• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já bych chtěla poděkovat za leccos a leckomu :-)
    velký dík patří Goranovi, že mi to umožnil, hrozně jsem si to užila:-)
    Zjištění, že mé působení ve hře se víceméně točilo kolem leprechaunů, knížete a vévody mě překvapilo, ale děkuji za krásnou hru.
    Ale to poděkování patří všem hračům, CP a ostatním potvorám (organizátorům neméně). Byla to čest s vámi hrát a vzala jsem si několik ponaučení :-)
    Atmosféra byla dokonalá. A dlouho jsem si myslela, že to neodnesu chřipkou, ale dneska mě táta musel vyzvednout v práci, asi jsem už konečně lehla. doufám, že se hodně rychle zmátořím na pondělní párty...
    bylo mi ctí a těším se na příště :-)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Tak to já si užíval i s:)
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: pěkné, skoro doslova bych se pod to podepsala :) snad kromě těch hrubek :-p ;-)
    a taky jsem si neužívala se svými oběťmi, jen na jejich účet ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Nějak jsem se prbudil a zjistil jsem, že jsem zapomněl:

- děkuji organizátorům, téma a atmosféra byli super a dali mi hodně prostoru
    - děkuji spoluzlobičům, za asistenci při alotriích
    - děkuji svým obětem, za možnost si s nimi užívat
    - děkuji svým oponentům, za ten malý odpor, kterým mi zpestřili hru
    - děkuji všem hráčům za budování atmosféry a tak vůbec

Těsím se na příště.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: jo, to jsem byl ještě malej oblázek...
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: a to bylo kdy? zrovna ležím v aztécké mytologii a už tam se tě bojí.
    VACKY
    VACKY --- ---
    KID_MCHUTT: Tato karta rika: "Teleportuji se z doslechu soukromeho vecera se zpevem."
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: ne, tehdy jsem nebyl vyřvanej z punkovejch koncertů a vychlastanej z téhož
    GENEVIEVE: můžu ti spáchat soukromý večer se zpěvem, máš-li zájem :)
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: vaši učitelku zpěvu si pamatuji. byla hluchá a museli ji zdravit s cedulkou v ruce.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já bych chtěla slyšet Kida zpívat :-) o Amberanovi jako Tužebníkovi se to taky říkalo a mě se líbilo jak poskytoval soukromí královně či komu při nějakém rozhovoru na baronské radě :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: pche. na základce, než jsem začal chlastat, jsem měl ze zpěvu za jedna.
    FIN
    FIN --- ---
    ALDARION: svým způsobem kidovi. jeho zpěv je tak úděsný, že ho veřejnost nechce slyšet a raději jej zabije, než aby jej nechala zpívat. trochu překombinované, ale ve své podstatě funkční, znáš mě :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Supr, to ještě budu v Praze!

FIN: A to je výhrůžka králi, nebo široké veřejnosti?
    Když o tom tak uvauju, znám Kida přes deset let a ještě jsem ho neslyšel zpívat. Nebo jsem to nějak vytěsnil z paměti. Myslím, že by u toho klidně mohlo zůstat...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Ok, budu se těšit, je fajn, že to vím už teď, když si budu plánovat směny. :-)
    a pod most klidně, ale hlavně už žádné lodičky prosím :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: ok :)

jen bych to, tedy, pojmenoval na Lepreparty II,V. :) ta akce po vykopání hrnce se za půlku počítat dá :)
    AINEE
    AINEE --- ---
    LORD_WANG: Hurá :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KID_MCHUTT: Zavrhujeme napad s anketou, Greencore se horko tezko shodlo na pondelku, takze

Lepreparty II. bude v pondeli 9.11.

Cas a misto budou jeste upresneny.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: dodej data pro anketu, vyrobím ji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam