• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: njn. Budiž ti útěchou, žes nebyl jediný :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KID_MCHUTT: Ja byl cely vecer nervozni, protoze jsem mel pre releasem nove pisnicky (modri vedi)...tak jsem se nechtel ozrat. Holt, udel nas muzikantu...priste bude hrat nekdo jinej a ja jen chlastat!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LORD_WANG: pche, tys utekl, když jsem ji do tebe začal lít :) jediný, kdo nevyměkl, byl Elv :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    KID_MCHUTT: Zelene neni nikdy dost!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XTREE: na to, že bylo pondělí, řekl bych, že jí bylo až až :)

LORD_WANG: na takové věci nejsem vhodný... Na moje party nechodí lidi (ale je pravda, že většinou je zapomenu ohlásit nebo jsou na tak blbých místech...)
    MORTANOR
    MORTANOR --- ---
    Prostě zelená vládne : ). Dělnická síla!
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    GENEVIEVE: Jak jsem jiz rikal nasemu krali: pripadalo by mi ponekud vtirave poradat dalsi zelenou party. Jestli je o ni zajem, tak to nekdo zorganizujte, my se pokusime prijit :)
    XTREE
    XTREE --- ---
    KID_MCHUTT: ...te zelene bylo ponekud... myslis malo ?
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    kouzla byla podařená, velmi podařená :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GENEVIEVE: da green da good! jenom té zelené bylo poněkud... 38 panáků celkem :D
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Já moc děkuju Leprechaunům za krásnou párty, kterou jsem si moc užila. Leprechauni opět nezklamali a magie byla sesílána jako divá, z čehož jsem občas byla překvapená :-D
    no a jenom doufám, že nebyla poslední :-D
    Zelená je barva naše!
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    XTREE: Nech se prekvapit :)))

V kazdem pripade te musim bohuzel upozornit, ze ten, o kterem nejspis mluvis, doma nechat ani pri nejlepsi vuli nemohu (bez fatalnich nasledku) a pouzivat ho tam hodlam, stejne jako ty ten svuj. Konec koncu, budeme asi zpracovavat mnozstvi tekutin, ze ;-P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XTREE: beru nůž, neboj ;)
    XTREE
    XTREE --- ---
    LORD_WANG: hele, ktery nastroj tam minis pouzivat ? ja ze bych radsi nedorazil :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    GENEVIEVE: No tak bez nastroju bych tam ani nemusel chodit :)) Byl jsem tam uz vcera a pani se naetvarila jako ze by o mel byt problem... ;)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    wangu, vezmi nástroj, ukecáme je :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PAHAVASKA: ouk :)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mám se stavit doma pro tamburínu?
    PAHAVASKA