepanikař, po rozpravě s Huňkou a ráně obuškem do hlavy se p. Vinklář tváří, že ho ta vyšší rasa přešla :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    KAZI: Znáš to, lidé mu podléhají a pak řídí tu loď i docela jinak, než vlastně na počátku chtěli :)
    KAZI
    KAZI --- ---
    SINHIRIELL: Vzhledem k osazenstvu lodi je její pohyb natolik nepředvídatelný, že těžko ;P
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    TNT: to neni neucta, to je jen konstatovani faktu
    TNT
    TNT --- ---
    LONEWOLF:
    o to nejde, já se za svůj fašismus nestydím :)
    jen bych čekala trochu víc úcty k vašemu "světlu na konci tunelu" :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    TNT: ono to neni dedicne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam