• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    TOMASZ: Zase moc mluvíš...-)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    LORD_WANG: Problém s tou anketou a termínem afterparty tkví trošku v něčem jiném. Původní termín byl veřejně znám cca 2 měsíce dopředu. Všichni jsme o něm věděli a měli poměrně slušnou šanci si to zařídit tak, abychom mohli. Procento těch, kteří s tím už tehdy nemohli nic udělat a věděli, že nepřijdou, bylo nejspíš velice malé. To je kvalita, podle mne významná, která stojí i za to, že se nám (mne nevyjímaje) ten termín už tenkrát nezdál třeba úplně super. A i když jsem párkrát poslední dobou zamáčkl slzu, přizpůsobil jsem své plány tak, že mohu v sobotu přijít, i když bych třeba raději jindy.

Důsledkem je ovšem také to, že některé okolní dny už nemohu přijít, protože jsem na ně třeba přesunul aktivity ze soboty, což je výsledkem toho dvouměsíčního procesu.

Tato anketa je -- naproti tomu -- známa teprve dva dny. Pomiňme fakt, že někteří dostatečně zaměstnaní lidé, kteří se v současné době snaží stíhat DI a práci dohromady a už jim nezbývá čas na jiné neherní a nepracovní záležitosti, se sem během těch 2 dnů (dnes večer bude uzavřena) třeba ani nepodívají. I tak nám vychází, že ačkoliv se tato iniciativa snaží operativně vyjít vstříc těm, kteří vyjádřili svou nelibost vůči původnímu termínu, obecně vede k chaotické situaci, kdy nemáme už prakticky žádnou šanci svůj program nějak upravit, a všichni jsme závislí čistě na náhodě, zda nám vylosovaný termín bude, nebo nebude vyhovovat. A často i v důsledku toho, že jsme si zodpovědně přeplánovali záležitosti tak, abychom stíhali původní termín, spíš nebude. A to je -- slovy klasika -- pěkná bejkárna!

---

Tímto příspěvkem se nechci nikoho dotknout -- berte to, prosím, tak --, jen jsem měl pocit, když jsem četl některé názory, které padly, že je všeobecně užitečné si občas ujasnit dojmy a pojmy. Já osobně jsem v anketě zahlasoval také pro jiný termín, než sobotu, ovlivněn tím, že spolehlivost soboty je zpochybněna a momentální preference ukazují jinam. Nicméně mám hezkou 66% šanci, že letošní afterparty kvůli téhle anketě prošvihnu. Domluvil jsem si totiž (i kvůli ní!) odjezd do Švýcarska až na příští týden. Kdybych věděl, že se to takhle na poslední chvíli zamotá, nejspíš bych odjel už tento. To jen pro názornou ilustraci a podepření toho, co jsem psal výše.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Anketu uzavřu zítra večer.
    HARALD
    HARALD --- ---
    poprosil bych v anketě ignorovat můj hlas pro pondělí, vrazila se mi tam jiná akce. díky.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já bych byla hlavně moc ráda, kdyby se to rozseklo, abych s tím mohla počítat :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    FIN: Jiste. Ale v te ankete hlasovalo tricet lidi a z toho jen tretina muze v originalnim terminu. Proti cemuz je 60% pondelkaru o dost lepsi.

Samozrejme, 30 lidi znamena, ze dalsich cca jednou tolik lidi jeste nehlasovalo, ale ci je to problem?
    FIN
    FIN --- ---
    LORD_WANG: ano a právě proto, že se pár lidí dost dlouho dralo, aby mohlo, až se dodralo, není nic lepšího, než to teď přehodit na jindy :-) že s někým pár lidí nesouhlasí, to zjistíš kdykoliv, kdy zorganizuješ akci zahrnující víc než 2 účastníky :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    FIN: Pouhym pohledem na zahlavi zjistis, ze s tebou ne vsichni souhlasi. Ja osobne take nemuzu v sobotu a doost dlouho me to dralo, ale ted to vypada, ze to nakonec vyjde tak, abych mohl.
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: od čeho sakra afterparty jsou?

já mysloím, že měnit afterparty je totální blbost a že by měla být toho 31. jak se s tím původně počítalo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GENEVIEVE: myslím, že pokud se tam neopijeme, bude to v pohodě :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já také počítala s tím, že bude after 31. a musím říct, že kdyby to bylo v týdnu (krom pátku samozřejmě) tak by to bylo o dost nepříjemnější s ohledem na ranní vstávání do školy... :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    TNT: 1.11. je afterpary PASS X, ale nevim, kolika lidi se to tyka, asi moc ne...
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    TNT:
    Díky za zmínce o tomto faktu.
    Nepřijde mi příliš fér brát to jako možnost, když jsme my brali ohled na původní termín after po DI.
    TNT
    TNT --- ---
    GREATDRAKE:
    5.11. je afterparty po camelotu
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    GREATDRAKE: Aaha. No, malem jsme tomu vyrazne prizpusobili program, tak jeste ze to nakonec dopadlo jinak :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    AMBERAN: ano.. jen se ozvalo nějaké (subjektivně) velké množství lidí, že když je ten samhain a halloween a kdesi a cosi a že možná raději jindy. Tak jsem raději udělal anketu, jestli je to doopravdy tak špatný termín.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    GREATDRAKE: Ja mel za to, ze afterparty uz je dana na 31., nekde jsi to psal...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Prosím zahlasujte v anketě kdy se vám nejvíce líbí termín afterparty... máte až 6 hlasů pr případ, že by vám vyhovovaly všechny.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KID_MCHUTT: Co?! Au! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam