• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    XTREE: Byl, ale odešel vcelku brzy, takže přišel o hlášky paní majitelky.

V kostce a shrnuto:
    22:30
    Majitelka: Poslední objednávky!
    Host z naší skupiny: Vy už zavíráte?
    Majitelka na něj: Ano, poslední objednávky!
    22:33
    Lidi u baru si objednaly, já chci ještě dve piva a ona, že poslední objednávky už vyhlásila a pivo mi nedá.
    Na jiného hosta: Aspoň brzy vypadnete.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    XTREE: co se tam stalo?
    XTREE
    XTREE --- ---
    HARALD: Barone Madale, tys nebyl na AP ?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    HARALD: NEEEE!!!.-(
    HARALD
    HARALD --- ---
    Gratulace možno sdělit osobně, zapíjení baroneta se bude konat od 19:30 U Čarodějek, to jest tam, co byla afterparty DI. Adresa Rámová 4. Doražte, ať je kluk zdravej. :-))
    TNT
    TNT --- ---
    HARALD:
    byť opožděně, gratuluju :)
    KAZI
    KAZI --- ---
    HARALD: Gratuluju! Už se těšíme na třetího, který zachrání království a vezme si princeznu! :)
    Bohužel jsem po DIčku lehla, tudíž budu dneska zapíjet doma horkým čajem s medem a citrónem.
    REINITA
    REINITA --- ---
    HARALD: též se připojuji ke gratulacím :)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    HARALD: Congrat!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    HARALD: Bohužel nepřijdu, splácím účty za všechny ty přechozené DIčkové rýmičky. :( Tak vřelé gratulace tobě a tvé ženě a škodolibé přání hezkých let strávených s mladším bráškou Adamovi! ;)))

IORETH: Byla to čirá anýzovka v namodralé lahvi a ti lumpové ve Val de Travers se tvářili, že lepší značku už nemají. Moc to nepomohlo...
    VACKY
    VACKY --- ---
    HARALD: Pripojuji se ke gratulacim.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    HARALD: g!
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    gratulace
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Komu dlužím nějaké peníze co jsem si v průběhu DI i dříve půjčil, nechť se mi i s číslem konta hlásí do pošty:-))) Kdo dříve příjde, má větší pravděpodobnost, že peníze dostane.-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: Gratuluji :) a hodně zdraví pro všechny.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Vau, tak to Haralde hrozně moc gratuluju a novorozenému baronetovi samozřejmě také :-) hodně štěstí :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HARALD: tak to gratuluji :)

mimochodem, skvěle vybrané jméno ;)
    XTREE
    XTREE --- ---
    HARALD: gratuluji a baronetovi vinsuju mnoho stesti
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    HARALD: Gratulace :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    HARALD: Boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    HARALD
    HARALD --- ---
    Vcera mi zacal trochu jiny program, proto jsem nedorazil. Nicmene dnes prisel na svet baronet Lukas Aesculus z Madalu (3,7 kg, 52 cm) a zitra ho hodlam nekde poradne zapit. Rezervujte si cas, misto oznamim zitra. :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    ALDARION: To piješ špatnou značku, zelená anýzovka, co chutná jako žvýkačka rozpuštěná v lékořici, je dobrá akorát tak na to čištění zubů :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam