• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    IORETH
    IORETH --- ---
    CABA: však já taky :)
    TOMI
    TOMI --- ---
    AMBERAN: invajt je bozi, mozna me vyvedete z omylu, ale zatim lepší "šot" k larpovému tématu v čechách jsem teda nevidel. ;) jen tak dal...
    CABA
    CABA --- ---
    IORETH: Opět jsem se špatně asi vyjádřil, u některých lidí kterí padají tak v obličeji není žádný výraz napr překvapení, bolesti, vyděšení nic jen plochá maska. Ale jen ryji.)
    IORETH
    IORETH --- ---
    CABA: Až bude rozpočet akce počítat s profi kaskadéry, tak to bude lepší, do té doby holt jdeme maximálně na modřiny.
    (This. Is. Offense!)
    CABA
    CABA --- ---
    AMBERAN:
    REINITA:
    Jednalo nikoliv oto že lidé měli hrát lidi co si na něco hrají. Ale o to že jejich zahrání přirozených věcí bylo občas velmi špatné. Nejvíce je to vidět u těch pádů, které snad neměli byt hraju jako že hraji.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Mně se video líbilo. Střih byl tak rychlej, že jsem si pořádně nestihl prohlédnout, na co koukám, takže veškeré nenabílené krky a podobné vylomeniny šly mimo mě. O to dokonaleji to ovšem působilo:)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    GREATDRAKE: Aaa, tady nam nekdo obedval u Salamounu...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    vy máte prdlémy...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: protože předvádíš standardní reakci "vy jste nepochopili jak je to myšleno, vaše kritika není na správném místě" - která je zhola nesmyslná. Divák nemá žádnou nutnost či povinnost chápat jestli to co on vnímá jako chybu/neumětelství byl záměr - protože pokud to záměr byl, tak zjevně špatně podaný.

AMBERAN: Oko si všimlo - ale hlava jen nevěřícně zakroutila krkem.
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: předpokládám, že tato zavádějící paralela byl vtip a ještě jsi tím myslel něco zhola jiného, což mi ovšem ušlo.
    Tak pro tvou informaci: Nemínila jsem se kohokoli ani čehokoli (dokonce ani samotného videa ne, ať si udělá každý svůj názor) zastávat. Jen mi šlo o to, že v tom klipu jsou lidé, kteří hrají (tedy předstírají), že jsou mafiáni/bojovníci/houmlesové, a Cábovy a Heinnrichovy poznámky ve mně vyvolaly dojem, že pro ně mafián není dost mafián a houmles se teda takhle nechová, ergo špatně záhráno.

Suma sumárum: odpověď na tvou otázku je: předpokládáš špatně, nic obdobného bych nenapsala. Proč to předpokládáš? :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TNT:

TNT
    TNT --- ---
    GREATDRAKE:
    a co příští DIčko udělat jako muzikál? :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    GREATDRAKE: V tomto pripade "hrajete larpisty, kteri hraji tu a tu roli" bylo soucasti instruktaze. Viz napriklad upiruv nabileny oblicej a nenabileny krk a dalsi drobne detaily, kterych si bystry pozorovatel muze vsimnout ;-)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    GREATDRAKE: naštěstí autoři mají dost soudnosti, aby tomu dali jiný hudební doprovod
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: předpokládám, že něco obdobného bys napsala kdyby tam někdo falešně zpíval a tady na to padla výtka :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    HEINNRICH:
    CABA:
    hehe, zatímco larpy hrají výhradně lidé, kteří hrát výborně umí :o)
    (to video je o larpistech, nikoli o filmových hvězdách :))
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    CABA: Ale tím to právě občas získává nechtěné kouzlo:) Občas jsou neumětelové opravdu roztomilí.
    CABA
    CABA --- ---
    IORETH: Akorát by někteří lidé, ačkoliv jsou jinak poměrně tvurčí a zasloužení, neměli hrát protože jim to opravdu nejde.
    HEINNRICH
    HEINNRICH --- ---
    IORETH: LOL:)) je to vážně kouzelné.
    IORETH
    IORETH --- ---
    AMBERAN: Rozkošné video :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam